• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ocak Anneleri Bebişlerine Neler Alıyor ve İndirimlerden Haberler :)))

thumb-30202.jpg

bebek şekerlerimiz:))
thumb-30203.jpg

ve yakındannnn
thumb-30204.jpg

Son düzenleme:
başakcım şekerleriniz cok cici olmus, gule gule dagıt canım. Manolyacım kızının odası cokk cok guzel olmus,Allah saglıkla kullanmak nasıp etsın .prensess odası olmus :nazar:

başakçım şekerleriniz cook tatlı..

manolya canım szinde odanız çok şeker olmuş:)))))))))) bizim avizeleri kızılay dagıtmış gibi oldu :))))))) takım takım hepimizin... sağlıklı günlerde kullanalım inşallahhhhh

Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim kızlar... Sibelcim o kadar çok benzerlik var ki sadece avize olsa iyi :)))))) Sepetler aynı uyku setleri aynı :)))
Güzel kızlarımız güzel günlerde kullansınlar inşallah...

belgünümm daha güzelleri senin olsun:)))))

manolya canım zevklerimiz yakınmış aynı şeyleri seçmişiz.. ben hepsini çoook severek aldım.. o sepetlerin küçüğünü aldım bende büyüğünü sipariş ettim haftaya gelicek:))) oda takım olacak:)

kızlar albümün en sonundakide benim canım kızım 'bıdık'... bebiş gelince biraz pabucu dama atılacak ama napalım artık.. oda benim kıymetlim

belgünümm daha güzelleri senin olsun:)))))

manolya canım zevklerimiz yakınmış aynı şeyleri seçmişiz.. ben hepsini çoook severek aldım.. o sepetlerin küçüğünü aldım bende büyüğünü sipariş ettim haftaya gelicek:))) oda takım olacak:)
Evet canım zevklerimiz ayniymis ben de Oyle hepsini cok özenerek aldım güzel günlerde kullanırız inşallah...

Back
X