2011 Ocak Annelerinin Bebişlerinin Cinsiyetleri ve İsimleri

hepinizine günaydinlar,

bende dün kizim olacagini ögrendim ...bayanssulusmile

Isim konusunda karar vermis degilim, birinici kizima, yani Mevhibe, isimine uyacak bir isim ariyorum aslinda ... Sizce Mebrure nasil acaba?

allahımın izniyle benimde dünyalar tatlısı bir kızım olacak biz kızımızın adını daha evlenmeden önce "İLKEM" olacak ismi prensesimin inşallah

benim bir oğlum bir kızım olucak inşş.oğlumun ismi eşimin kesin ve kat-i kararıyla ömer yusuf kızımın isminide ben koyacağım sude diğer adını daha bulamadım..

benim bir oğlum bir kızım olucak inşş.oğlumun ismi eşimin kesin ve kat-i kararıyla ömer yusuf kızımın isminide ben koyacağım sude diğer adını daha bulamadım..

canım benim kız olsaydı hüma ismini düşünüyodum ama sudenin yanına nasıl olur bilmemm
meselaa sude naz ismi güsel duruyo ama herkesde var
ahu sude nasıl

senin düşündüğün isimler varsa yaz en azından oylama yaparıss sempatiksalakcinni böyle düşününce gelmio insanın aklına

denizcimm sende bu topiğe bakarsan eğer aklında bulunsun bizim isim kerem esat değil sadece kerem olacakk öyle karar verdikk zemuszemus

canım yine 2 isim düşünürsen enes in yanına bi isim bulabilirsin hani abisiyle uyumlu olması açısındann aklinialirimsmile
yani benim aklıma ööle geldi CADIARZU

hunnycıgım.tesekkurler fıkrın ıçın...
ama enes ısmı aılede var..bırde sevemedım o ısmı kuşum benn..

aa bak bidene daha geldi aklıma
demir olabilirr aklinialirimsmile
şimdilerde çok favori :jeyyar:

hunnycım..ne gusel bulmuusn ..
ama zaten emıre demır dıyorlar bazen..annemler falan bazen şakayla demır dıye seslenıyorlar..""emir demir"" dıyen var..
""emir kemir"" dıyen var..
oglumla dalga geçıyor dedesi..

kızlar bnde 2010 ocak annesiyim kerem ismi çok hoş tavsiye ederim kızım olduğu için koyamadım.ileriki yıllarda 2.bebeğim erkek olursa kerem koymayı düşünüyorum

Selam Kizlar,

benim ikinci kizim olacak insallah :ecrin_bebek: ismini de

Zeynep

düsünüyoruz fakat ben yanina bir isim daha eklemek istiyorum, lütfen hangisi güzel bana yardimci olurmusunuz:

Zeynep-Nur
Zeynep-Sena
Zeynep-Gül

ben daha fazla Zeynep-Sena dan yanayim .. hihoyyyt

Canim benim bence Zeynep Sena hos,kulagada hos geliyor

Ben de ocak annesiyim . Bebisim erkek ama isim konusun da karar veremedik .. Toprak dusunuyorduk . ama dizi var , yer gok ask oradaki kizin adi toprak .. vazgectim ben de uff yaaa

biz yazmamışmyıız burayaaa aaa aa aaaaaa ne ayıp:)))) zeynebimiz geliyorrr allahın izniyle ZEYNEP ASYA kaydirigubbakcemile2

benim oğlum isimsiz kaldı daha zaman var ama babası hiç birşey beğenmiyor devamlı fikir değiştiriyor. fenalık geldi artık hayır olsun .. daha 3 ayımız var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…