2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar selam,

artık çok canım sıkıldı hareket etmekte çok zorlanıyorum eğilemiyorum kalkamıyorum yoruldummmmmmmmmmmm

Belgün cok doğru söylemiş.Bünyeye göre değişiyor ben mesela sezeryan olurdum dedim ama benim bebeğime zarzor kilo aldırdım 2700 olduğu icin normal doğuma uygunuz 4 kilo gözüme cok fazla geliyor oyüzden.
İnşallah hakkında hayırlısı olur canım

kızlar selam,

artık çok canım sıkıldı hareket etmekte çok zorlanıyorum eğilemiyorum kalkamıyorum yoruldummmmmmmmmmmm

Selam canım benimde şiddetli kaburga ve sırt ağrım var bide gribim ne yatabiliyorum ne uyuyabiliyorum etrafımda da hamile olmadığı halde bende bende diyen insanlar yok mu deliriyorum

Selam canım benimde şiddetli kaburga ve sırt ağrım var bide gribim ne yatabiliyorum ne uyuyabiliyorum etrafımda da hamile olmadığı halde bende bende diyen insanlar yok mu deliriyorum

valla artık çok zorlanmaya başladım uyuyamıyorum benimde gögüs kafesim ağrıyor inanılmaz yoruldum nefes alamıyorum yatınca sağım solum hep eziyet çok sıkıldım artık iyiyim diye kendimi geçiştiriyorum evde canım sıkılıyor biyere gidiyorum oturamıyorum çok geçmiş olsun sanada canım bu halde bide hastalık

Cok sağol canım.Çekyatta yatıyorum zaten allahtan rahatta tam 5 yastıkla anca ağrılarim azalıyor benim.Allah yardımcımiz olsun.Bazen canım okadar aciyorki hemen gidip sezeryanla doğurasim geliyor .Daha da cok günüm var ınşallah hastaligimi atlatırim

Cok sağol canım.Çekyatta yatıyorum zaten allahtan rahatta tam 5 yastıkla anca ağrılarim azalıyor benim.Allah yardımcımiz olsun.Bazen canım okadar aciyorki hemen gidip sezeryanla doğurasim geliyor .Daha da cok günüm var ınşallah hastaligimi atlatırim

valla al bendende o kadar evde de değilim bu akşam çekyatta yatcaz yatamıyorum valla bende ölemi yapsam diyorum zaten doktorumda almanyaya gitti ama bir kaç eksiğim var o nedenle bekliyorum onlarıda alayım öle doğsun die bekliyorum

Zapzup ben de senin gibiyim nerden de kaptın şifayı anlamadım ki diyo esim Bugun çünkü cok da dışarı çıkmıyorum artık gündüzleri hep evdeyim ama oluyo iste... İnşallah doguma kadar gecer de rahat ederiz ...

Son düzenleme:
Zapzup ben de senin gibiyim nerden de kaptın şifayı anlamadım ki diyo esim Bugun çünkü cok da dışarı çıkmıyorum artık gündüzleri hep evdeyim ama oluyo iste... İnşallah doguma kadar gecer de rahat ederiz ...

umarım çarçabuk atlatırsınız kızlar çok zor bu halde bide hastalık canım burnumda zaten iyiki birde grip değilim

selam arkadaşlar ben 20 ocakta doğum yapacakken 4 ocakta normal doğum yaptım.hastaneye sancısız gittim kontrol amaçlı ama bebeğimi kucağıma almak nasip oldu o gün.Rabbim bu güzel duyguyu herkese tattırsın...:23:

selam arkadaşlar ben 20 ocakta doğum yapacakken 4 ocakta normal doğum yaptım.hastaneye sancısız gittim kontrol amaçlı ama bebeğimi kucağıma almak nasip oldu o gün.Rabbim bu güzel duyguyu herkese tattırsın...:23:

çok geçmiş olsun hayırlı olsun biz ne zaman kurutlcaz aceppppppppp

kızlar hepinize teşekkür ederim. Zorlamamak en iyisi sanırım Allah hepimizi kurtarsın. çok yakında öyle ya da böyle hepimiz anne olmuş olacağız bir şekilde. hayatta bundan daha değerli birşey yok. şu günler su gibi aksada herkes merak ettiği o güzel duyguyu anneliği bir an evvel öğrense yaşamaya başlasa.

doğum yapan arkadaşların gözü aydın darısı bekleyenlerin başına.
bebişlerimiz sağlıklı olduktan sonra kiloları önemli değil herşeyde bir hayır var derler ya.

bu arada bende bugün itibariye gribim. doğuma kadar geçer mi bilmiyoeum çok şiddetli değil allahtan ve de aldığım 30 kilodan dolayı sanırım ne yatarken ne otururken ne de yürürken iyi hissediyorum. bütün vücudum çatladı, sırt ağrısı bel ağrısı bacaklarımın ağprısı artık dayanılcak gibi değil onca ay geçti şu 3-4 gün geçmiyor.

kızlar selam,

ah canım sıkıldım deme geçecek bu günlerde bende çok zorlanıyorum öle ittiriyorki kızım taş kesiliyor karnım yattımmı desteksiz kalkamıyorum çok ama çok zor. sanki karnımda çok sert bişi taşıyor gibi hissediyorum sürekli allahım allahım deyip duruyorum ama geçecek diyorum ya.. allahım yardım etsin. yürüyüş yapmaya özen göster gün içerisinde arada hareketlen sürekli oturmamaya çalış yarım saatte birde olsa kalk gezin mutlaka..

gözün aydın hayırlısı olsun allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. nasıl oldu kontrol amaçlı gittin sancınmı çıktı anlatsaydın keşke

gözün aydın canım allah mutluluğunuzu hic bozmasın
manolyacim aynı günlerde hasta olduk doğum tarihlerimizde birbirine yakın ınşallah çabucak atlatıriz

yok canim,bana da garip geliyo bu durum,hiç bi ağrı sancı yok.ara ara kasılma oluyo,gün içinde 2-3kez o da anında geçiyo.bilmiyorum nolcak sonum.sen ne durumdasin

Allah kolaylık versin sana cnm..Walla cnm bn senin kadar ileri deilim ama artık dogsun diorum bazen.. Agrılarım öle çok degil ama iki gündür böle alttan epey sert agılarım oldu, üşüttügümden mi bilmiorum tabii.. Bde karnımda sertlik ve şişme epey oluyo.. Sanırım onlarda yaancı kasılma dedikleri şey.. Bakalım doktorumuz yarın nedicek kontrolde.. dua edin inş..

LEYLAcim gözün aydın,allah anali babalı büyütsün inşallah,darısı başımıza
Ahh kızlar yaa çok şükür ben atlattım hastalığı,aldığım 10kilo da pek rahatsız etmiyo beni sadece gece yan yatmak yoruyo...

$kk mevlut2.webp $kk1 mevlut.webp :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
siz doğurana kadar ben bugun 40 mevlütünü yaptım:16: darısı sizlerinde başına inşallahh canım arkadaslarımmmm sabredın az kaldı agrı sızı cekılmıyohele bırde hastalık olunca ama neticesi cok güzel benim neticem burda bakınn:16::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Back
X