2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

hayır o resim nere gitti yaa
allah muhafaza :))

nereye yükledin upload ettiğin resimden mi bahsediosun.eğer geri yaptıysan silinir o resim.upload ettikten sonra altta linkler çıkar forum 1,forum 2 fln diye onlardan forum 3 olanı kopyalayıp cevap yazdığın mesaj panosuna yapıştırıyorsun.hatta mesajı göndermeden önce önizleme yaparsan resmi önce sen görürsün beğenirsende yollarsın.a.s.

neyse
telefonla çekiimde bide öle deniyim bari
sanırım boyutuda büyük olduu için yapamadım ben bunu
zaten o kopyalanacak olan htpp.die bşlayan bişiy yok resmin özelliklerinde o yüzden yapamıorum
yoksa kaçmazdı yane :)))

hımmm anladım ohh iyi silinmiş o zaman geri tuşuna basmıştım yukardan
pek severim bilmediğim şeylere burnumu sokmayı
denizcim sanada en güzel sitem bu dönemde bu olsun allah seni davul etmesin emi
içime kurt düştü bi an:))
aman neyse bidaa deniyimmi napiim=? uslanmam ben uslanmam kaydirigubbakcemile3

dosya dan seçtikten sonra yükle yazıyor ya oraya tıklıyorsun sonra aşağıda linkler çıkıyor ben en aşağıdaki resim adresi kısmını kopyaladım mesaj yazdığımız alandaki sarı kare var dağ resimli onu tıklayıp adresi kopyaladım çıktı o şekilde

deniz'cim evet yüklediğin resmi gördüm ama sildin şimdi sanırım şimdi görünmüo
nası yaprın baştan anlatırmısın hem boyutuda büyüktü senn resmin

oldumu ki??[/QUOTE]

amaniiin olmuş
handa işte ben:))
ama oğluma hamileykeneki haliiimmm battaniye takımı örüodum o zamanlar 7aylık felandım:)) şimdiki halimde bu kadar maşşallah:))olumunekankayizsmile

Son düzenleme:
delikafadulden delikafadulden delikafadulden ay baktım için rahat etsin sil bari

allah'tan silmeyi okumuştum bi yerdede kafanı ağrıtmadım bide bunun için:)

neyse eklerim resim ama sennde dediğin gbi yüzümü gizlerim olmazsa daha iyi olur
sen d böle düşünüosun ama profilinde resmin var hemde çok netCADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…