2011 ocak ayı bizim ayımız olacak diyenler...

duruşah_______________________5 ocak
kad_er________________________7 ocak
tarfil_________________________10 ocak
smyr_________________________10 ocak
bengu_ck_____________________12 ocak
turlik_________________________12 ocak

listemiz şimdilik bu kızlar...gelmek adını listeye yazdırmak isteyen gelsin tatlişkolar

merhaba kızlar...kan testi negatif çıkmış ama hala adet olamamış biri olarak hepinize iyi akşamlar

merhaba kızlar...kan testi negatif çıkmış ama hala adet olamamış biri olarak hepinize iyi akşamlar

son günlerde stres sıkıntı falan mı yaptın acaba canım ya...adetin ondan gecikmiş olabilir mi?

erken mi açtık biz bu topiği ya?
ne gelen var giden!

canım benim sen istediğin zaman gel sohbet ederiz ama emin ol aralık topiğinde de yalnız kalmazsın en azından ben seni yalnız bırakmam çünkü siteye girdiğimden beri aralık topiğindeki sohbet ve dostlukları hiçbir topikte görmedim.ocak topiğimiz daha çok yeni ve adet oladıkları için çoğu kişi gelemedi.ayrıca ben ne topikler okudum hamile kalmış hatta doğurmuş ama ilk topiğini bırakmamış hala ordaki arkadaşlarıyla sohbet eden tecrübeleriyle yardımcı olan onlar için dua eden...aralık ve ocak topiği de kardeş topik olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…