- Konu Sahibi teknekazintisii
- #1.521
selam kızlar biraz bakındım şu bambu beşiklerden bahsetmişsiniz,benim yok almayıda düşünmem ama geçen yer gök aşk filmindeki bebeğin odasındaki bambu beşiğe bayıldım,salıncak tarzı,tutan kısmı deişik ,dizi sonunda bebiko bebek mobilyaları die reklam ismi geçti ama bakmadım netten çok güzeldi...
Canım ben pijama gecelik olayını hallettim ilk heves biraz abarttım sanırım ama fiyatını uygun buldukça içimde kalmasın diye aldım annemdeler ama nette resmi olmayanları koyamıyorum
Emzirme atleti ve sütyeni de 2şer tane aldım, kullanışı rahat gelirse ek alırım kilot olarak zaten hamile kilodu kullanıyorum çok memnunum ek bişey almadım
Terlik olarak annem gezerden pembe önü kapalı sıcak tutan bi terlik almış, bide bulursam kırmızı istiyorum. Çorap da ev içinde temize giymeye olsun diye bikaç tane kalın çorap aldım polar gibi yumuşacık
Pazarından gece yatarken, misafir yokken giymeye sabahlıksız bi pembe bi mor pijama takımı aldım çiçekli pitili modeller 20 ve 15 tl ye gündüz misafirler gelip giderken giyeceğim şeyleri gece giymem diye düşünüyorum kirletmemek açısından
Yine pazardan 5tlye doğuma girerken, sancı odasında fln giymek için dizaltı gecelik aldım doğum anında giyer atarım muhtemelen baya geniş we basit bişey
çarşıdan pijama-gecelik-sabahlık tam takım açık pembe penye şık bi takım aldım mevlitte giyerim diyodum ama kayınvaldem ayrıca saten de alıcaz penye olmaz dedi misafirlik giyerim bende
İndirimden üzeri pembe, düğmeli altı siyah bi pijama takımı aldım onu normalde de giyebilirim
Hepsinin üzerine olabilecek şekilde bi tane tek olarak gri polar sabahlık aldım çarşıdan uzun sabahları üşürsem giyerim, yada hastaneden çıkarken hava serinse üzerime alabilirim spor bi model kenarları kırmızı biyeli we kırmızı düğmeli
Bordo pijama takımı kayınvaldem almıştı üzerindeki sabahlığı ince hırka gibi çok şık bişey onu hastaneden çıkarken giymeyi düşünüyorum sağdaki resimin bordosu
Bir de bugün bunun pembesini aldım