- 1 Haziran 2009
- 1.751
- 0
- 156
- 41
- Konu Sahibi teknekazintisii
- #21.221
slm annişler.herkez iyi maşallah.rabbim nazarlardan korusun hepimizi.yolumuz az kaldı zaten bayramıda atlattıkmı herşey dahada yoluna gircek inşallah.
kızlar ben geçen gün nette bişiy okudum.hiç araştıran duyan varmı bilmiyorum sizlerede sorayım dedim.erkek annelerini ilgilendiriyo bu konu.oğluşlarımız doğduktan sonra 2 ay içinde yapılan sünnet en iyisiymiş.bebeğin yarasının iyileşmesi daha kolay oluyomuş.ve hiç bişey hatırlamadığı için herhangi bi şekilde etkisinde kalmıyomuş bebiş.2 ila 4 yaşları arsındaysa mecbur kalmadıkça sünnet yaptırmamak gerekiyomuş.doğrusu ben cesaret edemedim böle bişiy için.zaten kendim ameliyatlı olcam oğluşumla tam olarak ilgilenemem diye düşündüm ama acaba yaptırmalımıyız.en sağlıklı olan dönemi kaçırcakmıyız.bunlarda kafamı kurcaladı.
bende duydum hatta doğduğu ilk hafta hastaneden çıkmadan bile yaptıran varmış yaranın kapanması kolay oluyomuş
ama şimdi tıp ilerledi ve önceleri gibi kesikti pansumandı zaten çok yara olmuyo ve ben oğlumun sünnetini hatırlamasını istiyorum onun için 5-6 yaşında yaptırmayı düşünüyorum yani eşimle ööle karar verdik Allah ın izniyle...
hem ileride anlatacak hikayesi olsun dimi