2011 ocak ayı bizim ayımız olacak diyenler...

kızlar ben şimdilik kaçar çamaşırlar kurudu katlayıp ütüde yapmam lazım osmana bakarak onları halledeyim bari benimki yarın evde ya yaptırmaz bana içi sıkılıyo beyefendinin:36:sonra gelirim inşallah hepinizi öptüm mucksssss:54:bebişlerimizide daha çok öptüm:16::54::54:

Kolay gelsin....:79:

korkma,bende de resmen iç çamaşırımın ağı komple batıyordu, ped koymadım ben inatla,eskiden reglimi çağırmak için ped koyardım görsün gelsin diye,totem yaptım:)))o yüzden korkup ped koymadım. dr.un dediği düşecek çocuk kanamasız da gider kalacak çocuk 1 kova kanasan da kalır.ilki iki hafta ölü içimde kaldı,tek damla kan görmedim.bunda keseyi gördük başladı kızıl kahve...peçeteye her seferinde tamamen batıracak kadar geliyordu.dr. dökülsün o kahveler dedi.zaten önceden kanamış,tehlike geçmiş.korkma.su iç suuu:27:
:16::16::16::16::16::16:

biz de seni öptük:54:

valla içiyorum canım yaa zaorluyorum kendimi ama içiyorum işte... inşallah bişey olmaz...
bu arada dizim başladı ben ona bakayım hemde biraz uzanayım öpüyorum sizleri :54::54::54::54::54:

valla içiyorum canım yaa zaorluyorum kendimi ama içiyorum işte... inşallah bişey olmaz...
bu arada dizim başladı ben ona bakayım hemde biraz uzanayım öpüyorum sizleri :54::54::54::54::54:
içini ferah tut. sol yana yat,bebişe oksijen gitsin,temiz kan gitsin. görüşürüz.

selam canlarim:16::16:
yemegimi yaptim karnimi doyurdum bayada vitamin aldim sanirim:66: ama sistim birazz:26:

nasilsinizz bakimmm görüsmeyeli kizlarrr:27:

kaçarmıı:1::1: başladık bilee:78::78::78:

zaten perşembe gunu görümcemler geliyoo ozaman kadar noldu oldu:50::50:
evlilik yıldönümümüzünde içine edicekler deli oluyorumm:84::84:
senin şu eşinin tarafını bana gönder..özellikle kayınpedrin ve görümcenlerle yakından ilgilenmek istiyorum:47::47::47:
birileri ucarak geliooo:76::52: hosgeldin deecesi:16:

hoşbulduuum:76::76::76:

senin şu eşinin tarafını bana gönder..özellikle kayınpedrin ve görümcenlerle yakından ilgilenmek istiyorum:47::47::47:

hoşbulduuum:76::76::76:

:60::60::60::60::60::60:

o da çok zor işte cnm ya tam sömestr tatili ailemin yanına ankaraya gidicem nası yapılır 2 güne bir:17::17::17:,bir ay ertelenmiş olcak yani bi bakıma

firsat buldukca yaparsiniz... yoksa ''sadece'' yumurtlama gününü degerlendirin bence.. hem baska mekanda daha cabuk hamile kalinirmis:23::23::23::23:

Back
X