2011 ocak ayı bizim ayımız olacak diyenler...

ooo muhterem dünürümm hoşbuldukk,keyifleriniz yerindemi efenim
özletmeyin zati hallerinizi

keyfim yerinde çok şükür,,,kocayı da işe gönderdim işlerimi bitirdim çay-pc-tütünlü mamul eşliğinde takılıyorum,,,
sizin keyifler nasıl efeniiiimmmmm

keyfim yerinde çok şükür,,,kocayı da işe gönderdim işlerimi bitirdim çay-pc-tütünlü mamul eşliğinde takılıyorum,,,
sizin keyifler nasıl efeniiiimmmmm

oh ohh keyfin yerinde maşşlahh bebişimm,,,bende iyiyim çok şükür,uğraşıyoruz işte,annemlerin apartmanda gün var oraya çağırdılar,gitmeden bir bakayım dedim sizleree,,,

iyidirlerr efemmm sakli sakli isler yapiyorum... oysa kocis hemen yanibasimda tvye okadar dalmiski benim neler yaptigimi görmüyo kuzumm

saklı işlerrr
kızıyo mu ki:26:

canikom burdan degillll... baska yerlerdennn ayolll

evet zehraaaa burdan değil başka yerden bak,,,bakış açını,pencereni değiştir baccıııııııııııııııııım

iyidirlerr efemmm sakli sakli isler yapiyorum... oysa kocis hemen yanibasimda tvye okadar dalmiski benim neler yaptigimi görmüyo kuzumm

canikom burdan degillll... baska yerlerdennn ayolll
ay anacım o başka yerden de gelmiyodu ama geldiiiiiiii
oh ohh keyfin yerinde maşşlahh bebişimm,,,bende iyiyim çok şükür,uğraşıyoruz işte,annemlerin apartmanda gün var oraya çağırdılar,gitmeden bir bakayım dedim sizleree,,,
oh iyi etmişin canımmm
evet zehraaaa burdan değil başka yerden bak,,,bakış açını,pencereni değiştir baccıııııııııııııııııım

değiştirdim anacım veeee görüyorum görüyorummmm nayır nolamazzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…