arkadaşlar Allahım izin verirse pazartesi günü sezeryanla doğumumu yapacağım ama içimde hep acaba bebeğim sağlıklı mı endişesi var..ameliyattan ve kendimden çok bebeğim içn endişeliyim..bu durumum normal mi sizce?yani aranızda benim gibi olan var mı?yoksa bende mi var bi tuhaflık?:2:
canım önce ben cevap vericem galiba ben ocak2009 annesiyim ayrıcana da nisan2011 annesi olacağım kısmet olursa..
bu düşüncelerin bütün annelerde olan bi duygu yani annelik duygusu doğumun sağılıklıca gerçekleşir insallah. doğumdan sonrada hiç geçmicek emin ol bu seferde başlıcak yemekyedirsen bile karnıaçmı acaba canı yanıyomu yada acaba şunu yapsam hasta olurmu?? hasta ise sabaha kadar beklemeler acaba canı çok mu acıyo iştahı kesildi vs... gibi düşünceler seni kemirip durucak. dediğim gibi annelik duygusu bu bence. annen şimdi bile bebekten çok seni düşünüyordur emin ol acaba doğumu nasıl geçecek acaba sağlıklı olacakmı diye bile hep annen düşünücek... Belkide eşinden sona yanında birtek o olacak seni merak ettiği için yani demek istediğim annelik duygusu ömür boyu seninle olacak canım inan kötü bişiy diil abartıp kendini yememen şartıyla...
sana hayırlı doğumlar inşallah sen ve bebeğin sağlıcakla doğumhane kapısınan çıkmanızı ve evinize dönmenizi diliyorum..
merak etme canım o duygu herkeste oluyor 25.12.2010 da oğluşumu dünyaya getirdim ama o anları asla unutamam bol bol dua et doğum yapan kadının duası kabul olur
sağolun arkadaşlar..dediğiniz gibi annem de beni düşünyo canım benim..şunu da ye bunu da ye..benim de aklım hep bebeğimde..Allahım doğum yapacak herkese yardım etsin,hepimize nasip etsin bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı inşallah.
merak etme canım o duygu herkeste oluyor 25.12.2010 da oğluşumu dünyaya getirdim ama o anları asla unutamam bol bol dua et doğum yapan kadının duası kabul olur