2011 Ocak Annelerinin Bebişlerinin Cinsiyetleri ve İsimleri

denizcim benimde oğlum geliyor:) isim konusunda karar veremedik,alperen ya da toprak düşünüyoruz.

ohh yeni topik hayırlı olsun:))) bana kız dedi doktor ama tam kesin değil.. ısim ben güneş yada naz istiyorum ama babasıyla karar vermedik daha:)))

yahu anacım sizin cinsiyetler nası belli oluyo
normal ultrasonda belli olur mu
daha gelişmiş bi ultrasona mı girdiniz?

akadaşlar ne güzel cinsiyetlerini öğrenmişsiniz çoğunuz 2li tarama testindemi öğrendiniz? bende bugün sonuçları aldım bir problem yok. ama cinsiyet konusunda bir şey söylemedi doktor.

hım saol canım bende çok gitmek istedim kahraman beye ama herkes çok ilgili değil diyo bide aradığın zaman ulaşamıyomuşsun telini vermiyomuş diye duydum en iyisini sen bilirsin doğruluk payı varmı ? bu konuda yardımını bekliyorum dr arayışındayım çünkü hala...

selam arkadaşlar..burdada yeniyim..
ne güzell bi çoğunuz öğrenmiş bebişlerin cinsiyetini:)),
darısı bizim başımıza artık:)))kısmetse ay sonunda kontrolümde öğrenirim inş.
ikili tarama testi için gittiğimde göstermediiii:))))))))

benimde tarama tesine gittiğimde söylemedi 4. ay sonunda söyleyecekmiş iyiyce gösterince diyor. ultrasonuda 4 boyutlu doppler ultrason ama yinede söylemiyor. bakalım sonraki kontrole kaldı kaydirigubbakcemile3

benimde tarama tesine gittiğimde söylemedi 4. ay sonunda söyleyecekmiş iyiyce gösterince diyor. ultrasonuda 4 boyutlu doppler ultrason ama yinede söylemiyor. bakalım sonraki kontrole kaldı kaydirigubbakcemile3

benim doktorum valla çok hoş yaaa
cinsiyetini sorduumda bana:bakıorum sen sormadan söliyim die ama göstermio,bağdaş kurmuş dedi:))
zaten ben hiç dayanamam gördümmü hemen sölerim dedi,
ama bebişim göstermedii için ikili test sonucuna bakmaya gittiğimizde öğrenicez inşallah kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…