2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Oğlak burcu çocuğu (23 Aralık-20 Ocak)
İnatçı, azimli ve ısrarlı küçük yaratıklar annelerini bıktırabilecek kadar ileri gidebilirler. Belki istediklerini elde etmek için gürültü patırtı çıkarmaz ama istediğinialmasını bilir. Kendine göre bir düzen oluşturmaya oyuncaklarından başlayacak ve o düzeni bozulmaz kılacaktır. Aile hayatını çok severler, dışarıda gezmek yerine evdekilerle vakit geçirmeyi, dizinizin dibinden ayrılmamayı tercih ederler. Derslerinde sorumluluk sahibidir. Yavaş ve sürekli öğrenme istekleri öğretmenlerinin sabrınızorlayabilir ama azimli ve dikkatlidirler. İtaatli, çalışkan ve güvenilir küçüklerdir. Başarılarını göstermek için yaygara koparmayacaktır hatta çoğu zaman başarılarınıbaşkalarından duyabilirsiniz. Daha küçük yaşta romantik deneyimlerin peşine takılırlar, yardıma ihtiyaçları olduğu muhakkak, onları dikkatli idare edin. Kendi işlerinikendi yapar ve ciddi anlamda geleceğini planlar.
Kova burcu çocuğu (21 ocak-19 Şubat)
İnatçı, bağımsız, yerinde duramayan bir güçtür. Erken yaşlarda bile bilgileri ve görünüşleri ile insanları şaşırtırlar. Mantığına uymayan her şeyi tartışır. Dünyayıve insanları severler. Sakin ve yumuşak başlı olsa da davranışları önceden kestirilemez.Başta okulu sevmese de daha sonra arkadaşları sayesinde okulu dasevecektir. Konuşmak ve arkadaşlık yapmak onlar için çok zevkli bir uğraş. Yapacağı işe şimdiden karar vermiştir herhalde. Bedeni meşgul olduğu sürece daha azrahatsız olur. Ona dikkatini toplamayı, uyumluluğu ve kendini bir konuya verebilmeyi telkin edin.

Yengeç burcu anne 22 Haziran-23 Temmuz:
Fedakar bir anne, çocukları için kabuğundan çıkıp güçlü bir dayanak, güvenilir bir sığınak olur. Aile onun için çok önemlidir. Sıcak yuvasının odağıçocuklardır. Onlar için her türlü rahatı sağlar, güvenilir bir sığınak yaratır. Bazen zararlı olabilen bu durum, çocuğun dış dünyaya uyumunu zorlaştırabilir. Annesininsağladığı rahatı dışarıda bulamayan çocuklar uyumsuzluk problemi yaşayabilirler. Bu çocukların yuvalarından uçmaları uzun zaman alabilir. :kedi::kedi::kedi:

Oooo bayıldımm ben bu burçlara. ben yengeç burcuyum tamamen aileci...akannehir gelen bebişim oğlak olacak oda fazla inatçı ve rahat (ayrıca annemin burcu oğlak çok tartışırız fikirlerimiz hep zıttır korktuğum başıma geldi napıcam bennnn )

Başak burcu anne 24 Ağustos-23 Eylül:
Çok çabuk çocuk sahibi olmazlar. Annelik duygusunu tatmin etme ihtiyaçları yok gibidir. Ama anne olduklarında, disiplinli ve titiz bir annedir. Çocuğunu aslakirli göremezsiniz. Şakacı ve nazik, tatlı bir havaları vardır, çocuklar onlara güvenir ve sevildiklerini bilirler. Rahat, disiplinli ama sevgisini gösterebilen bir annedir.

buda benim bayanssulusmile

kızlar ben iki gün önce bariz hissediyordum bebeğimi hatta kıpır kıpırdı bayaa uzun sürdü ama malesef 2 gündür hissetmiyorum bugün sabahtan beri dünyayı yedim hatta çikolatada yedim ama tık yok sizdede oluyormu böyle bu arada bugün 17+6 haftalığım.

müneccim geldi hanımmm delikafadulden

BEBEĞİN ANNE KARNINDA İKEN ALDIĞI ETKİLER

Ruh enerjisinin fiziksel beden haline gelmesi için ana rahmine en karne olduğu nokta, 24 saat içinde Burçlar kuşağının etkilerini alır. Ay ise her 28 günde bir, gelişmekte olan fiziksel bedeni etkilemeyi sürdürür.
Ceninin dokuz aylık gelişimi süresince gezegenlerin çeşitli yönlerde etkileri vardır.

Birinci ay: Satürn enerjisi genel yapıyı oluşturur.

İkinci ay: Jüpiter enerjisi tümörleri etkiler.

Üçüncü ay: Mars enerjisi kanı etkiler.

Dördüncü ay: Güneş enerjisi vücut ısısını verir.

Beşinci ay: Venüs enerjisi fiziksel güzelliği etkiler.

Altıncı ay: Merkür enerjisi hareketleri ve sinirleri etkiler.

Yedinci ay: Ay enerjisi bebeğin duyguları üstündeki etkisini tamamlar.

Yedinci aydan sonra bebek doğabilir ama yaşayabilmesi için çok iyi bir bakım ister. Bu nedenle,

Sekizinci ay: Satürn enerjisi bebeği yeniden etkileyerek kas ve kemiklerinin güçlenmesini sağlar.

Dokuzuncu ay: Son olarak Jüpiter, tüm yaşam elemanları için yeniden enerji verir.

Yay burcu anne 23 Kasım-22 Aralık:
O çocuklar için iyi bir arkadaş olacaktır. İlk önceleri biraz korksa da sonra öğrendiği bu işi çok iyi yapacaktır. Kendisi gibi dürüst olmalarına önemverecektir. Neşeli olmalarını sağlayacaktır. Çocuklar çok güzel giydirilecektir ama bunun onun için pek önemi olmayacaktır. Rahat bir insan olması eğitirken kendinebazı sınırlamalar getirmesine neden olmalı, mesela disiplin kuralını uygulamayı öğrenmeli. Bazen patavatsız sözleri çocukları kırabilir ama o bunu çok tatlı bir cazibeyleatlatır. Neşeli ve uyumlu olmaları dolayısıyla çok cana yakın bir ev sahibesidir, konukları sever. Konumu ne olursa olsun herkesle muhabbeti vardır.

buda benimki kızlarr

kızlar pazartesi akşamı acile kaldırıdım
aniden adet gibi kanama gelmeye başladı
o gece acildeydik ağlamaktan harap oldum ertesi sabh doktor çağırdı allahtan bebeklerde sorun yokmuş
rahim de kapalıymış
şimdi kesildi kanama ama hiç yataktan kalkmıyorum
sadece yemek ve wc için kalkıyorum

o gece acildeydik ağlamaktan harap oldum ertesi sabh doktor çağırdı allahtan bebeklerde sorun yokmuş
rahim de kapalıymış

canım çok geçmiş olsun bebişlerin iyiymiş çok şükür

rahim de kapalıymış

çookk geçmiş olsun yaa allah tekrarını yaşatmasın
peki kanamanın nedeni neymiş dr bişi söylemedimi

rahim de kapalıymış

geçmiş olsun çok üzüldüm doktorunun önerisinden çıkma bol bol dinlen şimdi ne durumda kanaman azaldı ya da geçtimi?

delikafadulden saol denizcimm bende kova burcuyumm umarım iyi anlaşırıss olumunekankayizsmile
bilmiyorum anasınıfında da öğretmenlik yaptım öğrencilerimle hala görüşürüss beni gördüklerinde çoksevinirler akrabalardan olsun çocukları çok severimm Şeniz
inşş kendi bebişimlede çok iyi anlaşırıss gamyoncuiremsu
önemli olan çocukları sevmek die düşünüyorummm yerimseniben
cokacimcoook yerim ben onlarııı delikafadulden

rahim de kapalıymış

canımm çok geçmiş olsun.Rabbim tekrarını göstermesin.dikkat et kendine a.s.

rahim de kapalıymış

canımm benim çok çok geçmiş olsun.. allah korusun sizi... çok şükür bişiy yok dikkat et ve dinlen canım.. :nazar:

kızlar ben iki gün önce bariz hissediyordum bebeğimi hatta kıpır kıpırdı bayaa uzun sürdü ama malesef 2 gündür hissetmiyorum bugün sabahtan beri dünyayı yedim hatta çikolatada yedim ama tık yok sizdede oluyormu böyle bu arada bugün 17+6 haftalığım.

canım bu dönemde normalmiş bazen hissetmek bazen hissetmemek bebekler derin uykuya dalıyorlarmış

rahim de kapalıymış

ayy cnm kıyamamm çok geçmiş olsunn.
olsun yat dinlen kalkmamaya çalışş Allahdan bebişlerin iyi bak doktor demiş sende iyisinn.. ama sen yine de dikkatli ol ikiz gebeliklerde böyle sorunlar olabilio yerimseniben
neyse ki iyisinizz olumunekankayizsmile

Back
X