• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ocak Anneleri Bebişlerine Neler Alıyor ve İndirimlerden Haberler :)))

işte cicilerimizzz kızlarrrrrr hemen hemen hepsi hediye geldi sağolsunlar biz daha birkaçını aldık..alalhım sağlıklı ve güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inş resimler pek kaliteli değil ama idare edinn arkadaşlar

HASTANE ÇIKIŞLARIMIZ

dscf4861d.th.jpg
[/URL][/IMG]

dscf4862.th.jpg
[/URL][/IMG] BABAMIZIN İLK HEDİYESİ KIZI İÇİN :)

fotoraf0063b.th.jpg
[/URL][/IMG]

BU HEDİYE GELEN TAKIMIMIZ

Belgüncüm hepsine bayıldım. çok ama çok güzeller. iyi günlerde kullansın Zeynepcik :)

geçen hafta sonu gidip bebeğim için ihtiyacı olan herşeyi eksiksiz aldık.o eşyalar eve geldiklerinde ev daha bir güzel gözüktü gözüme. sanki eskiden bukadar sıcak bir yuva değilmiş gibi. ama bir yandan da acaba almasamıydım erken mi diye de düşünmeye başladım.zamanlama çok kötü değil diymi

BELGÜN seninde kızınında cicileri hepsi birbirnden güzel güle güle giyin ikinizde.

Güle güle kullanın anne kız cicilerinizi BELGÜN..Pentideki çorap ve patikten bende aldım.Patiklerimiz benziyor,çoraplarımız aynı:)

başakcım göbiş çok güselll maşşallah sana :nazar: hem hiç de ööle kilolu durmuyosunn

belguncüm prensesin ve senin cicilerinise bayıldımmm delikafadulden Rabbim güsel günlerde kullanmayı nasip etsinnn :1rolleyes: :nazar:

belgün cnm eklediklerin hepsi çok güzel güle güle kullan

hanımlar Ankara cepa bebeğim mağazasında Lansinoh göğüs kremı buyuk kutu 18tl ye dusmus.etiket fıyatı 37 tl. Haberınız olsunnn

belguncuğum herşey harika güle güle kullanın bebişinde sende

Belgüncüm hepsine bayıldım. çok ama çok güzeller. iyi günlerde kullansın Zeynepcik :)

hepinize çok çok teşekkür ederim kızlar şimdiye kadar hiçbir cicisini paylaşamamıştım o yüzden birden hepsini paylaşmak zorunda kaldım..rabbim hepimizin meleklerine güle güle sağlıklı huzurlu güzle günlerde kullanmayı nasip etsin inş.. :16:

geçen hafta sonu gidip bebeğim için ihtiyacı olan herşeyi eksiksiz aldık.o eşyalar eve geldiklerinde ev daha bir güzel gözüktü gözüme. sanki eskiden bukadar sıcak bir yuva değilmiş gibi. ama bir yandan da acaba almasamıydım erken mi diye de düşünmeye başladım.zamanlama çok kötü değil diymi

bizimde dolabımız yerleşti şöle bir açıp bakıyoruz öle güzel geliyorki gözümüze rengarenk gerçektende ev daha bir güzel gözüküyor insanın gözüne daha sıcak bir yuva oluyor...erken değil arakdaşım hepimiz aldık yerleştirmeye bile başladık sende ocak annesisin değilmi?

bizimde dolabımız yerleşti şöle bir açıp bakıyoruz öle güzel geliyorki gözümüze rengarenk gerçektende ev daha bir güzel gözüküyor insanın gözüne daha sıcak bir yuva oluyor...erken değil arakdaşım hepimiz aldık yerleştirmeye bile başladık sende ocak annesisin değilmi?[/QUOTE]

evet ocak annesiyim :)

bunlarda tulum ve hastane seti hastanede giydireceğim

Eklentiler

• $Fotoğraf-0113.webp
    $Fotoğraf-0113.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 39
  • $Fotoğraf-0114.webp
    $Fotoğraf-0114.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 38
Bizde annemlerle dün Eminönüne gittik son kalan eksiklerimizi aldık teyzem hediye hastane çıkışı aldı annem de mevlit kıyafetini we süslü alt açma setini aldı
Bebek şekerlerimizi aldık 2 çeşit, kapı süsümü,sepetimi, takı yastığımı, fermuarlı battaniye fln aldık
İnternetten resmini bulduklarımı koyuyorum

Ananemizin aldığı mevlüt kıyafetimiz
9255_buyuk_zoom.jpg

Teyzemin aldığı hastane çıkışımız; resimde açık pembe gözüküyor ama ben nar çiçeği rengini aldım daha canlı
battaniyesi
4107-b_FD_r_YIDYF.jpg

4107-2-b_SP_r_KUPLR.jpg

4107-3-b_HF_r_ZJFAH.jpg

4107-1-b_EC_r_WHCXE.jpg

4107-4-b_DB_r_VFAWD.jpg

Bizde annemlerle dün Eminönüne gittik son kalan eksiklerimizi aldık teyzem hediye hastane çıkışı aldı annem de mevlit kıyafetini we süslü alt açma setini aldı
Bebek şekerlerimizi aldık 2 çeşit, kapı süsümü,sepetimi, takı yastığımı, fermuarlı battaniye fln aldık

9255_buyuk_zoom.jpg

Teyzemin aldığı hastane çıkışımız; resimde açık pembe gözüküyor ama ben nar çiçeği rengini aldım daha canlı
battaniyesi
4107-b_FD_r_YIDYF.jpg

4107-2-b_SP_r_KUPLR.jpg

4107-3-b_HF_r_ZJFAH.jpg

4107-1-b_EC_r_WHCXE.jpg

4107-4-b_DB_r_VFAWD.jpg

hepside birbirinden güzel güle güle kullan kız bebekleri ne kadar şanslı çok güzel kıyafetler var erkek bebeklere bu kadar çeşit yok

bunlarda tulum ve hastane seti hastanede giydireceğim

canım çok güzel güle güle sağlıkla giysin inş.

minik kuşuma şapka ördüüümmmm:6::54::54::54:

kız ne güzel örmüşsünnn çok beğendim çok cici şeker gibi aynııı sağlıklı günlerde taksın inşşş..

9255_buyuk_zoom.jpg

battaniyesi
4107-b_FD_r_YIDYF.jpg

4107-2-b_SP_r_KUPLR.jpg

4107-3-b_HF_r_ZJFAH.jpg

4107-1-b_EC_r_WHCXE.jpg

4107-4-b_DB_r_VFAWD.jpg

ayyy hastane çıkışının rengi çok şeker çorapları minicik yerim yer:)))) mevlüt takımınızda çok güzel canım rabbim iyi günlerde sağlıklı günlerde kullanmayı nasip etsin inş..

bizim mevlüt kıyafetimiz örülüyor ben örgü istedim eğer istediğim model tam bire bir olursa onu giydirmeyi düşünüyorum..

Teşekkür ederim kızlar :16: Allah hepimize kullandığımız günleri görmeyi nasip etsin inşallah
Diğer aldıklarımın bi kısmını ekliyorum, netten buldum resimleri. Takı yastığının ve kız yeğenlere dağıtmak için aldığım bebekli tükenmez kalemin resimlerini bulamadım

Bebek odası kapı süsümüz; bizimkindeki fark bebek oturmuyo, yastığına yan şekilde yatıp masum masum gülümsüyo
-356843695.jpg

bebek sepetimiz ; bizimki pembe üzerinde de gri değil, parlak pembe boncukları war
-1354043609.jpg

Bunu da hastanenin kapısına asmak için aldım, kapı süsümüz bayağı büyük we hastaneye götürmek istemiyorum kapımız kapalı duracak sonuçta kirlenmesini,çalınmasını istemem
3d4e95e61fac0a69e27b939da8f81d05.JPG

Bunlerı da mevlütte dağıtmak için aldım içine şeker koyucaz
-746776090.jpg

Bunları da eve tebriğe gelen yakın akrabalara, arkadaşlara wermek için aldım
-653337679.jpg

Balıkların pembesini şuan ördüğüm lila battaniyeye dikip süslemek için aldım
-1173704472.jpg

Bu kelebek figürünü sepetimizin önüne arkasına, cibinliğe, we perdeye azar azar dikip dekor yaparım diye aldım daha güzel bişiy bulamassam yedek bulunsun
-1314564301.jpg

Civciv de sevimli geldi elbet bişeye diker değerlendiririz
-390590030.jpg

canımm hepsi birbirinden güzelll cıvıl cıvıll özlelikle o kelebeklerden arıyorduk bizde annem bakırköyü talan etti bulduk ama gümüşünü bulduk birtanede mor bulabildik cibinlik ve perde için onları aldık ama renkli arıyoruz dediğim gibi.. Eminönündenmi aldın onlarıda bende gittiğimde bakim olmazsa..hepsi birbirinden güzel mevlüt şekerlerinde değişik geldi.

Son düzenleme:
elif tüm eminönünü toplamışsın
hepsi birbirinden güzeller ya maşşalahh :nazar:hangisine bakacağımı şaşırdım :))
iyi günlerde kullansın prensesimiz

Uploaded with ImageShack.us

bizde bu odayı aldık yanlız mavisi olcak ve camı buğulu değil tam görülebilir şekil olacak ve renkli çekmeceleri mavi olcak bu hafta getircekler bide şifonyerini almadım çok yer kaplamasın die çünkü koyacağım oda küçük aslında mantıklı olan oda almak değildi ama kaynanaya inat oldu:47:

Son düzenleme:
Back
X