2011 Ocak Annelerinin Bebişlerinin Cinsiyetleri ve İsimleri

canım biraz geç oldu cevabım... Bence biraz yanlış yönlendirmişler seni.. Daha ilk randevumuzda bana cebini verdi önce cebimi ara ulaşamassan muayenehaneyi ararsın dedi.. Şimdiye kadar 3 kez aradım ulaştım. Bugünde küçük bir operasyon geçirdim ilk önce Kahraman Beyi aradım bi sakıncası varmı diye oda hemen operasyonu yapacak doktoru istedi telefona tek tek hangi anestezi yöntemini kullanıcak daha sonra agrı için hangi ilacı verecegine kadar öğrendi.. Hatta doktora benim penisilin alerjim olduğunu bile Kahraman Bey hatırlattı.. Ben kendisinden gercekten cok memnunum.. ilk randevuyu almak biraz zor olabiliyor, daha sonrası sırayla gidiyor zaten.. sorun olursa özeldende yazabilirsin..

daha önce yazmıştım ama silinmiş.bizim bebeğimizin cinsiyeti erkek.aklımdaki tek isim Arda.tabi son anda vazgeçmezsem kaydirigubbakcemile3

Hayırlı Olsun canım Darısı bizlerin başına..Benim randevum taaaaa 14 Ağustosta benimde o zaman belli olur sanırım..O zamana kadar nasıl bekleyeceğim yaaaa :sinifsinif:

canım çok sağol,inşallah senin meleğin de en kısa sürede annesine kendine gösterir hayırlısıyla...

evet bizim oğlan kız oldu :))) Eylül Deniz...

çok şaşırdım opuyorumnanaktan Forumu erkekler bastı derken kıza dönüyor galiba ağırlık :)
biz temmuz un ilke aftası gttik en son birşey söylemedi bizde sormadık şimdi de ağustos un ilk haftası gidicez 17. haftada olucaz heralde bir yorum yapar doktor diye bekliyoruz

selamlar arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza cinsiyetimizz hala belli değil bakalım cmt günü kontrolümüzzz ,:)öğrenen anneler gözünüz aydınn

slm arkadaslar bende yenı üye oldum.ocak annnelerındenım bende 3 boyutlu utrasound grdım cocugumun cınsıyetı ERKEKMİS....:)

hoşgeldin ve tebrikler ceylin.
denizzzz, benim de oğlum olacak. ama sen yoksun, dönünce listeye ekler misin? gerçi ben de iki hafta yokum. tatil sonrası görüşmek üzere, hoşçakalııınnn!!! :teytey: opuyorumnanaktan

denızcım.bende senın oglun olcak sanıyordum..kız miş..
hayırlı evlat olsun kızın..
bızımkı erkekmiş.
ama isim konusunda hiç fıkrım yok..
kafam karıstı..
çunku ben hep kızım olucak dıye hıssedıyordum.ve kız ısımlerı gecıyordu hep aklımdan..
şimdı ıse basladım erkek ısımı arastırmaya..
ama bulamıyorum..daha çokk zaman var..bulurum artık..:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…