2011 ocak ayı bizim ayımız olacak diyenler...

güle güle canım annenle babanla iyi vakit geçir ah keşke bende annemle babacığımın yanında olsaydım şuan yaaaaaa:84:

evet canım ya biliyorum onu aslında okusakta çok iyi olur...buarada iyi olmana sevindim canım ya aman dikkat et lıyamam sana heeeee:70:

canım biz geçen ay okuduk zaten arkadaşlarlaaaaa:70:

ben de sana kıyamam fındık kurdumm:52:

selammmmmmm:71::71::71::71::71:
aldım sonuçlarımı bişey çıkmadı çok şükür kansızlık falan yokmuş sadece idrarda biraz iltihap var bol su iç dedi doktor... sonra dönmüş kocama diyoki sapasağlam eş almışsın maşallah diyor:1::1::1:

aldım sonuçlarımı bişey çıkmadı çok şükür kansızlık falan yokmuş sadece idrarda biraz iltihap var bol su iç dedi doktor... sonra dönmüş kocama diyoki sapasağlam eş almışsın maşallah diyor:1::1::1:

oh oh çok iyi canım ya gözün hatta gözümüz aydın ozaman:66:eee senin kociş ne cevap verdi pekiiii?:52:

:46::46::46::46::46::46::46::46:
Çok sevindim canım Maşallah sizeeee:nazar:

Son düzenleme:
ohhhhh şükür :))) dr. seda da aynısınoı demişti deseydin.suuuuuu:27:
ay fındık kurdun seni veee bademini yesin emiiiiiiii:9::54:
:69::69:

teşekkür ederiz kızlar benim kocada güldü doktorla beraber:1::1::1:
ama bişey daha var bu akşam yine kahverengi akıntım oldu ve bugünkü diğerlerine göre daha koyuydu:14::14::14::14:

Dinlen bebişim ve korkma Allah koruyor bebişimizi.Sedanın da kahverengi lekelenmeleri oluyordu

aaa biz ayetel kürsiyi okumamıştık ama arkasına:53:neyse yüce mevlam kalbimizden geçeni bizden iyi biliyor niyet çok önemli canım rabbim hepimize hayırlısını hayırlı zamanda versin inşallahhhhhh:16:

Amin canım,İnşaallah...

Çok sevindim canım,maşaallah.....:nazar:

kızlar ben şimdilik kaçar çamaşırlar kurudu katlayıp ütüde yapmam lazım osmana bakarak onları halledeyim bari benimki yarın evde ya yaptırmaz bana içi sıkılıyo beyefendinin:36:sonra gelirim inşallah hepinizi öptüm mucksssss:54:bebişlerimizide daha çok öptüm:16::54::54:

kızlar ben şimdilik kaçar çamaşırlar kurudu katlayıp ütüde yapmam lazım osmana bakarak onları halledeyim bari benimki yarın evde ya yaptırmaz bana içi sıkılıyo beyefendinin:36:sonra gelirim inşallah hepinizi öptüm mucksssss:54:bebişlerimizide daha çok öptüm:16::54::54:

Öptüm bebişim kendine iyi bak:16::16::16::16:

ay canım ya dikkat et sende dinlenmeye çalış:70:

Dinlen bebişim ve korkma Allah koruyor bebişimizi.Sedanın da kahverengi lekelenmeleri oluyordu

inşallah bişey olmaz dinleniyorum bakalım...

Amin canım,İnşaallah...

Çok sevindim canım,maşaallah.....:nazar:

teşekkür ederiizzz

hoşçakal canım kolay gelsin sana bizde seni öpüyoruzzzzzzz

teşekkür ederiz kızlar benim kocada güldü doktorla beraber:1::1::1:
ama bişey daha var bu akşam yine kahverengi akıntım oldu ve bugünkü diğerlerine göre daha koyuydu:14::14::14::14:
korkma,bende de resmen iç çamaşırımın ağı komple batıyordu, ped koymadım ben inatla,eskiden reglimi çağırmak için ped koyardım görsün gelsin diye,totem yaptım:)))o yüzden korkup ped koymadım. dr.un dediği düşecek çocuk kanamasız da gider kalacak çocuk 1 kova kanasan da kalır.ilki iki hafta ölü içimde kaldı,tek damla kan görmedim.bunda keseyi gördük başladı kızıl kahve...peçeteye her seferinde tamamen batıracak kadar geliyordu.dr. dökülsün o kahveler dedi.zaten önceden kanamış,tehlike geçmiş.korkma.su iç suuu:27:
Sedam benim canım annem GÜZEL annemmmmmm:48::29::54::54:
:16::16::16::16::16::16:

biz de seni öptük:54:

Back
X