• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ayyyy bu arada hamur işiiiiiiii.... şöyle fırından yeni çıkmış bol ıspanaklı bi kol böreği olsa bir tepsi yerimmmmm... anneme gidince ilk iş börek istemek olucak

belgun akşama bütün kızlar toplanıp size geliyoruzzzzz

:))))))) haftasonundan kalma olunca böle oluyor az az ama kalabalık bir menü yeriz herhalde bugün yarın:))canımmmm başım üzerine herzaman beklerimm keşke şöle toplaşsak yapsan yemekler kekler böreklerrr kaydirigubbakcemile: teytey: hihoyyyt

Kızlar benim biber oyacağım yokmuş .Bıçakla denedim.Bütün biberleri patlattım mafoldumben öyle doldurcam artık tüh yaa

kız dolmalık biber değilmi ne gerek var biber oyacağına be canımcım tüh olsun parçalanmadıysa doldurmaya çalış bakalım

ben tam tembel izmirli usulü yapıyorum.. önceden pirinçleri soğanı filan kavurmuyorum.. pirinç, ince doğranmış soğan, dereotu, maydonoz, karabiber, tuz, azıcık limonsuyu koyuyor bir güzel karıştırıyorum.. sonrada biberlerin içine doldurup yarısına gelicek kadar su koyuyorum..(bazen suya salca karıstırıyorum)... kendi kendine yarım saatte pişiyor..

demek benimki de tembel usulü. ama ben limon suyu koymuyorum, taze soğan kullanıyorum, nane ve maydonozu da bol. hatta demin yaptım, pişiyor. yanına da dünden kocişin yaptığı etli bir yemeğimiz var.

canım ya mercimek bana ağır geliyo yazın

yoğurtlu çorbada herkes başka çeşit yapıyo benimki pratik biraz

azcık pirinç haşlıyorum suda,sonra bir kase yoğurt içine biraz un koyup çırpıyorum haşlanan pirinçlerin suyundan yoğurt kasesinin içen alıp yoğurdu biraz ılık yapıyorum ki pirinçlere karıştırınca kesmesin,kaynadıktan sonra üzerine nane ve tereyağı eritip karıştırıyorum (kekik varsa kekikde koyabilirsin) okadarcık işte tuzuda unutmamak lazım :))

sonrasında afiyet olsun cokacimcoook

Bugün bunu deniycem hergün mercimek çorbası olmazki .Birşeyi de beğenmiyor kocişim :oklava:

demek benimki de tembel usulü. ama ben limon suyu koymuyorum, taze soğan kullanıyorum, nane ve maydonozu da bol. hatta demin yaptım, pişiyor. yanına da dünden kocişin yaptığı etli bir yemeğimiz var.

ohhhhhh :)))) güzel güzel kokuyodur şimdi oo...

herkeslerin canıda ıspanaklı börek çemiş... ayyy olsada yesek valla.

niye bizimki tembel usulümüymüş bende limon suyu koymuyorum iç malzemeyi önden bir güzel yoğuruyorum karıştırıyorum sonra dolduruyorum hafif salçalı su ekliyorum ohhh pişiyor

Back
X