- Konu Sahibi teknekazintisii
- #9.421
Canım ben de senin gibi öğretmenim ve şimdiden başladım okulda ne giycem diye düşünmeye....Ben de kot etek ve kot pantolon aldım bütün hamileliğim onlarla geçicek sanırım:)Okulda giymek için de siyah bi kumaş pantolon bulursam üstünü değiştirip değişitirip giyerim artık...Sen haftaya başladığına göre özel okuldasın heralde....
yok tatlım özelde değil, anadolu lisesindeyim. ortalama yükseltme ve sorumluluk sınavları var. ayyy bir de seçimde görev çıkmış, nasıl kurtulacağım bilmiyorum.
ben de pantolonu siyah aldım, ama yumuşacııkkk. iki pantolunum var şimdilik, hala olan birkaç tane de elbisem, onları da bolero gibi bişeylerle giyebilirim belki okulda. hiç de sevmem ama fazla da zorlamamak lazım idareyi.
bizim okul özel değil ama özele yakın valla, geçen sene yeni gelen bir öğretmen rüküş giyiniyor diye veliler şikayet edip durdu, okuldan aldırmaya çalıştılar kadını. evet öğretmen dediğin de biraz dikkat etmeli kılık kıyafetine ama insanın yüzüne yüzüne de bu söylenmez ki. bir de toplantıda hocam bu konuyu şöyle mi işleseydiniz falan diye ahkam kesiyorlar. çok çekiyoruz bu şımarık veli ve öğrencilerden çookkk.