2011 Ocak Annelerinin Bebişlerinin Cinsiyetleri ve İsimleri

benım oglum halen ısımsız..
ediz yada ege aklımızda..ama hala çok kararsızız...sanırım çok begenmedık bu ıkı ısmı..

benim ilk oğlumun adı mustafa yağızhan.ama ikinciyi hiç erkek düşünmedim diye isimde düşünmemiştim.ama aklımda ilk adını babasının adı koymak var eşimin adı nusret.
bu oğlumda nusret boğaçhan olsun diyorum ama kararsızım.sizce güzel olur mu?

Bizde oğluşumuza Ali Yiğit ismini koymaya karar verdik..Eşim Ali ismini çok istedi bende Yiğit olsun dedim..Yiğit Ali lakap gibi olacağından Ali Yiğit'e karar verdik..Tabii daha sonra değişmezse

benimki de insaallah kiz olacak ben adini ecrin istiyorum ama hayirlisi simdi tam belli olmadi ama ilk ismi ecrin olur insaallah....

benim de oğlum olacak inşallah isim konusunda biraz sıkıntı yaşıyoruz tam budur dediğimiz bir isim bulamadık ama ufuk melih olabilir Allah herkese sağlıklı evlatlar versin inşallah

kayınvaldem iki isim istemediğini söyledi, he bide ismail yada ibrahim olacak dedi
hiç bize ne düşündüğümüz sorulmadı
bende eşime dedim bööle bööle die neden kerem istiyoruz biz demedin dedi
bende sen söyle sorsaydı söylerdim dedim
ama kerem koyucas inşşşş

ay şimdi okudum kayınvalidenin saçını çekesim geldikaydirigubbakcemile

benimkide habire Naz ismi tek hece söleyişi zor bebek çok nazlı olur falan filan diyo ama allahtan cok baskı yapmıyoo ama olsun dur onunda saçını cekeyim:)kaydirigubbakcemile

slm kızlar.biz çoktan karar vermiştik.oğlumun ismi kayra olcak.ama etrafdan o kız ismi deyip duruyolar.unisex isim koymakda iyi değilmiş.kafam karma karışık oldu.eşimde nuh diyo kayradan başka bişiy olmaz diyo.ama ben çok iyi karar vermek istiyorum.çünkü oğluşum ömür boyu bu isimla yaşıcak.

kayra çok güzel isim bence erkeğe yakışıyor ben hiç bir bayanda duymadım daha doğrusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…