- 2 Ağustos 2010
- 4.024
- 70
- 363
- 46
Ohh ohh ne güzel ye de afiyet bal şeker olsun eriğimizeErik kadar olmuştur değil mi?
ayy şöyle kütür kütür can eriği olsa da yesek beeee

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ohh ohh ne güzel ye de afiyet bal şeker olsun eriğimizeErik kadar olmuştur değil mi?
kızçeler ben iğneye gideceğim
anca hazırlanır çıkarım.eczanem de 15 dk uzaklıkta,git gel yürüyüş olur bu havada ne gereği varsa...gelirim ben bir süre sonra:80::79::80::79:
ayy şöyle kütür kütür can eriği olsa da yesek beeee![]()
ayy şöyle kütür kütür can eriği olsa da yesek beeee![]()
tombul bir üzüm diyelim. ama 1 haftaya erik olur o Esra teyzesi inşallah saglikla.
Yahu bendeki de laf dimi?Şu topikte kaç tane hamile var üzgünüm kızlar istmeden oldu![]()
Yahu bendeki de laf dimi?Şu topikte kaç tane hamile var üzgünüm kızlar istmeden oldu![]()
Ama harbi tuzlu tuzlu offff çok süper olurdubende daha cok canlarini cektiriyorum ayoll:26::26:
boşver, istersek kocalarımıza söleriz alır gelirler. Sen boşver bizi icinden ne geliyosa söledin işte. yaza az kaldı yeriz bol bol.az kalmadı aslında da ben öyle istedigim icin dedim.
kızlar eczaneye yetişmem lazım 6da kapanıyo..esram ilgilencem senle şimdi çıkmam lazım
öptümmmmmmmm:80::80::80::80:![]()
kızlar eczaneye yetişmem lazım 6da kapanıyo..esram ilgilencem senle şimdi çıkmam lazım
öptümmmmmmmm:80::80::80::80:![]()
Ama harbi tuzlu tuzlu offff çok süper olurdu
Valla hamileliğin en güzel tarafı bana göre.Kocaların pervane olması![]()
slm kızlarrrrrrrrr,ben geldimmm,nasılsınızzz![]()
slm kızlarrrrrrrrr,ben geldimmm,nasılsınızzz![]()
hoşgeldiiiiiiiiiiniyiyiz sen nasılsın????
hosgeldin canim... valla ben cok iyyim.. yatak odasinda degisiklikler yaptim cok guzel oldu
kendimi daha iyi hissetim yahu... sen nasilsin neler yapiyorsun![]()
hoşbuldum canım,iyiyim çok şükürrrr,
hoşbuldum canım,iyi yapmışsın yaa insan sıkılıyo hep aynı şeyleri görmekten biraz değişiklik eminim iyi olmuştur...
bende iyiyim işte ,uğraşıyorum bi size bakayım dedim,birazdan çıkıcamm
ee sen ne yaptın çalışmlar başladımı canımm...
öyle valla hep ayni seyleri göre göre sıkılmistimmsimdi daha iyi oldu hemm
evet calismalar basladii![]()