2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

iyi düşünmüşsün canım aç topiği bizde paylaşalımm ben bugün çıkıcam dışarı ama ewde olanlardan giyicem benneyaptımki daha henüz bişey almadım

günaydın denizcim:))
günaydın dirim'cim:))
nasılsınız bebişler nasıl??
çok şükür canım
idare ederiz sen ve bebiş nasıl?

canım çok güzel olur gerçekten
bende daha hiç almadım,bi tek evde giymeye şort aldım sempatiksalakcinni
bende kararsızım geçen lcw ye gittim gömlek denedim bol geldi
büyük alsam şimdi giyemicem,küçük alsamda ilerde sığmıcam içine
kışa gelmesi kötü oldu bi bakıma
geniş geniş kazaklar mı alıcaz şimdi akannehir

günaydın canım
geçmiş olsun
sizin ordada havalar serinlemiş biraz rahatlarsın belki
sıcaklar çok bunalttı
canım inşallah sonuç güzel çıkar

günaydın kızlar
sıcaklardan uyuyamıyorum geceleri,kaç gecedir uykusuzummafoldumben
hamileler için bugün ne giydin topiği çok iyi fikir,iyi olur fikiredinmiş oluruz.kızlar buarada ben toplam 2 kilo aldım hamilelğim boyunca ama içime dert oluyor çok da yiyorum ama kilo almıyorum,az mı 2 kilo 4 ayda?

canım ben hiç kilo almadım çok da memnunum halimden 5. aydan sonra alırım gibi geliyor

Slm arkadaşlar,
Dün gece tatilden geldim 10 gün kadar yoktum, tatile gitmeden hemen önce dr kontrolüm vardı, cinsiyeti kesinleşti benim de KIZIM olacak inş...
Ben 2-3 ay kadar önce benettondan şalvar pantolon tarzı 2 adet alt aldım, gri ve siyah kesinlikle tavsiye ederim çok şık duruyor, hemde oldukça rahat ediyorum, kumaşı oldukça yumuşak. Yazlık eteklerim ve elbiselerim de vardi zaten, üst kıyafete gelince de bodylerim hala oluyor, artık kışlık düşünürüm o da Eylül ayından sonra.
Ben çok kilo almışım yaaa, hele de tatilde, şuan itibariyle toplamda 5-5.5 kg gibi bir rakam çıkıyor tartıda, bana çok fazla geldi, bu kadar çok kilo alan var mı acaba aranızda?

kızlar evet yaaa
ya topik açalım yeni
''hamileyim,bugün ne giydim'' gbi bişey
yada denizin dediği gbi göbik topiğine ekleyeleyim resimleri,tek fark göbek değil sadece,boydan resim olsun.yeni aldıklarımızı ve nereden nekadara aldıklarımızı ekleyelelim.
şimdiden belirteyim ama marka olması şart değil,herkesin zaten benm gbi düşündüğüne eminim ben,ama bu konuda marka değil die eklemekten çekinen olmasın..mesela ben hayatımda marka giymedim,utanılacak bişiy olduğunuda hiiç sanmıorum...
şu resiim ekleme işini bi öğreniyim,bide bugün ciciler alınca kendime (inş.bulursam tabi) açılışı yapalım.sizlerde yeni topik mi olsun,göbüş topiğimi olsun fikirlerinizi söleyin olmaz mı??

:jeyyar:
hoşgeldin canımm
sennde kzıın hayırlı uğurlu olsun:))
bu sene kız senesi zaten:)))1ocağa kadar kız isteyen varsa doğursun hemen,1ocaktan itibaren erkek senesine geçioruz:))))hehehee
evet bnde 54.400gram başladım,
şimdi 59.900 gramım üzerinize afiyet:))

marka konusunda kesinlikle katılıyorum cnm sana.benim içinde marka hiç önemli değil.yeterki hoşuma gitsin 1 liralık şeyide giyerim valla hiçde gocunmam boshayallersmile

hoş geldin canım kızın hayırlı olsun ben kilo almayanlardanım

hoşgeldin cnm.oh ne güzel herkes tatile gidiyor ben hala evde pinekliyorum :gitme:
prensesin hayırlı olsun.Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.
isim düşündünüz mü peki?kaydirigubbakcemile2

marka konusunda kesinlikle katılıyorum cnm sana.benim içinde marka hiç önemli değil.yeterki hoşuma gitsin 1 liralık şeyide giyerim valla hiçde gocunmam boshayallersmile

marka giyinen arkadaşlarında bizimle aynı fikirde olduundan hiç şüphem yok zaten benm ama belirtmek istemiştim sadece:))

DENİİİİZ bu hızlı resim ekle sitesine girip yaptım yüklemeyi ama gerisi hakkında bi fikrim yok yardım edermisin anlatırmısın bana ne yapıcam şimdi??
bide bu resim nereye kaydoluo,internete falan düşmeylim allah korusun:Saruboceq:

canım her ihtimale karşı boyundan aşağıya resim koymayı düşünüyorum ben

Resim yüklemek için;

Resim Ykle, Images Upload | Your Free Image Upload Service
1.siteye giriş yapın..

2.karşınıza çıkan sayfada gözat bölümünden sırayla her satıra resimleri yükleyin..
3.hemen altında -hemen yükle-ye tıklayın..
4.yükleme için kısa süre bekleyin..
6.yüklenmiş resminizi görmek için sayfanın alt kısmına ilerleyin..
7.resmin hemen altında ' Direct Linking Code satırında 'http:// ile başlayıp....jpg' ile biten bir link olacak....
8.bu linki kopyalayın ve konuda msj yazacağınız pencerenin üst kısmında bulunan dağ resmi gibi sarılı bir buton var ona tıklayın..
9.kopyaladığınız linki bu satırı boş hale getirip yapıştırın..
yüklediğiniz resmin boyutu çok büyük ise yükleme esnasında hemen yükle butonuna tıklamadan üst kısımda bulunan
yeniden boyutlandır kısmından
320x240 boyutunu seçin sonrasında yükleme işleminize devam edin..

birde böyle bir anlatım buldum yine ağustos annelerinden alıntı

canım her ihtimale karşı boyundan aşağıya resim koymayı düşünüyorum ben

eyvaaaahhhh
ee ben bilmeden yüklemiştim azönce işlem tamamdı yani.
nere gitti o,geri tıklayınca kayboldu..peki sen niçin önerdin bana bunu?yani bunu yaptıktan sonra nasıl siteye eklicem resmi ben hala ordayım
örgü örüodum canım,hem yandan çekim..bişiy yok yani:))
moral veriorum kendime kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…