2011 Ocak Anneleri Gün Artık Gün Sayıyor!!! ŞAFAK....

merhaba kızlar benim 1 kızım var 2 yaşında şuan 2. kızıma kavuşmama 13 gün var yarın kontrol var suyum azmış belki daha öncede alabilirmiş yarın belli olcak bakalım sata göre 20 ocak ilki sezeryan olduğu için bunun gününü babasıyla biz belirledik 11.01.2011 olsun diye doktorda uygun gördü 2. çocuğun heycanıda bambaşka

son 16 saat. yarın sabah 10da sezeryana giriyorum Allah izin verirse.

Ayyy,çok heyecanlı:)Allah sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına almayı nasip etsin,darısı başımıza ben de sezeryan olucam,doğumdan sonra doğumun nasıl geçtiğini anlatırsan canım çok sevinirim...

12 gün kaldı ama bugun uzun aylardan sonra ilk defa yaşadığım bi ağrı adet sancısı çektim alt tarafa jilet kesiği gibi ince bi ağrı vurdu ara ara ağrılarım oldu sonrasında ilk kızım mecbur sezeryandı bi ara normal doğum yapmaya heveslendim ama doktorum yine çocuğun çok küçük olduğunu ve normal doğuma dayanamayacağını söylüyor kızlar sata göre 20 ocak doğum tarihim ama bebeğin kilosu 2.200 gr biraz üzülüyorum ilk kızımda 2 sene önce 2.750 gr doğmuştu ( benim tosun gibi bebeğim neden olmuyor yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…