• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ocak Anneleri Bebişlerine Neler Alıyor ve İndirimlerden Haberler :)))

Yorum yapan tüm arkadaşlarıma tşkleropuyorumnanaktan kadife hastane çıkışı olmaz bence cnm,tulum falan alabilirsin kadife ya da pijama tarzı şeyler.

Kızlar bebek günlüğü almayı düşünen arkadaşlar varsa onuda araştırdım ve D&R da bebeğimin ilk yılları isminde inbanılmaz tatlı ve içeriği çok güzel olan bi günlük buldum.Dışı mor resmini bulursam ekleyim bakın fikir olsun onuda alıcam ben mutlaka çıkınca.

Bebek arabası almayı düşünen,araştıran ya da alan arkadaşlar şu konuya bi girsek ya ayrıntılı olarak araba önemli.Alanlar ne aldı neye dayanarak neden seçtikleriyle beraber bilgilendirirlerse sevinirim.Ben Kraft Twist Traveli beğeniyorum ama araştırmaya devam ediyorum hala kafam karışık brz

kraft ın twıst modelide çok kullanışlıymış onuda düşünmüştüm ama resmini koydum chicco nun hangi modeli olduğuğu aklımda deilde :1: onu alıcam hem sürüşü çok rahat hemde çift taraflı olması çok güzel bnm alt komşum aldı çok ama çok memnun.

ama bn bebek arabasını hemen almıcam çünkü kışın nereye çıkarcazki bbeği soğukta mayıs,haziran gibi alıcam bn.

hera pijaman da çanta da çok güzel,güle güle kullan canım.
burcucum almayı düşündüğün araba da güzelmiş,güzel günlerde kullansın bebişin.ben yaza kadar almicam bebek arabasını,benim istediğim araba çok pahalı,eşim de mart ayında amerikaya gidicek iş için,ordan alırım dedi,ciddende türkiye de 1500 lira olan araba,orda 500.daha uygun oluyor yani,oyüzden yaza kadar beklicez.

saol canımm.

ee yani öyle bi fırsatınız varsa tabi daha mantıklı arada 1 milyar fark var.zaten bnde hemen almıcam yaza doğru alıcam.

kraft ın twıst modelide çok kullanışlıymış onuda düşünmüştüm ama resmini koydum chicco nun hangi modeli olduğuğu aklımda deilde :1: onu alıcam hem sürüşü çok rahat hemde çift taraflı olması çok güzel bnm alt komşum aldı çok ama çok memnun.

ama bn bebek arabasını hemen almıcam çünkü kışın nereye çıkarcazki bbeği soğukta mayıs,haziran gibi alıcam bn.

Hangi modeli cnm ben görmedim gözümden kaçtı galiba modeli yazsana bi.Cnm oto koltuğu alcaksan arabayıda al bence şimdi ikisi daha uyguna geliyor ayrı ayrı pahalı oluyor

Canım ben Kraftın Twist Travel sistemi ile Pierre Cardinin bi modeli var onu şu an hatırlayamadım bakar yazarım o modeli beğendim.Araştırmalarıma göre Kraft Twist daha kullanışlı ve fonksiyonlu sanırım onu alıcam.Senin araştırmalarına göre çıkan sonuç ne:)Ya cnm benimde kafam renk konusunda takılı ben tamamen siyah ve metalik renkteki modeli istiyorum ama siyah tozu çok gösteriri denizli yazın sıcak rengi falan atabilir mi kararsızım.Bak bu kraft twistin siyah turkuazıda şık

Kraftın twist modelini bende çok beğeniyorum kullanışlı gibi gözüküyo we aynı özellikteki diğer markaların ürünlerine göre de fiyatı normal ama bizim bebek arabası setimizi görümcem karşıladığı için kıza çok masraf ettirmek istemedim gerçi o razıydı twisti çok beğenmişti ama şimdi de artan parayla beşiğini alırım diyor sağolsun
Birde twistten asıl vazgeçme sebebim çok ağır olması 12,3 kg. Sonuçta hep eşimle değil, gerektiğinde yalnız da dışarı çıkıcam taşımak zorunda kalıcam, bi kucakta bebek bi kolda bebek arabası çok ağır we zor olur diye düşündüm tecrübeli anneler de hep şekline değil ağırlığına da bakın taşıması rahat olsun sonra merdivenaltı olup kalıyor diye yorum yazdıkları için vazgeçtim
Kraftın matrix setini düşündüm o da 10 kg eşime yine ağır, dar we sürüşü çok zor geldi en son da kraftın horn modelini aldık 7 kg katlanması,sürüşü fln çok rahat araba sanki yok gibi we en işime gelen özelliği onda da oturma yeri çıkıp ana kucağı takılıyo fiyatı da daha uygun
ben gezmeyi sewerim, aksine kışın daha çok lazım olur gibi geliyo alışweriş merkezlerine, büyük marketlere sık giderim o nedenle sponsor da bulmuşken aldık kaydirigubbakcemile3

Evet cnm ağırlık kısmı çok önemli bakalım artık araştırmaya devam ediyorum muhtemelen alcam twisti başka bi model beğenemezem.Güle güle kullan cnm horn modelide güzel ve şık..

Burcum araba güzelmiş cnm baktım şimdi

Canım ben Kraftın Twist Travel sistemi ile Pierre Cardinin bi modeli var onu şu an hatırlayamadım bakar yazarım o modeli beğendim.Araştırmalarıma göre Kraft Twist daha kullanışlı ve fonksiyonlu sanırım onu alıcam.Senin araştırmalarına göre çıkan sonuç ne:)Ya cnm benimde kafam renk konusunda takılı ben tamamen siyah ve metalik renkteki modeli istiyorum ama siyah tozu çok gösteriri denizli yazın sıcak rengi falan atabilir mi kararsızım.Bak bu kraft twistin siyah turkuazıda şık

benim araştırma sonucum TFK Buggster S, üç tekerlekli bebek arabası :) son derece hafif bir araba olması,katlandığında fazla yer işgal etmemesi ve maxi cosi cabrio ile uyumlu olması beni cezbeden özellikleri,tabi bir de hoş bir görüntüsü var.ben de arabada siyah renk düşünüyorum,aynı senin gibi güneşten solar mı ki diye de düşünüyorum bir yandan.aşağıya fotoğrafını ekliyorum.

Trends For Kids Buggster S Bebek Arabası | Ayhan Çocuk Gereçleri

selam canım..
bnde bugün denizlideydim,çantalara bnde baktım
yalıspor mağazasında gördüm bnde bu senn aldığın çantanın aynısı
ben sadece çok ince naylonsu die düşünmedim
aynı tonlarda açık mor koyu mor adidasın bi modeli daha vardı ona bayıldım
çıkıp geziim gezerken düşüneyim dedim,çıkınca hevesim geçti,geri dönmedim.
bitane kalmıştı,şimdi sen bunun resmini ekleyince keşke alsaymışım çok güsel duruo dedim.(yani o vazgeçtiğim bunun çok benzeri olandanı)
güle güle kullanbayanssulusmile
ya bende pembeyi moru hele ikisi bir aradaysa çok severim ama işte sonuçta eskicek bi çanta deil ve ben herzaman mor giymem,bebeğim büyüyüpte kendim kullansam bile rengi çok günlük bi renk deil die vazgeçtim birazda..ama siz güle güle kullanın hakkatten içi çok geniş elledim,bliorum:)))

selam canım..
bnde bugün denizlideydim,çantalara bnde baktım
yalıspor mağazasında gördüm bnde bu senn aldığın çantanın aynısı
ben sadece çok ince naylonsu die düşünmedim
aynı tonlarda açık mor koyu mor adidasın bi modeli daha vardı ona bayıldım
çıkıp geziim gezerken düşüneyim dedim,çıkınca hevesim geçti,geri dönmedim.
bitane kalmıştı,şimdi sen bunun resmini ekleyince keşke alsaymışım çok güsel duruo dedim.(yani o vazgeçtiğim bunun çok benzeri olandanı)
güle güle kullanbayanssulusmile
ya bende pembeyi moru hele ikisi bir aradaysa çok severim ama işte sonuçta eskicek bi çanta deil ve ben herzaman mor giymem,bebeğim büyüyüpte kendim kullansam bile rengi çok günlük bi renk deil die vazgeçtim birazda..ama siz güle güle kullanın hakkatten içi çok geniş elledim,bliorum:)))

Tşkler cnm bende henüz almadım bu hafta alıcam mutlaka bebek arabasını alayımda ona göre ya morunu ya da siyahını alıcam.Cnm çanta micro olduğu için bebek çantası olarak kullanıma dha uygun geldi bana nette de bikaç tane çanta beğendim ama görmeyince,inceleyemeyince güvenemedim.Adidasa da baktım ama senin dediğin gibi bişey göremedim formdaki adidasa bakmıştım yine bulursun cnm bi dahaki gelişinde falan denk gelir forma bakarsın olmazsa bu arada keşke haber verseydin geldiğini görüşrdk çınarın brz aşağısında bnm evim bi daha gelmedn önce haber ver beraber gezeriz öptm

kızlar hepinizin bebişlerinin cicileri çok güsel tek tek alıntı yapamadım rabbim güzel sağlıklı günlerde kullanmayı nasip etsin hepsini inşallah bende bayramdan sonra eklicem cicilerimizi çünkü hepsi memlekette:kedi:

Tşkler cnm bende henüz almadım bu hafta alıcam mutlaka bebek arabasını alayımda ona göre ya morunu ya da siyahını alıcam.Cnm çanta micro olduğu için bebek çantası olarak kullanıma dha uygun geldi bana nette de bikaç tane çanta beğendim ama görmeyince,inceleyemeyince güvenemedim.Adidasa da baktım ama senin dediğin gibi bişey göremedim formdaki adidasa bakmıştım yine bulursun cnm bi dahaki gelişinde falan denk gelir forma bakarsın olmazsa bu arada keşke haber verseydin geldiğini görüşrdk çınarın brz aşağısında bnm evim bi daha gelmedn önce haber ver beraber gezeriz öptm

evet canım
haklısın bnde beyendiklerimi bulamadım forma yada terasa falan bakmadım çınardaki mağazalara baktım sadece
kuaför için gelmiştim,bi arkadaşım vardı yanımda
ben seni çalışıo biliorum,ayrıldınmı izne yoksa??
sen formda boynerde bakmışsın sanırım çantalara
çınardaki yalısporun ilersindeki mağazada indirimde var bak düşünürsen,ben ordan beyenmiştim,bidahaki gelişimde vakit kalırsa dediğin gbi formdakinede bakarım.
çınarda adidas mağazası vardı,kapanmış,şans iştebilmiyorumkismile
bnde isterim tabi buluşup tanışmak bi kahve iömek birlkte canım,bidahaki yalnız gelişimde öncesinden haber ederim,bnde öptüm canım,alırsan ekle resimleri bekliorum :)opuyorumnanaktan

kızlar ya bişiy sormak istiorum
fazla kimseyi tanımadığım için burda fikir alamıorum
bebeğime tek renkten tek parçadan bebek battaniyesi öreceğim
ama kaç tenden başlamalıyım hiç bilmiorum.
oğluma ördüğüm battaniyeyi kare kare dört parçadan örüp dikmiştim ama istiorum ki bu tek parça olsun
bana fikir verebilecek arkadaşım var mı acaba????

kızlar ya bişiy sormak istiorum
fazla kimseyi tanımadığım için burda fikir alamıorum
bebeğime tek renkten tek parçadan bebek battaniyesi öreceğim
ama kaç tenden başlamalıyım hiç bilmiorum.
oğluma ördüğüm battaniyeyi kare kare dört parçadan örüp dikmiştim ama istiorum ki bu tek parça olsun
bana fikir verebilecek arkadaşım var mı acaba????

cnm ipin kalınlık incelik durumuna göre değişik daha önce parça parça örmüşsün bunların toplam tel sayısı sana örnek olabilir buna göre hesaplayabilirsin

kızlarrrrr dünkü kargaşada arkadaşımdan rica ettim çekebildiği kadar bir kaç profilden resimlediii beşiğimiziii işte minik prensesimin beşiği...

dscf4853.th.jpg
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

dscf4854p.th.jpg

dscf4856w.th.jpg

dscf4857k.th.jpg

Son düzenleme:
Back
X