- 11 Ağustos 2008
- 12.310
- 1.589
- 773
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #8.021
hayırlı olsun canım kızın kaydirigubbakcemile2selammm herkese,
sonunda öğrendik cinsiyeti kız annesi oluyorum bndebayanssulusmile
canım inşallah güzel haberlerle gelirsinselam hanımlar hayırlı haftalar diliyorum herkese. bebişlerinizide kocaman öpüorum. yarın aminosentezim var..allahın izniyle başarıyla geçecek inş ve olumsuz birşey olmadan bende bebeğimde atlatacağız allahın izniyle.ve güzel sonuçlar alacağız inş ve sağlıkla kucağımıza alacağız bebeğiizi inş... dualarınızı yine eksik etmeyin arkadaşlarım. yarın yüksek moralle gideceğim hastaneye en son gelişmelerden sonra moralim daha ii gerçi bugün heyecandanmı stresmi yaptım bilmiyorum sabah durup durup ağladım işyerinde ama daha iyiyim şimdi. bu arada rahatsızlanan arkadaşlarım geçmiş olsun cinsiyeti belli olanlar var galiba okuduğum kadarıyla gözünüz aydın olsun suhan kızın olacakmış hayırlısı olsun tatlım gözünaydın..herkese kocaman sevgilerimle.
günaydın denizcim:))
nasılsın ebişin nasıl??
sağol canım iyiyim sen ve bebişin nasıl
hafta sonunun yorgunluğu var aslında halen[/QUOT
bnde iyim canım,çok tşk ederim..bebişimde iyidir inşallah,arada küçük kramplar olması dışında bi sıkıntımız yok çok şükür...
çalışan anne olmak zordur eminim hele bu sıcaklarda..allah yardımcınız olsun cnm.....
senn bebişin hareketleri nasıl canm???:uhm:
sağol canım iyiyim sen ve bebişin nasıl
hafta sonunun yorgunluğu var aslında halen[/QUOT
bnde iyim canım,çok tşk ederim..bebişimde iyidir inşallah,arada küçük kramplar olması dışında bi sıkıntımız yok çok şükür...
çalışan anne olmak zordur eminim hele bu sıcaklarda..allah yardımcınız olsun cnm.....
senn bebişin hareketleri nasıl canm???:uhm:
sabahları ve akşamları uzanıkken hissediyorum daha çok sağ taraftaydı sola doğru büyümüş solda hissediyorum şimdi
vallahi iş çekilmiyor bide insanlarla çok muhatap oluyorum hiç birinin derdi bitmiyor muhasebeciyiz diye her şeylerini biz yapacakmışız diye davranıyorlar hamile hamilede hiç çekilmiyor
sabahları ve akşamları uzanıkken hissediyorum daha çok sağ taraftaydı sola doğru büyümüş solda hissediyorum şimdi
vallahi iş çekilmiyor bide insanlarla çok muhatap oluyorum hiç birinin derdi bitmiyor muhasebeciyiz diye her şeylerini biz yapacakmışız diye davranıyorlar hamile hamilede hiç çekilmiyor
anladım canım:))
üff hesap kitap.. işiniz zor yaa
çok iyi fikirde canım ben işyerinde olduğum için burdan resim ekliyemiyorum ancak evdeki pcden ekliyebilirim daha göbüş fotosu koyacam fırsat bulupta yapamadım akannehirkızlar aslında giyim sıkıntısı yaşamaya başladıımız şu günlerde ,yavaş yavaş giysiler almaya başlıoruz artık malum hani,diorum ki bundan sonraki giyimlerimizi bugün ne giydim olmasa bile hamieliklerimizi ve kombinlerimizi birbirimize göstermek amacıyla resimler yüklesek mi yada bi topik mi açsak??
bugün ne giydim topiği varmı ama ,hamileyim,bugün ne giydim gibi bişiy nasıl olur sizce???
ben çok merak ediorum herkes nasıl giyinor???neler alıor??anlatıolar tarifle anlaşılmıo
hiç dışarıda çıkmıorumki hamile göriyim de fikir olsun bana:)))
ne dersiniz????
(lütfen okuyup geçmeyin,olumlun yada olumsuz fikrinizi paylaşın,yada siz nasıl yaklaşırsınız böle bi topik olsa)
kızlar aslında giyim sıkıntısı yaşamaya başladıımız şu günlerde ,yavaş yavaş giysiler almaya başlıoruz artık malum hani,diorum ki bundan sonraki giyimlerimizi bugün ne giydim olmasa bile hamieliklerimizi ve kombinlerimizi birbirimize göstermek amacıyla resimler yüklesek mi yada bi topik mi açsak??
bugün ne giydim topiği varmı ama ,hamileyim,bugün ne giydim gibi bişiy nasıl olur sizce???
ben çok merak ediorum herkes nasıl giyinor???neler alıor??anlatıolar tarifle anlaşılmıo
hiç dışarıda çıkmıorumki hamile göriyim de fikir olsun bana:)))
ne dersiniz????
(lütfen okuyup geçmeyin,olumlun yada olumsuz fikrinizi paylaşın,yada siz nasıl yaklaşırsınız böle bi topik olsa)
canım göbüş topiğine koyulabilir aslında hem göbüşler sergilenmiş olur hemde kıyafetler
ben hep lcw den aldım şimdiye kadar ama hiç alt için bir şey almadım hamilelik olarak büyük beden alıyorum alt tarafı güzel oluyor ama lcw deki bütün üstleri aldım sanırım çeşit çeşit giyiyorum etrafımdakilerinde hoşuna gidiyor bebek firarda yazandan almıştım kayınbabam çok gülmüştü çok hoşuna gitmiş kaydirigubbakcemile3
mrb anneciklerr cinsiyetler belli oldu mu yoksa bekliyenler varmı aranızda:))))
eski hamilelik resmimi buldum ama adresyok.yani htpp... die başlayan bi yer yok o nedenle denemeyedim(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?