2011 Ocak Annelerinin Bebişlerinin Cinsiyetleri ve İsimleri

öğrenen herkese hayırlı olsun diyorum önemli olan bi bebeğimizin olması sağlıklı olması allah herkesin gönlüne göre versin

denizcim bizim cinsiyetimiz belli oldu,Erkek. gamyoncuiremsu Tatilden döndüğün zaman listemize ekleyebilirsen sevinirim.

selam kızlarr..denizcim cinsiyetimiz belli oldu listeye bizide eklersen sevinirim ooo minikk bir kızzzz kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

arkadaşlar herkese hayırlı uğurlu olsun minik yavrularımız.adları belli olanlarda adlarıyla büyüsünler inşallah..
öğrenemeyen arkadaşlara sabırlar versin allah:)

benmde allah nasip ederse bir kızım olacak...
isimde kesin değil ama hatice melike yada hatice havin olabilir :)))

selam arkadaşlar,
siteye yeni üye oldum... herkese sağlıklı hamilelikler diliyorum bende 15+5 haftalık hamileyim önümüzdeki çarşamba bende cinsiyet öğrenmeye gidicem...ikili de belliydi fakat doktor söylemek istemedi.. hayırlısı bakalım...heyecan var....

hoşgeldin ve hayırlı olsun bebişin canım.Rabbim hepimize sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin :Saruboceq:

hoşgeldin ve hayırlı olsun bebişin canım.Rabbim hepimize sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin :Saruboceq:

çok çook teşekkürler.. öğrendim bende benim de bir kızım olucak kısmetse... hep erkek bebek istememem rağmen içime kız olacakmış gibi geliyordu nitekim de öyle oldu... kesin kızmış , fazlalığı yokmuş .. :) çok mutlu oldum.. derinim geliyo kısmetse...hihoyyyt

kızlar yorumlarınısı en kısa zamanda bekliyorum benim seçtiklerimden de iki isim olabilir hangisi güsel olursa aklinialirimsmile

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…