evet ...bızde ediz düşünüyoruz deyınce aılelerdn herkes "bak şu isimde guzel,bak bu ismıde koyabılırsınız vs.vs""
anladık kı begenmemışler...sinir oldum bende...
hep oyle olur zaten...kimse begenemez...benımde umurumda degıl..bebek sekerlerımıze de yazdık zaten EDİZ..
...
BUYUK OGLUMADA EMIR ISMINI DUSUNUYORDUK HAMILeLIK BOYUNCA..AYNEN ONDADA OYLE OLMUSTU..HERKES BASKA ISIM BULMA YARIşINa GIRDI...
BULDUKLARI ISIMLERIDE BIZ BEGENMEDIK...BEBEK DOGDU..EMIR KOYDUUK ADINI...
AMANNN SONRADAN HERKES BIR SEVDI BIR SEVDi ISMI KI SORMA...HANI BURUN KIVIRIYORDUNUZ...
dediğin gibi,sopalıklar:76:
sopalıkbunlar
iyi etmişsin kendi bildiğini yapmakla...ben de bigün dedim kayınvalideme madem öyle sen söyle güzel bi isim diye,lale diyo,melike diyo,hande diyo...aman ne hoşsun dedim içimden güldüm geçtim.dediğin gibi çocuk olunca onunla beraber ismini de severler...berra çok zor söyleniyormuş,ne alakası varsa,sen söylemezsin o başka,serkan adını bile telaffuz edemeyen bi insansın yani sana uygun ismi nerde bulayım ben
evet ...bızde ediz düşünüyoruz deyınce aılelerdn herkes "bak şu isimde guzel,bak bu ismıde koyabılırsınız vs.vs""
anladık kı begenmemışler...sinir oldum bende...
hep oyle olur zaten...kimse begenemez...benımde umurumda degıl..bebek sekerlerımıze de yazdık zaten EDİZ..
...
BUYUK OGLUMADA EMIR ISMINI DUSUNUYORDUK HAMILeLIK BOYUNCA..AYNEN ONDADA OYLE OLMUSTU..HERKES BASKA ISIM BULMA YARIşINa GIRDI...
BULDUKLARI ISIMLERIDE BIZ BEGENMEDIK...BEBEK DOGDU..EMIR KOYDUUK ADINI...
AMANNN SONRADAN HERKES BIR SEVDI BIR SEVDi ISMI KI SORMA...HANI BURUN KIVIRIYORDUNUZ...
sopalıkbunlar
Biz paşamıza Çağan Uras İsmini koymayı düşünüyoruz sizce nasıl kulağa hoş geliyormu 2isim düşünüyorum cünkü 2isim koymak sünnetmiş ve isimlerin anlamlı güzel anlamı olması gerekiyomuş hep değişik isim aradık ama pek bulamadık şimdilik son kararımız gibi görünüyolar :)
anlamlarınıda paylaşım hemen
Çağan:Bayram Şenlik
Uras:Mutluluk Şans.
Bebeğinizin ismini görünce yazmadan edemedim. Biz de inşallah Çağan Ulaş koyucaz. İsimleri çok yakın olucak birbirine bebeklerimizin:81:
canım ben berra ismine aşığım beraketli kadın anlamında bildiğim kadarıyla. ama yıne bu forumda sanırım nisan annelerinde bı konu açılmış uzman nicli bi üye tarafından. koyulmaması gereken ve anlamı yanlış bılınen isimlerin listesi var. berra da bunlardan biriymiş. şok oldum. orda yazdığına göre berra günahsız kusursuz insan demekmiş. peygamber efendimiz de bunun insanda kendini beyenmişlik hissi uyandıracağı için koyulmasını men etmişismi karakterine sirayet ediyor diye.
ben çok üzüldüm. doğru mu yanlış mı bilmiyorum ama küçük sinek mide bulandırdı bile
benim prensesimim elif zümra olcak kismet olursa. zümrayı ben elifi babası istiyo. pek beğenilmiyo çevreden zümra isimi değişik geliyo ama kim ne derse desin benim kızım zümra olcak:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?