Merhaba arkadaşlar
malesef aralık ayını da yarıladık ve bir çoğumuz umutlarını aralık ayının ilk günlerinde bıraktı...şimdi azalan umudumuzu 2011 ocak ayında tekrar çoğaltmak için hep birlikte burda toplanalım...
Dilerim yeni yıl hepimize uğurlu gelir ve benim gibi bebiş isteyen herkes yılın sonlarında bebişlerini alır kucağına.güzel öneri ve paylaşımların olacağı bi ortam olması dileğiyle...
herkese bol şans:))
hadi hayırlı uğurlu olsun...inşallah hepimiz buradan eli kolu göbüşü dolu ayrılırız:))bendende herkese bol şansMerhaba arkadaşlar
malesef aralık ayını da yarıladık ve bir çoğumuz umutlarını aralık ayının ilk günlerinde bıraktı...şimdi azalan umudumuzu 2011 ocak ayında tekrar çoğaltmak için hep birlikte burda toplanalım...
Dilerim yeni yıl hepimize uğurlu gelir ve benim gibi bebiş isteyen herkes yılın sonlarında bebişlerini alır kucağına.güzel öneri ve paylaşımların olacağı bi ortam olması dileğiyle...
herkese bol şans:))
artacak inşallah...yarın doldururuz burayı...sayımız arttıktan sonra listemizi de yaparız misss gibi:))
artacak inşallah...yarın doldururuz burayı...
iyi akşamlar.aralıkta mı olmalıyım burda mı bilemedim nolcak bnm bu halim
slm kızlar sanırım bu topiğe geçmenin vakti geldi...aralıktan çok ümitliydim ama olmadı umarım yeni yıl yeni mutluluklar getirir hepimize...hayırlı uğurlu olur inşallah...
turlikçim yeni topiğimiz hayırlı olsuunnn,,,bize uğur getirsin,,,
inşlhhh 2011 ocak ayı bizim ayımız olur,buna inanıyorum,
hadi hayırlısı,,,
canım topiğin hayırlı olsun bende geldim benden kaçmazzzzzzzz
Merhabalar. Uzun zamandır sadece okuyarak takip ediyorum siteyi. Bu ay bende aranıza katılmaya karar verdim. 9 aralık perşembe günü iş çıkışı büyük bir heyecanla eve geldim ve test yaptım. İlk defa test yaptım. Çok heyecanlandım. Öyleki yanlış okumuşum kağıtta yazılanları. Hamileyim zannettim önce. Tam kocacıma nasıl söylesem diye düşünürken 2.kez okudum kağıdı. Çok üzüldüm şimdi anlıyorum sizleri. Halbuki ne kadar emindim hamile olduğumdan. Belim ağrımıştı, halsizlik vardı, başım dönüyordu. Hatta muhtemel rahim içine ekilme gününde kahverengi lekelenme bile olmuştu. Her neyse, ertesi gün kırmızılar geliverdi zaten. Umutlarım gelecek aya kaldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?