2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

selammm herkese,

sonunda öğrendik cinsiyeti kız annesi oluyorum bndebayanssulusmile
hayırlı olsun canım kızın kaydirigubbakcemile2
canım inşallah güzel haberlerle gelirsin

günaydınn güzel memleketimin güzel anneleri:)))

cancer'cim güzel haberine çoook sevindim,allah herkesin şifasını nasip etsin inş:))

bnde bugün merkeze alışverişe gidicem,içimde kurtlar fink atıo valla yaaa deşincem heryeri,alt üst edicem ehüheheh:)))

bana kendime şunu aldım çok memnunum diyebileceğiniz bişiy varmı?alışverişe gitmeden son tavsiyeler varsa aliim:)))özellikle kapalı arkadaşlardan!!!

tulbe'cim allah göynüne göre versin inş.tatlım:)))inş.gösterir:)))

kızlar aslında giyim sıkıntısı yaşamaya başladıımız şu günlerde ,yavaş yavaş giysiler almaya başlıoruz artık malum hani,diorum ki bundan sonraki giyimlerimizi bugün ne giydim olmasa bile hamieliklerimizi ve kombinlerimizi birbirimize göstermek amacıyla resimler yüklesek mi yada bi topik mi açsak??
bugün ne giydim topiği varmı ama ,hamileyim,bugün ne giydim gibi bişiy nasıl olur sizce???

ben çok merak ediorum herkes nasıl giyinor???neler alıor??anlatıolar tarifle anlaşılmıo
hiç dışarıda çıkmıorumki hamile göriyim de fikir olsun bana:)))

ne dersiniz????

(lütfen okuyup geçmeyin,olumlun yada olumsuz fikrinizi paylaşın,yada siz nasıl yaklaşırsınız böle bi topik olsa)

herkese günaydınlarrrrkaydirigubbakcemile2
bebişlerinin cinsiyetini öğrenen arkadaşlar gözünüz aydın olsun darısı bana ve benim gibi henüz öğrenememiş arkadaşların başınazemuszemus
kızlar dün buraya çok feci yağmur yağdı birde gök gürültülüydü çok korktum valla bi ara hava öyle gümbürdediki kendimi kascem derken karnıma ağrı girdi çok korktum bebişime bişi olcek diye allah korusuneyvahedigeldismile

çok iyi fikirde canım ben işyerinde olduğum için burdan resim ekliyemiyorum ancak evdeki pcden ekliyebilirim daha göbüş fotosu koyacam fırsat bulupta yapamadım akannehir

canım göbüş topiğine koyulabilir aslında hem göbüşler sergilenmiş olur hemde kıyafetler

ben hep lcw den aldım şimdiye kadar ama hiç alt için bir şey almadım hamilelik olarak büyük beden alıyorum alt tarafı güzel oluyor ama lcw deki bütün üstleri aldım sanırım çeşit çeşit giyiyorum etrafımdakilerinde hoşuna gidiyor bebek firarda yazandan almıştım kayınbabam çok gülmüştü çok hoşuna gitmiş kaydirigubbakcemile3

günaydınnn hanımlarrr ve tatlı bebişleri
belgüncüm allah yardımcınız olsun canım.. merak etme hiçbir sorun olmayacak mutlu haberlerle döneceksin allahın izniyle.. bak hamişlerinde duası kabul olurmuş .. allahım sana ve bebişine hatta tüm annelere ve bebeklerine yardım etsin..sorunsuz kucağımıza almayı nasip etsin canım...
cancer senin adına da çok sevindimm herşey normal demek süper bir haber....
adilemir teşekkür ederim canım benim... kız anası olacağım..
dirimcim evet ya bebek kesesinde su biraz fazla çıktı bu bende gebelik şekeri olma ihtimalini düşündürdü zaten cumartesi günü de şekerimem bakılacak hayırlısıyla sorunsuz geçer inşallah allah tüm bebeklerimizi korusun... (aayy sabah sabah döktürmüşüm...)

tamm ya bu fikri duyuralım,göbiş topiğine sadece göbiklerimizi değil,boydan resimler ekleyelim olmazmı??

lcw bugün gireceğim ilk yer diebilirim.iki tane tişörtünü aldım,biri biraz büyük daha hiç giymedim,diğeride çok gğzel çok rahatmış,bugün başka renklerde alıcam.bikaç hamiel giyim mağazaları daha var oralarada bakıcam:)
ben en çok alt giyim konusunda sıkıntı yaşıcam,nası yapcam bilmiorum.şimdi alsam,bikaç ay sonra içine sığamazsam die korkuorum,büyüğü büyük,tam olandanda sığmam die korkuorum ileride içine:)

şu resim ekleme işinide bi öğrensek hiç fena olmucakaklinialirimsmile
ben bugün inşşşşş:!gönlüme göre bişiler bulabillirsem eklemek isterim:))sengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…