• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ocak Anneleri Bebişlerine Neler Alıyor ve İndirimlerden Haberler :)))

Ben de tam 21 haftaligim .. Ben suan Amerikada yasiyorum .. Burada istedigin zaman kontrollere gidemiyorsun , Allah korusun acil bisey olmadikca ... Ben simdi tr olsaydim coktan kendimi hastane de bulurdum ,, cunku bebisimin hareketlerini hissedemiyorum 2 gundur ..

canım bnm o kadar evham yapma bebeğin sağlıklıdır merak etme.

daha bugün okudum bnde bi sitede bu haftalarda normalmiş böle olması zaten.

ya canım bnde park yatak ta karar kılmştım en son ama bi beşik grdüm düşündürdü beni.
1 yaşına kadar yatabilirmiş çok büyük hantal bişey deildi.fiyatıda 290 dı herşeyi içinde diorum 1 yaşına kadar onda idare edeyim yaşındada odasını alayım.bilmiorum kafam çok karıışıkeyvahedigeldismile

Hımmmm sen bilirsin canım...
Ben park yatağı aldım şimdide bebek odası yerine çok güzel değişik genç odaları var genç odası alıcam.Zaten bebek odaları 2,000-2,500tl civarında,genç odalarıa o fiyatta bana genç odası alamk daha mantıklı geldi.

Hımmmm sen bilirsin canım...
Ben park yatağı aldım şimdide bebek odası yerine çok güzel değişik genç odaları var genç odası alıcam.Zaten bebek odaları 2,000-2,500tl civarında,genç odalarıa o fiyatta bana genç odası alamk daha mantıklı geldi.

evet canım oda mantıklı doğru sölüyosun.bilmiyorumkismile

evet canım oda mantıklı doğru sölüyosun.bilmiyorumkismile

Yani...Benim fikrim o şekilde.Çünkü herkes yanı şeyi söylüyor.2 yaşına kadar park yatağında sonrada senin alıştırmana göre yatak odasında diyorlar.3-4 yaşında değişik şeyler tutturmaya başlıyor diyorlar.bende bu şekilde karar verdim.

ben de park yatak alacağım,belki 1 yaşına kadar ya 8-9 aylık olana kadar yanmda duracak sonra küçük odaya koyacağım park yatağı,3-4 yaşına kadar bu yatakla idare edip ileride daha büyük bir eve geçtiğimizde genç odası yapmayı düşünüyorum çünkü yerim müsait değil malesef,yerim olsaydı bebek odası yapardım ve aynı zamanda bambu beşiklerden de kendi odama alırdım,6 ay idare edebilirdik :ecrin_bebek:

sabeg ve denizcim bebişleriniz iyi sağlıklı günlerde kullansınlar cicilerini inş.

bugün kızımıza istikbalden dolap şifonyer halı ve başka mağazadan da 5 li taşıma seti aldık
halı ve setin resmini nette buldum
setin içinde:
* ALT AÇMA MİNDERİ VE YASTIĞI
* ANA KUCAĞI
* ÇANTA
* KANGURUSU
* TAŞIMA ÇANTASI var fiyatı 60 TL
halının fiyatı 135 TL

Kızlar yeni cicişlerinizi güle güle kullanın.
bende bugün mağazaları dolaştım
mother&care de muhteşem kıyafetler var ama fiyatlarıda ona göre pahalı
kemerlatı barış bebe park yatağı çift yönlü kullanımlı bebek arabası puşeti,hastane çıkışı,kıyafetleri,küveti v.s bütün ihtiyaçları hepsi içinde 1.200 tl ye veriyor.
ben bugün park yatağını aldım.babymax kraft'ın park yatağı kampanyadaydı.
175TL ye aldım fotosunu ekleyebilirsem ekleyecem.
Özellikleri iki katlı kullanım
alt değiştirme ünitesi
titreşim makinası
müzik çalma özellliği
sallanma aparatları
cibinlik
alt kısmı açma
gibi özellikleri var ben çok memnun kaldım
Şuana kadar baktığım hiç bir park yatağında bu kadar özellik yoktu

ciciler çok güzel,bebişleriniz güle güle kullansın kızlar a.s.

Kızlar haftasonu kızıma aldığımız cicileri ekliyorum

battaniyelerin pembişlerini aldım
9362_buyuk_zoom.jpg

9361_buyuk_1_zoom.jpg

9149_buyuk_1_zoom.jpg

resim003x.jpg

resim006wz.jpg

resim023p.jpg

resim025z.jpg

resim017n.jpg

resim013.jpg

resim014.jpg

resim010j.jpg

resim009p.jpg

bunlarda anneciğimin işlediği mendilller
resim026h.jpg

elfella aldıkların çok güzel,bebişin güle güle kullansın,kız bebekler için ne güzel şeyler var cicili bicili çok hoşuma gidiyor,inşallah ikincisi kız olur:lepi:

Back
X