• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

yok canım benım daha önce bı gebelıgım oldu ama 8. haftada öldü içimde. o zaman progesan almıstım. kanamam vardı kahverengı akıntım degıl. düşmedi tabı kurtaj olmak zorunda kaldım. 7 ay önceydı..

insan neslinin sağlıklı olabilmesi için başlayan gebelıklerın %35'i sonlanıyomuş. daha 6. haftadayım. Kanamam olmadıgı için progestan vermek istemedi. ikinciye kurtaj olmiim diye. sağlıksızsa yine, düşecekse düşsün diyoruz. yatarak atlatabılrsın diyo doktorum. yattıgın halde düşerse bil ki sağlıksız bızde nedenini arastırırz demişti. ağrım sızım olursa farklı bı yöntem ızlerız demıstı. benım durumum bıraz farklı o yüzden. ama dayanamadım ayın 20'sini bekleyemicem. saat 4'e randevu aldım. tekrar gidicem kalbı hala atıyormu :)) 4 gun önce gıtmıstık içime bı kurt düştü yinede :)) sabah kötü bi ruya gördum..

canım ya kendiliğinden düşse bile yine içinde kalan parçalar için kürtaj yapıyorlar Allah kimsenin başına vermesin ben anestezi almadan oldum o 10 dakika bana 1 saat gibi geldi

yok canım benım daha önce bı gebelıgım oldu ama 8. haftada öldü içimde. o zaman progesan almıstım. kanamam vardı kahverengı akıntım degıl. düşmedi tabı kurtaj olmak zorunda kaldım. 7 ay önceydı..

insan neslinin sağlıklı olabilmesi için başlayan gebelıklerın %35'i sonlanıyomuş. daha 6. haftadayım. Kanamam olmadıgı için progestan vermek istemedi. ikinciye kurtaj olmiim diye. sağlıksızsa yine, düşecekse düşsün diyoruz. yatarak atlatabılrsın diyo doktorum. yattıgın halde düşerse bil ki sağlıksız bızde nedenini arastırırz demişti. ağrım sızım olursa farklı bı yöntem ızlerız demıstı. benım durumum bıraz farklı o yüzden. ama dayanamadım ayın 20'sini bekleyemicem. saat 4'e randevu aldım. tekrar gidicem kalbı hala atıyormu :)) 4 gun önce gıtmıstık içime bı kurt düştü yinede :)) sabah kötü bi ruya gördum..

geçmiş olsun cnm uamrım herşey yolundadır sağlıkla bebeğini alırsın kucağına da. Rüyanda güzel sonuçlansın kötü rüyalrı ya iyiye yor yada hiç yorma sil kafandan cnm olumunekankayizsmile

canım ya kendiliğinden düşse bile yine içinde kalan parçalar için kürtaj yapıyorlar Allah kimsenin başına vermesin ben anestezi almadan oldum o 10 dakika bana 1 saat gibi geldi

bende ilk hamileliğimde haftasonuna denk geldiği için anestezi olmadan kürtaj oldum.bağırmaktan bayılacaktım nerdeyse.bir ara yeter içimde kalsın öleceğim diye bağırdığımı biliyorum çok zor :sinifsinif:

reflusu olanlar son ıkı ay zorlanıyormus sanırım canım arkadasım yenı dogum yaptı oturarak uyuyordum dedı yatamıyormus reflu yuzunden:(umarım onuda yasamayız bende yok ama bu bıle canıma yettı 20 gundur yatıyorum böle hayalet gıbı
kendimi o şekilde düşünemiyorum
Allah yardımcımız olsun inşallah bidaha tekrar etmez

canım hayra yor
inşallah bi sıkıntı olmaz
güzel haberlerini alırız seninde

benim ilk hamileliğimde yani kızım da 12haftalığa kadar bulantı olmdu bi daha olmadı yalnız son bi hafta acayip mide ekşimesi olmuştu.bir de6.aydan sonra kaşıntı başlamıştı haftada 1 şişe kolonya bitiriyodum ama kaşıntı sanırım nadiren olan bişey herkeste olmuyo
evet mide ekşimesi şeklinde oluyor benimde bulantım
acı su geliyor bide boğazım yanıyor
canım ne güzel ikinciyi yapıyorsun
ilki normal mi sezeryan mıydı?

kızlar ya maşallah 2 gün girmedim nete döktürmüşsünüz
yani gelen arkadaşlar olmuş hepiniz hoşgeldiniza.s.
bulantısı olan çok arkadaşımız var hepinize geçmiş olsun umarım en kısa zamanda geçer arkadaşlar
canım hoşgeldin

bende ilk hamileliğimde haftasonuna denk geldiği için anestezi olmadan kürtaj oldum.bağırmaktan bayılacaktım nerdeyse.bir ara yeter içimde kalsın öleceğim diye bağırdığımı biliyorum çok zor :sinifsinif:

ay gerçektenmi benimle aynı kaderi paylaşan birileri var demek sanada çok geçmiş olsun canım ya benimkide aynı şekilde oldu herhalde hastaneyi yıkmışımdır doğum sancısı neki dedirtti bana doktora çok ısrar etmeme rağmen anestezi vermedi yapacakta başka bişeyim yoktumafoldumben
kendimi o şekilde düşünemiyorum
Allah yardımcımız olsun inşallah bidaha tekrar etmez

canım hayra yor
inşallah bi sıkıntı olmaz
güzel haberlerini alırız seninde

evet mide ekşimesi şeklinde oluyor benimde bulantım
acı su geliyor bide boğazım yanıyor
canım ne güzel ikinciyi yapıyorsun
ilki normal mi sezeryan mıydı?

canım hoşgeldin

hoşbulduk canım ya bendede mide yanması oluyor umarım gebelik boyunca sürmez

kızlar hala bulantım var çıkardım ama yine var, bişey yiyemedim sabahdan beri sadece 4-5- tane çizi kraker :( inş en kısa zamanda biterrrrr :(

merhaba kızlar... Bugün bende hiç iyi hissetimiyorum henuz çıkarmadım ama miğdem fena.. Yorgunum .. (hiçbirsey yapmadıgım halde) .... sürekli ağlamak istiyorum bu hamilelik bende bunalım yaptı galiba.. eşim şehirdisinda onun yanına gideyim diyorum ama doktorda 12 haftan dolsun öyle seyehat et dedi... Gerci ben o söylemeden 3 aydır habire gidip geliyorum Antalyaya ama dur nefes al dedi arada kaldım.. çok canım sıkılıyor :(((

ya benim de düşüğün ardına kürtaj oldum ama allahtan anesteziliydi yoksa dayanamazdım zaten düşük öldürmüştü doğumdan 5 beterdi ama kürtajı hissetmedim

senı cok ıyı anlıyorum canım ayrana ekmek dogra bol tuzla dene ıyı gelıyor

saol cnmm denemediğim şey kalmadı :(
doktor yumurta balık süt gibi gıdalardan tüketmem gerektiğini söyledi ama ben folik asit bile içemiyorum sadece kraker :( bakalım akşama patetes haşlamsını deniycemm :( inş iyi gelir, ayran da içemiyorum :( :sinifsinif: :2:

kızlar merhaba herkesde mide bulantısı hatsafhada anlaşılan.allah hepinize kolaylık versin,ben çabuk atlattım sanki kaç gündür iyiyim çok çok şükür.
kızlar ben çok heveslendim bebişime battaniye öresim var erken mi ki daha?

kızlar merhaba herkesde mide bulantısı hatsafhada anlaşılan.allah hepinize kolaylık versin,ben çabuk atlattım sanki kaç gündür iyiyim çok çok şükür.
kızlar ben çok heveslendim bebişime battaniye öresim var erken mi ki daha?

bende çok istiyodum ama bu halde yemek bile yapamıyorumm. bence erken hem cinsiyetini öğren ööle yap renkli renkli cıvıl cıvıl zemuszemus :emir_bebek: :hulya:

saol cnmm denemediğim şey kalmadı :(
doktor yumurta balık süt gibi gıdalardan tüketmem gerektiğini söyledi ama ben folik asit bile içemiyorum sadece kraker :( bakalım akşama patetes haşlamsını deniycemm :( inş iyi gelir, ayran da içemiyorum :( :sinifsinif: :2:

canım folik asiti ihmal etme sakınn

dirimcim ilki normal doğumdu ama bu ikiz olacağı için riske atmayıp sezeryan yapabilirler bakalım hayırlısı
canım sende mi ikiz bekliyorsun:)
harikasın ya:)
topikte iki kişi sanırım değil mi?
canım normal doğum zormu?
uyuşturmadan yapıyorlarmış
ben iğne felan vuruyorlar sanıyordum:)))

kızlar hala bulantım var çıkardım ama yine var, bişey yiyemedim sabahdan beri sadece 4-5- tane çizi kraker :( inş en kısa zamanda biterrrrr :(
inşallah canım geçer
çok geçmiş olsun

merhaba kızlar... Bugün bende hiç iyi hissetimiyorum henuz çıkarmadım ama miğdem fena.. Yorgunum .. (hiçbirsey yapmadıgım halde) .... sürekli ağlamak istiyorum bu hamilelik bende bunalım yaptı galiba.. eşim şehirdisinda onun yanına gideyim diyorum ama doktorda 12 haftan dolsun öyle seyehat et dedi... Gerci ben o söylemeden 3 aydır habire gidip geliyorum Antalyaya ama dur nefes al dedi arada kaldım.. çok canım sıkılıyor :(((
canım hamilelikte daha hassas oluyoruz
ben, her habere ağlıyorum nerdeyse:(
canım yolculuklarda miden bulanmıyor mu peki?
bende eşimin yanına gidicem ama doktorum istemiyor
artı mide bulantısı yolculukta iyice azıyor:(

Back
X