• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar,
işlerimin yoğunluğundan giremiyorum her zamanki gibi.
Nasılsınız?biz iyiyiz oğluşumla çok şükür.

selam kızlar 3 gundur yokum bende sormayın başımıza neler geldıkı neysekı atlattık ben amelıyat olmak zorunda kaldım böbrek kanallarımdan bırı tıkanmıs kapalı amelıyata gırdık.cok agladım cok kokrtum bebege bısey olucak dıye once ıstemedım ama doktor olmassan hem böbregını hem bebegını kaybederseın dedı neysekı ıkımızde ıyıyız sımdı

çok geçmiş olsun,ikinizinde iyi olmasına sevindima.s.

evet dirimcim aynen öle bırden bıre gelıstı hersey hepınızıe cok tsk ederız bu arada cınsıyetımız keınlestı bızım kızımız gelıyormus

ooo şirinem hayırlı olsun kızın.başta doktor erkek demişti sanırım sana..oohh ohhh benim kızıma arkidiş geliyorrrrr.allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım

Arkdaşlar bende sistit oldum galiba ölüyorum ağrıdan geçmedi kaç gündür.Doktorada perşembe günü gidicez ne yapıcam bilmiyorumsenağlama

selam kızlaaar.
şirinecim çok geçmiş olsun ve tatlı kızın da hayırlı olsun:nazar:
senin öğrenmene çok sevindim aynı günüz y senle demek artık ben deöğrenebilirimalkisalkisalkis
bu arada ikili test sonucumu aldım ama doktora gösteremedim çooooook kaabalıktı devlet hastanesi
kendi doktoruma da çarşamba gitcem inşallah
şimdi saf saf bakıyom sonuçlara acaba ne diyeohaoldumsmile
amaaaaaaaaaaaa düşük risk yazıyo içim ferahladı o yüzden:delphin:
bi deee HCGB 38.39 çıktı bu ne demek sizin tahminlere göre erkek mi gamyoncuiremsukız mıkaydirigubbakcemile2
aaaayyyyy çok uzun yazdımkaydirigubbakcemile3

selam kızlaaar.
şirinecim çok geçmiş olsun ve tatlı kızın da hayırlı olsun:nazar:
senin öğrenmene çok sevindim aynı günüz y senle demek artık ben deöğrenebilirimalkisalkisalkis
bu arada ikili test sonucumu aldım ama doktora gösteremedim çooooook kaabalıktı devlet hastanesi
kendi doktoruma da çarşamba gitcem inşallah
şimdi saf saf bakıyom sonuçlara acaba ne diyeohaoldumsmile
amaaaaaaaaaaaa düşük risk yazıyo içim ferahladı o yüzden:delphin:
bi deee HCGB 38.39 çıktı bu ne demek sizin tahminlere göre erkek mi gamyoncuiremsukız mıkaydirigubbakcemile2
aaaayyyyy çok uzun yazdımkaydirigubbakcemile3

gamyoncuiremsugamyoncuiremsu

Back
X