kızlar çıkıyorum ben mutfak bekliyoooor kendinize iyi bakın :80::80::80::80:
kolay gelsin canımm,,,hoşçakalll

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar çıkıyorum ben mutfak bekliyoooor kendinize iyi bakın :80::80::80::80:
oh ohh iyi değerlendirin yaerum inşlhh bu ay tutar yaa,,,valla ben burda pek düşünmüyorum,2 şubata da bişey kalmadı,,,bakalım hayırlısı,,,2 kez çalıştık sadece,,,
özel bişey yapıyoyomusun bu ay,ateş ölçme yada ovu testi yada şu karımlardan yada keçi boynuzu filannn
slm kızlarrrrrrrrr,ben geldimmm,nasılsınızzz![]()
selam kızlar bende geldimm![]()
canim inanirmisin folik asit bile almiyorum...:26: ates ölcme hep yataktan kalktiktan sonra geliyor aklima ama... esim aksam spermlerin kaliteli olmasi icin hap alicak...ama ben hic bisey yapmiyorum bu ayda olmazsa zaten doktora gidicezz 1 sene dolmus oluyo... belki ozaman daha cok sey yapmaya baslarim artik bende
sen 2 gün calistin belki ama biz burda hepimiz senden cok umutluyuz herkez senin tutturdugunu düsünüyohadi insallahhh
![]()
hoşgeldin kaderimmmmmmmmm![]()
hosgeldinnnnasilsin? adetin bitmis herhaldee
![]()
hoşgelmişsin cicimmmm![]()
slm canım,hoşgeldin:81:
hoşbuldum kuzucumm,nbrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr![]()
canım folikasiti kullan yaa,inşlhh o hap işe yarar ,ama şu keçiboynuzunu kaynatıp içirsen keşkee,,,bişey kaybetmezsiniz canım,ben yapamadım bu ay bari siz yapınn,,,
valla canım geçen ayda benden herkes umutluydu ama foss çıktı,bilmiyorum ki,,,inşlhh tutmuşturr,,,yola çıkmadan 2 gün önce yumurtladığımı hissettim ,2 sindede çalıştım fakat buraya geldikten sonra uzayan akıntım devam etti 1 gün daha,,
hayırlısı balım inşlhhh yakayabilmişizdirr sıpayıııı,,,
bende sizlerden umutluyum inşlh şubat bize hayırlı gelir,bol bebişli bir ay olurr
hoşbuldukkk canlarımm
evet ebrucum çok şükür dün akşam bittii![]()
canim inanirmisin folik asit bile almiyorum...:26: ates ölcme hep yataktan kalktiktan sonra geliyor aklima ama... esim aksam spermlerin kaliteli olmasi icin hap alicak...ama ben hic bisey yapmiyorum bu ayda olmazsa zaten doktora gidicezz 1 sene dolmus oluyo... belki ozaman daha cok sey yapmaya baslarim artik bende
sen 2 gün calistin belki ama biz burda hepimiz senden cok umutluyuz herkez senin tutturdugunu düsünüyohadi insallahhh
![]()
erzurumdasın demi kadercimmm
ayyy annecimde ordaaa gitte öp yanaklarından benim yerime öyle özledim ki anlatamammmmmm![]()
keciboynuzuna baktim netten ama... sabah ve aksam ac karna 1 hafta icilcekmis ondan sonra bide her aksam 3 ay boyunca icilcekmis... ya 3 ay ben bunu mu uygulicam ayolll:26::86::44:
valla yapasim gelmedii
insallah subat hyrli gelir cnm yaa insss.... herkez icin hyrlisi olsun... folik asitede yine baslicammm![]()
Merhabalar kızlar.....:79:
Canım folik asit kullan ama önemli o, hamile kalmadan 3 ay önce başlaman gerekiyor.Bu arada eşinin alacağı hap ne?
slm kızlarrrrrrrrr,ben geldimmm,nasılsınızzz![]()
Merhabalar kızlar.....:79:
Canım folik asit kullan ama önemli o, hamile kalmadan 3 ay önce başlaman gerekiyor.Bu arada eşinin alacağı hap ne?
hadi hemen calismalara baslayinnn![]()
yaa canım 3 ayı filan boşver,sen şu yumurtlama döneminde ne kadar içirirsen kardır valla,,,heavende öyle yapmıştı 3-4 gün içmiş eşii,,şu günlerde içsin yeter,bellimi olur faydası olur inşlhh ,