başakcım mışıl mışıl uyusun bebişin yatagında:))
neva seninde kapı süsüne bayıldım:) sen cantana neler koydunda valiz doldurdun bakalım.. ben küçücük bebek cantasına bebek ihtiyaclarını küçücük bi çantayada benimkileri koydummm sürekli eksik varmış gibi hissediyorumda
kendi çantamda yok yok:) biraz abarttım galiba:)
3 takım pjama takımı,1 takım gecelik-sabahlık,2 çift terlik,lohusa tacım:),emzirme sütyeni,iç çamaşırı,atlet,havlu,bitkisel çay,koltuk altı deo,pamuk,orkid,birkaç tane fazladan poşet,makyaj malzemesi:)diş macunu ve fırçası hatta giderken kendi yastığımı da alacağım birde son aldığım göğüs pompası ne olur ne olmaz diye:) göğüs uçlarım yara olabilir diye lansolin krem,şampuan,antibakteriyel sıvı sabun,çorap,elbise askısı amanın ne çok şey almışım:) fotoğraf makinası ve kamera tabiki:)
oğluşum için çok parçalı hastane çıkışı,havlu,penye battaniye,kalın battaniye,ana kucağı,şampuan,emzik ve kutusu,ağız silme mendili,önlük,biberon,çıtçıtlı badiler,çorap,şapka,eldiven,1 takım daha hastane çıkışı 5 parçalı olan:),bebek bezi,alt açma bezi :) abarttım galiba bunları da:)
nevacım güle güle kullan cnm aldıklarını...
kızlar bişi sorucam süt sağma makinası alıyormu herkes?yoksa ihtiyaca göre mi karar vereceksiniz?alayım diyorum ben ama birde gerek olmazsa
canım ben doğumdan 3 ay sonra işe devam edeceğim için aldım çalışmasaydım almazdım diye üşünüyorum,hastanede sütü gelmeyenler için hastanenin süt pompaları varmış birde göğüs ucu yara olanlar sütünü sağıp veriyor bebeğe,şart değil çalışmıyorsan sen bilirsin.
güle güle kullanın burcucum:)
nevacıgım gule gule kullan canım...
teşekkürler dilekçim:)