2011 ocak ayı bizim ayımız olacak diyenler...

Hoşgeldin.....
bebişim1 sana yazmıştım ama cevap vermedin,,,sonra da niye kimse yok diyosun,,,

Ne bileyim bana dediğini,bazen birbirinize de bebişim diyosunuz ya...:34:Alıntıyla yazsan ya da şimdiki gibi anlardım.Ben herkese cevap vermeye çalışırım ayrıca :81:,kimse yok dediğimde zaten kimse olmuyor:50:,birileri varsa olanlarla muhabbet ediyorum zaten:34: Bu hafta sonu herkesin işi vardı heralde ben de hep akşam geç saatte girdim,baktım gündüzleri de muhabbet dönmemiş hiç ondan demiştim öyle...Hatta geçmişi okuduysan topicte bazıları cezamı aldı (okumadığım bi yerlerde bişey mi oldu da) diye bile düşünmedim değil yani...Sonra baktım öyle bi durum yok sevindim yani....

Neyse iyilik canım,nolsun adetim yeni bitti daha.....:46:Senden ne var ne yok geldi mi canım senin kırmızılar?

Hoşgeldin.....

Ne bileyim bana dediğini,bazen birbirinize de bebişim diyosunuz ya...:34:Alıntıyla yazsan ya da şimdiki gibi anlardım.Ben herkese cevap vermeye çalışırım ayrıca :81:,kimse yok dediğimde zaten kimse olmuyor:50:,birileri varsa olanlarla muhabbet ediyorum zaten:34: Bu hafta sonu herkesin işi vardı heralde ben de hep akşam geç saatte girdim,baktım gündüzleri de muhabbet dönmemiş hiç ondan demiştim öyle...Hatta geçmişi okuduysan topicte bazıları cezamı aldı (okumadığım bi yerlerde bişey mi oldu da) diye bile düşünmedim değil yani...Sonra baktım öyle bi durum yok sevindim yani....

Neyse iyilik canım,nolsun adetim yeni bitti daha.....:46:Senden ne var ne yok geldi mi canım senin kırmızılar?

bebişim hemen sinirlenme,,,alıntı olmadan da anlarsın diye düşündüm,,,hafta sonu herkes için yoğundu,,,tatil hazırlığı filan...
bu arada çok şükür ceza alan yok şu anda...

bende adet olmadım daha,,,bu akşam yada yarın gelmesi lazım...

bebişim hemen sinirlenme,,,alıntı olmadan da anlarsın diye düşündüm,,,hafta sonu herkes için yoğundu,,,tatil hazırlığı filan...
bu arada çok şükür ceza alan yok şu anda...

bende adet olmadım daha,,,bu akşam yada yarın gelmesi lazım...

Sinirlenmedim canım ya,hatta öyle anlama diye:34:böyle bile yaptım,hem sadece ben değildim ki kimse yok diyen ondan açıklama gereği yaptım yani...:80:
Neyse İnşaallah gelir senin kırmızılar da sonra çaışmalara başlarsın.....:34:

Yemek yicez bizde çıkıyorum şimdilik sonra görüşürüz kızlar......:79::80::79::80::80:

kuşum, bebişimizi doyurup geldim:)iyiyim canım sen nasılsın?

gülşah ben gelesiye sen gitmişsin:43:
slm adasım nasılsın neler yapıyorsun uzun suredır gelemedım ne var ne yok kızlar nasıllar cnm benım cok özledim sizleri.......

slm adasım nasılsın neler yapıyorsun uzun suredır gelemedım ne var ne yok kızlar nasıllar cnm benım cok özledim sizleri.......
adaşımmm görmedim:(( iyiyim canım ben,asıl sen neler yapıyorsun? tr'de misin hala?son durum ne? özledik seni...

Nasıl gidiyor hamilelik?Öksürüğün nasıl oldu?
sağol bebişim,iyi gidiyor galiba bilmiyorum ki...öksürük şükür azaldı.

:27:onu hiç sorma...hiç geçmeyecek galiba.ben zaten bebeği hissedene dek geçmesini istemiyorum.saçma ama onun orda olduğunun teminatı gibi geliyor. sen ne yaptın?yumurtlama geçti değil mi?
İyi,öksürüğünün azalmasına sevidim.Bulantıların nasıl oldu canım?

:27:onu hiç sorma...hiç geçmeyecek galiba.ben zaten bebeği hissedene dek geçmesini istemiyorum.saçma ama onun orda olduğunun teminatı gibi geliyor. sen ne yaptın?yumurtlama geçti değil mi?

Yok,adetim yeni bitti.Sen kendini bulantılarla iyi hissediyorsan bence de sen bebeği hissedene kadar geçmesin. :34: Canım sen kaçıncı haftadasın bu arada?

normalde bu hafta geçmesi gerekirmiş
geçmedi...
inşallah sizinkilerin de haberlerini alacağız içini ferah tut:)

İnşaallah canım ya bizlere de çok dua et...Cinsiyeti 4.ayda öğreniyorlar ama kaçıncı hafta tam bilmiyorum...Seninkinin de yakındır o zaman 3-4 hafta sonra falan....

Canım ya bişey sorcam,bazıları hemen yumurtlamadan sonra hamile kaldığını anlıyormuş ya sen hissetmiş miydin?

Back
X