2011 Ocak Anneleri Gün Artık Gün Sayıyor!!! ŞAFAK....

şafak ....17........ resmen gun sayıyorumm. dunNSTye gırdım doktorum 1 hafta daha gelmez muhtemelen dedııı :))Umarım kucuğüm Ocak ayını bekler . aslında 40haftayı 8ocakta tamamlıyor.benımde doğum gunum 8 Ocak. :)) ne guzel olurr

benimde doğum günüm 8 ocak. oğlumda ogün doğsa süper olur diye düşünüyodum. dünyanın en harika hediyesi olur annesine

benimde doğum günüm 8 ocak. oğlumda ogün doğsa süper olur diye düşünüyodum. dünyanın en harika hediyesi olur annesine

benimde 8 ocak ama sezeryan olcağım için tam günümü bilmiyorum.yarın doktor gün vericek.yılbaşından sonra istiyorum.

bende çok ıstıyorum daha ılk ögrendığımde ınternettekı otomatık hesaplayıcıda 8 Ocak dıye görunce cok heyecanlanmıştım.. hayırlısı artık. Sağlıkla gelsınlerde...

bu Arada şafak 16........

oğluşumda ocak başında gelecek sanırım 1 ile 4 ocak arası normal doğum olacağı için tam bilemiyorum tabiki daha erken gelmek istemezse 10 gündür bana sancı çektiriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…