2011 ocak ayı bizim ayımız olacak diyenler...

senin ne zaman? ne zamandır bebiş istiyosunuz

Bizim 1 sene oluyor,ama arada hasta olduğum( Nezle,grip,bademcik iltihabı,ishal gibi..) ve ilaç kullandığım ayları boş geçme zorunda kaldığımız oldu.Benim bünyem çok zayıf hemen kapıveriyorum işte,bitkisel yollarla atlatayım diyorum,olmayınca ilaç kullanıyorum,öyle de olunca boş geçiyoruz işte...

Bizim 1 sene oluyor,ama arada hasta olduğum( Nezle,grip,bademcik iltihabı,ishal gibi..) ve ilaç kullandığım ayları boş geçme zorunda kaldığımız oldu.Benim bünyem çok zayıf hemen kapıveriyorum işte,bitkisel yollarla atlatayım diyorum,olmayınca ilaç kullanıyorum,öyle de olunca boş geçiyoruz işte...

ya sen şuan kaçıncı günündesin bilmiyorum ama şu tarçın bal çörek otunu kullansana :44::44: ben bu ayda bişi çıkazsa kullanmayı düşünyorum

düzenlliyim çok şükür ya 17 ocak yumurtlama günü olarak görünüyordu bakalım hayırlsı olsun ya sabredemiyorum şuan bile daha çok var biliyorum ama elimde değil

Adetinden 1 gün önce yapabilirsin gebelik testlerinin bazıları duyarlı,bildiriyor hemen.Mesela benim bu ay adet tarihimden 1 gün önce yaptım,negatif çıktı,boşuna bekleyip umutlanmadım,çünkü adetim 2 gün gecikti yoksa umutlanacaktım,adet olacağımı bildiğim için gönül rahatlığıyla boğazım ağrıyordu adaçayı mı da içtim.(Adaçayı düşüğe neden oluyor ya.)

kızlar belki 15 dfa denedim:47::47::47:,yazdıklarım gelmiyor:(hatta sitede olduğum halde çıkmış görünmüşüm:53:yatayım bari,yarın görüşürüz

Adetinden 1 gün önce yapabilirsin gebelik testlerinin bazıları duyarlı,bildiriyor hemen.Mesela benim bu ay adet tarihimden 1 gün önce yaptım,negatif çıktı,boşuna bekleyip umutlanmadım,çünkü adetim 2 gün gecikti yoksa umutlanacaktım,adet olacağımı bildiğim için gönül rahatlığıyla boğazım ağrıyordu adaçayı mı da içtim.(Adaçayı düşüğe neden oluyor ya.)

ewet bi gün öncesinden test yapıcam inş dayanabilirsem o zamana kadar. ada çayını bene duymuştum yaa. varmı bildiğin iyi test markası

Ama adet gününden çok önce yapma,hem çıkmayabilir,hem de varsa bile belki geç döllenme olmuş da olabilir,en iyisi sabret birazcık...

kızlar belki 15 dfa denedim:47::47::47:,yazdıklarım gelmiyor:(hatta sitede olduğum halde çıkmış görünmüşüm:53:yatayım bari,yarın görüşürüz

Evet bence de bu saatte bugün bu site sinir ediyor,çok yavaşladı,yatalım bari,yarın görüşürüz,İyi geceler......:79::80::79::79::80:

Back
X