2011 ocak ayı bizim ayımız olacak diyenler...

ben de kaçtım hanımcıklar. çıkayım da eve gideyim. yarına enginar dolması yapıcam ayıptır sölemesi, bilir misiniz sizler de? ben pek sseverim.

Yahu bendeki de laf dimi?Şu topikte kaç tane hamile var üzgünüm kızlar istmeden oldu :1:

boşver, istersek kocalarımıza söleriz alır gelirler. Sen boşver bizi icinden ne geliyosa söledin işte. yaza az kaldı yeriz bol bol.az kalmadı aslında da ben öyle istedigim icin dedim.

kızlar eczaneye yetişmem lazım 6da kapanıyo..esram ilgilencem senle şimdi çıkmam lazım

öptümmmmmmmm:80::80::80::80::16::16::16:

bende daha cok canlarini cektiriyorum ayoll:26::26:
Ama harbi tuzlu tuzlu offff çok süper olurdu :27:
boşver, istersek kocalarımıza söleriz alır gelirler. Sen boşver bizi icinden ne geliyosa söledin işte. yaza az kaldı yeriz bol bol.az kalmadı aslında da ben öyle istedigim icin dedim.

:1:
Valla hamileliğin en güzel tarafı bana göre.Kocaların pervane olması :1:

hoşgeldiiiiiiiiiin:42::42::42::42:iyiyiz sen nasılsın????

hoşbuldum canım,iyiyim çok şükürrrr,

hosgeldin canim... valla ben cok iyyim.. yatak odasinda degisiklikler yaptim cok guzel oldu:27::27:
kendimi daha iyi hissetim yahu... sen nasilsin neler yapiyorsun:9:

hoşbuldum canım,iyi yapmışsın yaa insan sıkılıyo hep aynı şeyleri görmekten biraz değişiklik eminim iyi olmuştur...
bende iyiyim işte ,uğraşıyorum bi size bakayım dedim,birazdan çıkıcamm
ee sen ne yaptın çalışmlar başladımı canımm...

hoşbuldum canım,iyiyim çok şükürrrr,

hoşbuldum canım,iyi yapmışsın yaa insan sıkılıyo hep aynı şeyleri görmekten biraz değişiklik eminim iyi olmuştur...
bende iyiyim işte ,uğraşıyorum bi size bakayım dedim,birazdan çıkıcamm
ee sen ne yaptın çalışmlar başladımı canımm...

öyle valla hep ayni seyleri göre göre sıkılmistimm:63::63: simdi daha iyi oldu hemm:9:
evet calismalar basladii:17::17:

öyle valla hep ayni seyleri göre göre sıkılmistimm:63::63: simdi daha iyi oldu hemm:9:
evet calismalar basladii:17::17:

oh ohh iyi değerlendirin yawrum inşlhh bu ay tutar yaa,,,valla ben burda pek düşünmüyorum,2 şubata da bişey kalmadı,,,bakalım hayırlısı,,,2 kez çalıştık sadece,,,
özel bişey yapıyoyomusun bu ay,ateş ölçme yada ovu testi yada şu karışımlardan yada keçi boynuzu filannn

Son düzenleme:
Back
X