• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlaaaaarrr
bugün nasılsınız??
çeneler iyi onu anladım
geçmişi okuyim dedim pes ettim
mübarek ben yokken doluşuyonuzzzemuszemus
bn geciktim bugün biraz
mutfağı bile toplamadan geldim
bugün çok mutluyummmm
3sene önce bugün bu saatlerde doğumdan çıkmış,bebeğimi getirmelerini bekliordum ağrı içinde........
şimdiyse yanımda hann hannnn die kamyonlarıyla oynuo oğlumsenağlama
nası güzel bi his bu anlatamam inanınnn
bugün öğleden sonra deznsliye gidicez
oğlum için...yarında bende eklerim resim inşallahhhh
hepinizi çok seviorumm

cnm ne güzel ya antattıkların bize de nasip olur inşallah...doğum günü kutlu olsun oğluşunun:)

ayyy inanıyorum delikafadulden kızımız geliyo kaydirigubbakcemile2 doktora gittik ellerini ayaklarını başını herşeyini gördük içime hep kız doguyodu öyle oldu boshayallersmile kistde yok dedi gözükmüyo dedi çok mutluyum:sm_cool:

ayyy inanıyorum delikafadulden kızımız geliyo kaydirigubbakcemile2 doktora gittik ellerini ayaklarını başını herşeyini gördük içime hep kız doguyodu öyle oldu boshayallersmile kistde yok dedi gözükmüyo dedi çok mutluyum:sm_cool:

Ayy ne kadar güzel bende geçen hafta öğrendim.Hayırlısı olsunn gözün aydın

canım prensesin hayırlı olsun gözün aydın kistinde yokmuş oh ne güzel haberlerle döndün maşallah :nazar:

kızlar bişey sorucam size
elevit ilacında demir var mı?
doktor bana demir hapı yazmadı
ama sanki elevitin prospektüsünde demir içermez gibi bişey okumuştum
aksilik prospektüsüde atmışım:((

hayırlı olsun prensess canım gözün aydın

Back
X