• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar işlerim çok yoğun okuyamadım yazdıklarınızı haber vermek için girdim doktoruma sonucu fakslamıştım geri döndü gayet iyiymiş şekerim yok yani diyete de gerek yok dedi ama ben yinede dikkat etmeyi düşünüyorum inşallah şeker sorunu olan diğer arkadaşlarında iyi çıkar düzelir

kızlar işlerim çok yoğun okuyamadım yazdıklarınızı haber vermek için girdim doktoruma sonucu fakslamıştım geri döndü gayet iyiymiş şekerim yok yani diyete de gerek yok dedi ama ben yinede dikkat etmeyi düşünüyorum inşallah şeker sorunu olan diğer arkadaşlarında iyi çıkar düzelir

canım hadi gözün aydınn şekerde yokmuş çok şükür

işlerindede kolay gelsin bian önce bitsin inşallah

bende rüyamda gördüm bu gece lahmacunları fırından çıkarıyolardı ama bitane bile yiyemedim:56:

:))))))))) BUGÜN YİYELİM ÖLEYSE

canım hadi gözünaydın sevindim benimde perhizden sonra güzel çıkmıştı sonucum doktor perhiz işe yaramış şekerin ii dedi ama ben hala aynı ölçülerle devam ediyorum yemeye perhizmiş gibi tek fark arada şimdi canım istedikçe akşamları çayın yanına abartmadan kurabiye kek falan yiyorum tamamen tatlısız olmuyorrrr çünkü..

benim oğluşum daha aşağılara inmedi çok şükür arada kaburgamın altına giriyo sanki namazda zorlandığım terk şey eğilmek karnım tokken secdeye gitmekte zorlanıyorum nefes nefese kalıyorum :))

canımm nerde eski uykularımızz bundan sonra karnımız büyüdükçede dönmemizde zorlaşacak her dönüşte uyanıyorum ben nerdeyse daha 2 ayımız varr:25:

ben artık sandalyede kılıyorum eğilmek zor gelmiyo eğilmek benim kızım sürekli aşağıda bazen tuwaletten çıkmamayı bile düşünüyorum çünkü girip çıktıktan 10 dk sonra tekrar gidiyorum we tam idrar torbamın üzerinde hareket ettği için çok canımı acıtıyooo

tatlım gözün aydın bende kaçamak yapmazsam eğer normalin altında şekerim çok düşebilyo bile bazen ama dikkat etmedğim zamanda 135lere çıkıyo senin adına çok sewindim gerçekten stresin biri gitti senin için bebğinide sağlıkla kucağına alırsın inş:21:

slm kızlar,

geçmiş olsun zapzup,bol bol istirahat et annenin yanındasın nasılsa sana bir güzel bakar iyileştirir,bayramı beklemeden dönüp eşinle 1 hafta geçirmek istiyorsun ama o cadaloz görümcen sizi rahat bırakır mı acaba :27: eşin senin evde olmadığını falan söylese ya da gelmesine müsade etmezse tamam da :28: bilemiyorum yani yine strese girmeyin sonra ...

Haklısın canım.:1: oraya gidincede ondan şikayet edicem.Bakalım dayanamazsam burada beklemem ama dayanmaya çalışıcam.Sana da Allah şifa versin.Magnezyum kullanmaya başladım bende ağrılarım azaldı.Ya birde dün hastanede mi artık nerede düşürdüysem kızımın (belkide oğlumun) 15 haftalıkkenki ultrason sonucu düşürmüşüm bi tek net onda görünüyordu.Koca gece ağladım.Eşimde ayrı kızdı.:63: Vicdan azabı çekiyorum.Tek resmini kaybettim yavrumun.Annem hastaneye geri gitti ama orada kalmamış.Ne olur dua edin de bulayım.Çocuğunu pazarda unutmuş anneler gibi hissediyorum kendimi.:5: Dün kendi kendime çocuğuma iyi bir anne olamayacağımı sahip ççıkamayacağımı düşündüm.

gözünaydın deniz dediğin gibi dikkat etmek lazım yinede .

bugün işyerindeki arkadaşlarla resim çekindik akşam face'e koyarım kızlar :16: bugün elbise giymiştim çok şişko görünüyorum sanki ama doğum esnasında 6-7 kilo gider herhalde sonra 3-4 kilo fazlalık kalır onu da zaten uykusuz geceler ve emzirmeyle birlikte veririm :4:

Haklısın canım.:1: oraya gidincede ondan şikayet edicem.Bakalım dayanamazsam burada beklemem ama dayanmaya çalışıcam.Sana da Allah şifa versin.Magnezyum kullanmaya başladım bende ağrılarım azaldı.Ya birde dün hastanede mi artık nerede düşürdüysem kızımın (belkide oğlumun) 15 haftalıkkenki ultrason sonucu düşürmüşüm bi tek net onda görünüyordu.Koca gece ağladım.Eşimde ayrı kızdı.:63: Vicdan azabı çekiyorum.Tek resmini kaybettim yavrumun.Annem hastaneye geri gitti ama orada kalmamış.Ne olur dua edin de bulayım.Çocuğunu pazarda unutmuş anneler gibi hissediyorum kendimi.:5: Dün kendi kendime çocuğuma iyi bir anne olamayacağımı sahip ççıkamayacağımı düşündüm.

canım bir dahaki ultrasonda alırsın resmini yapacak bir şey yok bir resmini kaybettin diye iyi bir anne olamayacağını yazmışsın yani zapzup nerden nereye hırpalama kendini boşuna,hepimiz duyarlı anneler olacağız merak etme şimdiden üstlerine titriyoruz :16:

ayy bu aradaaaaa 50 mg şeker yüklemesi yüksek çıktı diye doktor perhizvermişti bende başarıyla atlatmıştımmm hatta arada ufak kaçamaklarım olmuştuuu şekerim düzeldi yine ben aynı tempolardayım sadece geçen eşimin doğumgününde kaçırdım biraz amaaaa kilommm halaaaa artmamışşşşşşşş oleyyyyy:):)

yok canım abartma neden sahip çıkamayasın çocuğun kağıt kadar olmayacak merak etme ii bir anne olcaksın ;) inş bulursun cnm ama bulamasanda yine gözükmicekmisin doktora ozaman alırsın olmazsa...

yok canım abartma neden sahip çıkamayasın çocuğun kağıt kadar olmayacak merak etme ii bir anne olcaksın ;) inş bulursun cnm ama bulamasanda yine gözükmicekmisin doktora ozaman alırsın olmazsa...

Sağolun canlarım benim.Artık birtek tepeden çekip veriyorlar resmini onda böyle tavuk gibi yatıyordu.Heryeri görünüyordu.Bakıp duruyorduk ona.

canım yaaa üzülme bunun için sonuçta o kağıt hem kaybettiğini ve çok üzüldüğünü sölersen yeniden çekerler merak etme sen ayrıca o kağıt bir kaç ay sonra gerçeklerini kucağımıza alıp bol bol resmini çekeceğiz hatıra saklıyacağız sen çok hassas olmuşsun belliki yazık sana cici anne bence sen süper bir anne olcaksın

şekeri atlatanlar tebrik ederim darısı başıma inşallah düşünüyorumda çok sinirli stresli zamanlar geçirdim o yüzdende şekere etkisi olmuşmudur acaba çok korkuyorum kalıtsal olarak kalmasından aslında ama çaktırmıyorum kimseye inşallah benimde geçer

günaydııııııııııınnnnnnnnnnn herkese

vallahi bu gün çok enerjiğim çünkü dün işten eve gittim inanmazsınız bir yattım hiç kalkmadan uyudum sabah kalktım off ya çok kötüydüm bu gün enerji full sanırım biraz halsizlik olsada uyku yok en azından birazdan işlerime bir gömülcem öğlene kadar bitiririm herhal arkadaşlar rahatsız olanlara çoook geçmiş olsun mügecim kendine dikkat et zaten son aylar zorlu bide soğuk algınlığı seni maf eder.

gerçi bende evde aynı tşörtlerle dolaşıyorum dikkat etmeden ama Allah korusun hepimizi bebişlerimizi şimdilik herkesi öpüyorum by

sağol Özgecim...fena üşütmüşüm. çift kat çorap var ayaklarımda hala buz gibiler ! sıcak su şişesi yaptım şimdi. işyerinde pek komik oldu ama ne yapalım üşüyorum yaa :)

günaydınlar hepinize:71:
hunnycim başınsağolsun ALLAH rahmet eylesin mekanı cennet olsun amcanın
hayrancım taşınmışsınız hayırlı olsun güle güle oturun inş yeni evinizde
mügecim siz de taşınmışsınız sizin de hayırlı olsun güle güle oturun inş.amann kendine dikkat et son zamanlardayız ALLAH aksi bi durum yaşatmasın

çok sağol canım...

bu arada hunny başın sağolsun canım...

Günaydın kizlar hasta olanlara gecmis olsun benim de karnımda zaman zaman sertleşme oluyo bı anda tas gibi oluveriyo korkuyorum ben de bu hafta gidince sorucam doktoruma...

bende Perşembe günü sorucam doktoruma bu sertleşmeleri... dediğin gibi taş kesiliyor karnım resmen...

canım benim tabi ki de adam üzülür seni ve bebeğini uzun zaman göremeyecek ama görümce derdinden de kurtuldun bir yandan o hengamede gelip gidecekler sana yardım da etmeyecekler boşver eşin gelir özleyince görür seni bazen ayrılıklar iyi oluyo benim de eşim askerdeyken kıymetimi çok anladı ayrılık faydalı oldu

canım hayırlı olsun yeni evin ben de taşındım yerleştim de sonunda

ooo süper canım , sende güle güle otur yeni evinde...

herkeze günaydın nasılsınız

hunny canım başın sağolsun amcanı kaybetmişsin mekanı cennet olsun.

taşınan kızlar yeni evinizde güle güle oturun.bebişler gelmeden değişiklik iyi olur ferah ferah oturursunuz.ama dikkatli olun yormayın kendinizi.

rahatsız olan arkadaşlar geçmiş olsun.kışın hamile olmanında dezavantajı bu hemen kapıyoruz ilaçda kullanamayınca iyileşme süreci zor oluyor.

çok sağol canım...

günaydınn.
hunny ve müge oh taşınma işi bitmiş,ne güzel darısı başıma.bayramdan sonra ben de inşallah yeni evimde olucam.
bugün doktorumu aradım,bayram için memlekete gitmek istiyorum sorun olur mu diye,maalesef izin vermedi:5: 5 saatin üzerinde yolculuklarda ben mesuliyet kabul etmem dedi,risk almaya gerek yok dedi.yani 9 gün boyunca eve tıkılıp kalıcaz yapcak birşey yok:5:

canım sağol...sana da şimdiden kolay gelsin. yardımcı olabilecek birileri var mı bari ? ben annem ve kız kardeşim olmasa zor yerleşirdim, Allah razı olsun ikisinden de...Darısı başına canım...

Hepinize günaydınlar.Hasta ve keyifsiz olan herkese allah şifa versin.Benimde sinüslerim iltihaplandı iyice.Boğazım davul gibi.Ballı süt yaptım ılık ılık içicem.Arada ateşim çıkıyor.Böyle olunca eşime olan hasretim artıyor.Hastayken insana annesinden çok düşüyor canım benim.Öyle işte
Mügecim yeni evin hayırlı olsun.Bol bol dinlenmeye çalış bari.

Çok sağol canım...Dinlenmek mi ???? Çalışınca çok zor tatlım... Akşamdan akşamaaa :))

herkese kocaman günaydınnnn... herkes iyidir umarım..ben dün gece 11de yatmama rağmen sabaha kadar kol ve bacak ağrılarımdan hiç uyuyamadım romatizma gibiydi öle ağrıdıki koparmak sitedim bacaklarımıda kollarımıda:((( bengay sürdük yetmedi ovduk yetmedi suyun altıına tuttuk yetmedi sabaha kadar uyku uyuyamadım çok uykusuzdum sabah 4 falandı yattım galiba 7,30 kalktım işe geldim üfff sizdede oluyormu böle ağrılar bacaklarda kollarda eklem yerlerim ağrıdı..sabah ecaneden ilk iş minoset aldım yine ağrırsa böle bu gece içicem mecbur çünkü dayanılmaz.. çok işim varrrrr ama nerden başlasam bilemiyorumm akşama çok yakın bir dostumun doğum günü oda hamiş 3,5 aylık tazecik ona süpriz yapacağız orda olcam bir an önce akşam olsada çıksam diye bekliyorum.

bu arada mügecim gözün aydın tatlım..hayırlısıyla sağlıklı huzurlu günlerde oturun yeni evinizde inş..

Belgüncüm sana da çok geçmiş olsun. Benimde bel ağrılarım fazlalaştı birkaç gündür. Dikkat et kendine...

Yeni evime beklerim artık :))

ay kızlar sanki oğlum bi merdivenin tepesinden hoooooop diye atlıyor aşağıya,ne biçim sallanıyorum vurdukça,fazla güçlü olacak oğlum benim:3:

maşallah oğluşuna :) benim pamuğum da öyle hareketler yapıyor ki, işi gücü bırakıp onu izliyorum, muhabbet ediyoruz kızımla :) çok zevkli birşey ya, Allah isteyen herkese nasip etsin...

belgüncüm benim öyle ağrılarım yok ama,karnımda aşırı derecede sertleşme var kaç gündür,sanki çok yemek yemişim de tıkanmışım gibi.bir de aşağıya doğru vuruyor hep,habire tuvaletim geliyor,gece boyu uyutmuyor beni:3:

benim pamuk kızım da hala baş yukarıda ayaklar aşağıda duruyor :) annesi gibi :) bende 9 ay ters yatmışım :) son gün dönmüşüm. annem "öyle bir döndün ki sarsıldım resmen" diyor :)) ayakları ile aşağıdan tekmelediği için de bende sık sık tuvalete koşuyorum :)

kızlar bide hıçkırıyolar oldu mu size hiç bilmiyorum
ayy bayılıyorum ozamanlara geçen gün bi 5 dk hıçkırdı benimki babasıda dinledi:69:

evet yaa... ben ilk eşimi inandıramadım :) hadi canım! dedi :) sonra birgün o da denk geldi, çok komikti :)) bana diyor ki "git limon suyu iç, yazık çocuğa hıçkırığı geçsin" :)))

denizcim gözünaydın, çok sevindim senin adına...

belgüncüm fotolara yorumun için teşekkür ederim canım benim.
mügecim annemler gelicek taşınacağım zaman,onlara güveniyorum zaten,ama ben karışmadan duramam,benim elimi kolumu bağlamaları lazım o gün,gerçi o da yetmez hiç susmadan konuşur işlerine karışırım bu sefer de:3:
kızlar hiç yürüyüş filan yapıyor musunuz siz,ya da nefes egzersizleri filan?

mügecim annemler gelicek taşınacağım zaman,onlara güveniyorum zaten,ama ben karışmadan duramam,benim elimi kolumu bağlamaları lazım o gün,gerçi o da yetmez hiç susmadan konuşur işlerine karışırım bu sefer de:3:
kızlar hiç yürüyüş filan yapıyor musunuz siz,ya da nefes egzersizleri filan?

ben evde her işe koşturmaktan başka hiç bişey yapmıyorum aslında yapmamız gerekirdi şimdiye kadar üstelik doktor yap demişti ama nanay bende iş yok üstelik sitede spor salonu var ona rağmen hiç bişey yapmadım tembelim ben

kızlar merhaba :))))))))) herkezler iyidir inşallah.. tasınan arkadaslarım yeni evleriniz hayırlı olsun ... benim kocamda dellendi bi ara ille kaloriferli bi eve taşınalım bebişi ya ısıtamazsak diye ama hamileyken bana taşınmak coook zor geldi.. hem hamilelik hem durduk yere bir sürü masraf.. bizde odanın seklini değiştirdik koltukları klimanın altına koyduk.. bide ufo aldım olurda klima ısıtmazsa diye bakalım artık:)))))

kızlar birde bu aralar artık bebeğimi eskisi kadar sık hissetmiyorum.. hareketleri cok daha net ve sert ama eskisi kadar sık degil buda normaldir değilmi??

belgüncüm sana da çok geçmiş olsun. Benimde bel ağrılarım fazlalaştı birkaç gündür. Dikkat et kendine...

Yeni evime beklerim artık :))

..

sanada geçmiş olsun tatlımcım..izmire geldiğimizde geleceğim inş;) :16:

Mügecim annemler gelicek taşınacağım zaman,onlara güveniyorum zaten,ama ben karışmadan duramam,benim elimi kolumu bağlamaları lazım o gün,gerçi o da yetmez hiç susmadan konuşur işlerine karışırım bu sefer de:3:
Kızlar hiç yürüyüş filan yapıyor musunuz siz,ya da nefes egzersizleri filan?

ben hiç yürüyüş yapmıyorum valla yapmak gerek ancak akşamları otobüse yürüyorum 5 dk kadar:) işyerinde koca gün oturuyorum onun dışında evde olduğum zamanlarda iş yaparsam işte ancak öle bir hareketlilik birde düz taban olduğum için yürüyemiyorum fazla.. Biraz fazla yürüyim hemen yoruluyorum bacaklarım titriyor.. Nefes egzersizi falanda yapmıyorum eşim arada hadi aşkım burnundan nefes al ver başlıyor bir ki bir ki:)))öle bir kaç dk okadar

kızlar merhaba :))))))))) herkezler iyidir inşallah.. Tasınan arkadaslarım yeni evleriniz hayırlı olsun ... Benim kocamda dellendi bi ara ille kaloriferli bi eve taşınalım bebişi ya ısıtamazsak diye ama hamileyken bana taşınmak coook zor geldi.. Hem hamilelik hem durduk yere bir sürü masraf.. Bizde odanın seklini değiştirdik koltukları klimanın altına koyduk.. Bide ufo aldım olurda klima ısıtmazsa diye bakalım artık:)))))

kızlar birde bu aralar artık bebeğimi eskisi kadar sık hissetmiyorum.. Hareketleri cok daha net ve sert ama eskisi kadar sık degil buda normaldir değilmi??

hoşgeldin canım. Bende çok sık hissedemiyorum hissediyorum ama eskisi gibi değil doktora sordum bebeklerimiz büyüdüğü için hareket alanları daha daralıyormuş eskiden küçüktü bol bol hissediyordun diyor şimdi daha büyük olduğundan daha az geliyor hareketler normalmiş yani benim bildiğim.

kızlar merhaba :))))))))) herkezler iyidir inşallah.. tasınan arkadaslarım yeni evleriniz hayırlı olsun ... benim kocamda dellendi bi ara ille kaloriferli bi eve taşınalım bebişi ya ısıtamazsak diye ama hamileyken bana taşınmak coook zor geldi.. hem hamilelik hem durduk yere bir sürü masraf.. bizde odanın seklini değiştirdik koltukları klimanın altına koyduk.. bide ufo aldım olurda klima ısıtmazsa diye bakalım artık:)))))

kızlar birde bu aralar artık bebeğimi eskisi kadar sık hissetmiyorum.. hareketleri cok daha net ve sert ama eskisi kadar sık degil buda normaldir değilmi??

canım hoşgeldin.

bizde klima ile ısınacağız. klimayı doktorlar bebekler için tavsiye etmiyor ama ne yapalım, İzmir'de başka alternatif yok pek...Bende UFO kullanıcam klima ile ısınamazsak :))

benim kızımın hareketleri de eskiye göre epey belirgin, karnım şekilden şekile giriyor :) senin hissettiğin hareketlerin eskiye göre daha az olması bence de normal, çünkü bebiş kocaman oldu artık annesi, nerde kıpırdasın eskisi gibi :))

bu arada doğum şeklini falan konuştunuz mu şekercim ? tahmini doğum tarihi ne zaman belli mi?

slm kızlarrrr..... ben geldimmm.....
begümcüm, lolisimm, zapzp canım benimmm, vuslat yaren canımmm, ahsencim,mügezimmm hepinize tek tek teşekkür ederimm dualarınız ve iyi dilekleriniz için :16:
inşş unuttuklarım atladıklarım yokturr :26:

daha yeni geldimm:10:
karnım acıktı :56: bide lahmacundan sözetmişinisss :31: alıp gelicem galiba yada biras atıştırıım şimdi akşama eşimle yeriss :56:
ewine taşınanlar hayırlı olsunn.. :46:
zapzupumm sende olmasan inan gülemiycem :60: demişsin ya üstten tavuk gibi çıkıo die :60: Rabbimde seni herzaman güldürsünn :16: :29: görümcenin gazabından korusunnn....
buarada kayınvaldem yeni ciciler aldı bebişimeeeee :16: :54: hastane çıkışı aldık havlu filan aldık pek bi alıncak kalmadı sanırım yakında eklerim fotolarını he bide biberonunu filan da aldıkk :16: ayy hepsi çok şekerrr :31:
neyse klavyenin üstüne yığılcam şimdi açlıktan gidip bişiiler yiyipde geliyimm...:37:

he buarada zapzup bebişinin iyi olmasına ve görmene çok sevindimm :16:
hem üzülme inşş daha güsel fotosunu alırsın bu gittiğinde :29:

Back
X