2011 ocak ayı bizim ayımız olacak diyenler...

Günaydin iyiyiz, idrar yollari enfeksiyonumuzu gecirmek icin kusburnu cayimizi iciyoruzzzz. kapiyim mi size de ister misiniz?

aa ben bilmiyordum yada gözden kacirdim herhalde... gecmis olsun canim insallah hemen atlatirsinn...
bebege zarar vermiyordur umarim???
ben cok severim kusburnu cayini ama sen zahmet etme ben yaparimm:16::16::16:

aa ben bilmiyordum yada gözden kacirdim herhalde... gecmis olsun canim insallah hemen atlatirsinn...
bebege zarar vermiyordur umarim???
ben cok severim kusburnu cayini ama sen zahmet etme ben yaparimm:16::16::16:

iyiym canım anavatan kan ağlıyo hala 3.gün :27::27::27:sen nasılsın ??

günaydın ces nasıl oldun ?

Ya iste aksam ilac ictim, zaten tek kullanimlik bir ilac o. eritip ictim. sabaha kadar tuvalete gitmeden icimde ytutmam gerekiyodu ilaci ama tutamadim. o kadar cok cisim geliyor ki napiyim. sabah da maydanoz suyu ictim, simdi de kusburnu. icmekten yemekten bir helak oldu yani. sabak 6:30'da kalkip evde kallavi kahvalti hazirladim bundan sonra boyle. ne yersem bebeğe yarar. Gecicek insallah. Su anda bebege zarar vermiyo ama ilerlerse Allah korusun. perşembe tekrar idrar testi yaptircam orda belli olacak ak mı kara mı durumlar.

iyiym canım anavatan kan ağlıyo hala 3.gün :27::27::27:sen nasılsın ??

günaydın ces nasıl oldun ?

hmm... deecemm ben nedense en cok kaderden ve senden umutluyum... sanki sirada sizler varsinizzz... kader nedense daha önce hamile kalicakmis sonra arkasindan sen giibii hadi insssss:64:

bende iyyim canim... diyetle ugrasiyomm bu aradadaa sigarayi azalttim biraz zor oluyor ama dayanmaya calisiyorum:27:

Ya iste aksam ilac ictim, zaten tek kullanimlik bir ilac o. eritip ictim. sabaha kadar tuvalete gitmeden icimde ytutmam gerekiyodu ilaci ama tutamadim. o kadar cok cisim geliyor ki napiyim. sabah da maydanoz suyu ictim, simdi de kusburnu. icmekten yemekten bir helak oldu yani. sabak 6:30'da kalkip evde kallavi kahvalti hazirladim bundan sonra boyle. ne yersem bebeğe yarar. Gecicek insallah. Su anda bebege zarar vermiyo ama ilerlerse Allah korusun. perşembe tekrar idrar testi yaptircam orda belli olacak ak mı kara mı durumlar.

maydanoz ve suyu düsüge yol acmiyor mu canimm??? aman Allah korusun:26::26::26::26::26::26:

hmm... deecemm ben nedense en cok kaderden ve senden umutluyum... sanki sirada sizler varsinizzz... kader nedense daha önce hamile kalicakmis sonra arkasindan sen giibii hadi insssss:64:

bende iyyim canim... diyetle ugrasiyomm bu aradadaa sigarayi azalttim biraz zor oluyor ama dayanmaya calisiyorum:27:
oy ağzını yirimmmmmm :27::27::27: inşallah tatlım inşallah peşpeşe kalalım şöyle de ortalık şenlensinnn :66::66:
Günaydın herkese... Hasta var sanırım aramızda geçmiş olsun... Misafire geldim müsade var mı:71:
gunaydın hoşgeldinnnn:21::21:

hadi insallah hersey normal cikar... Allah ikinizide korusun:9:

oy ağzını yirimmmmmm :27::27::27: inşallah tatlım inşallah peşpeşe kalalım şöyle de ortalık şenlensinnn :66::66:

gunaydın hoşgeldinnnn:21::21:

hosgeldin cnm. nasilsin

Hoşbulduk :42:teşekkürler iyiyim , bu foruma girince daha iyi oluyorum..Şu 2-3 günde de ayrı bir mutluyum zaten:nazar: Şubatta inşallah ben de hamişler kervanına katılırım:49:

Günaydın herkese... Hasta var sanırım aramızda geçmiş olsun... Misafire geldim müsade var mı:71:

Müsaaade olmaz mı buyrun buyrun.

maydanoz ve suyu düsüge yol acmiyor mu canimm??? aman Allah korusun:26::26::26::26::26::26:

Ben de öyle duymuştum ama doktorum aşırı faydalı idrar yollları enfeksiyonuna dedi, cok da güvenirim kendisine o yuzden iciyorum.

hadi insallah hersey normal cikar... Allah ikinizide korusun:9:

Amin canım inşallah.

Müsaaade olmaz mı buyrun buyrun.

Ben de öyle duymuştum ama doktorum aşırı faydalı idrar yollları enfeksiyonuna dedi, cok da güvenirim kendisine o yuzden iciyorum.

Amin canım inşallah.

ha tamam ozaman... doktorunda dediyse ok dir:1: bi an korktum ayoll:27:

insallah yaa en son heaven hamile kalinca senlenmisti ortalik... simdi yine baya bi zaman gecti artik bundan sonra pes pese gelsin bebiklerde arka arkaya hatta ayni zamanda hamis kalalim insss...:27:

Tabi tabi doktor demeden, öyle kulaktan dolma bilgileri kullanmamak lazım bence de. korkma sen merak etme.

öyle canim hele bide hamileysenn... insan daha dikkatli olmasi gerekiyo...

bu arada sen yumurtlama günündemi hamile kaldin yoksa öncesinde mi??? yada sonrasindami??

insallah yaa en son heaven hamile kalinca senlenmisti ortalik... simdi yine baya bi zaman gecti artik bundan sonra pes pese gelsin bebiklerde arka arkaya hatta ayni zamanda hamis kalalim insss...:27:

evet hepsi yaşıt olcak düşünsene dertleri ,tasaları, sünnetleri ,okulları...:66::66:

öyle canim hele bide hamileysenn... insan daha dikkatli olmasi gerekiyo...

bu arada sen yumurtlama günündemi hamile kaldin yoksa öncesinde mi??? yada sonrasindami??

tam yumurtlama günümde kaldım canım. 9 Aralık'ta. ovulasyon testi kullanmıştım o yuzden garantiydi.

tam yumurtlama günümde kaldım canım. 9 Aralık'ta. ovulasyon testi kullanmıştım o yuzden garantiydi.

hmm... tamam canim... bugün baska bi topicte gördüm, galiba ,,,bende hamileyimm,, bölümündeydii...
adetten 1 hafta sonra veya adete 2 gün kala hamile kalanlarda var:53:
ama genelde yumurtlama gününde hamile kalanlar hep erkek bebek:9: hyrlisi olsun

Son düzenleme:
Back
X