2011 ocak ayı bizim ayımız olacak diyenler...

İnşaallah canım ya bizlere de çok dua et...Cinsiyeti 4.ayda öğreniyorlar ama kaçıncı hafta tam bilmiyorum...Seninkinin de yakındır o zaman 3-4 hafta sonra falan....

dr.a salı günü gideceğim. ne zamana gün verir bilmiyorum.kız,oğlan sağlıklı olsun da....darısı size olsu.

irkek o irkek :27::27::27:
hoşbuldum bebişim1 :10::10::10:

Bakalım tahminin tutacak mı bekleyip görcez:18:,heaven 'ın ki ne sence?Hepsini tutturursan topiğimizin cinsiyet tahmincisi sensin.... :34:

İnşaallah bizim bebeklerimiz için de bu konuşmaları yaparız en kısa zamanda....:81:

Bu arada senin ikinci adet bitti mi?

Bakalım tahminin tutacak mı bekleyip görcez:18:,heaven 'ın ki ne sence?Hepsini tutturursan topiğimizin cinsiyet tahmincisi sensin.... :34:

İnşaallah bizim bebeklerimiz için de bu konuşmaları yaparız en kısa zamanda....:81:

Bu arada senin ikinci adet bitti mi?

heaveninki de erkek gibi geliyo...

bitti dün başladı çalışmalar:27::27::27:

İyi yapmışın canım,bu adet şaşırması yumurtlama hesabını da şaşırtacak,neyse artık sen de akıntı ve vücut ısına bakarsın...ya da her gün çalış gitsin....:81: :69:

aynen öyle..riske atmıcam hergun çalışcam :78::78:

ben kaçarrrrrrrr..haydi iyi geceleeeeeeeer :80::80:

"Canım ya bişey sorcam,bazıları hemen yumurtlamadan sonra hamile kaldığını anlıyormuş ya sen hissetmiş miydin? " bu sorumu cevaplamadın da görmedin sanırım tekrar sordum.

"Canım ya bişey sorcam,bazıları hemen yumurtlamadan sonra hamile kaldığını anlıyormuş ya sen hissetmiş miydin? " bu sorumu cevaplamadın da görmedin sanırım tekrar sordum.

yazmıştım da denk gelmedin galiba.ben ilk bebekten sonra deneyimli olduğum için hissetmiştim.yani şöyle,daha 3 günlükken midem bulanıyordu.o hadi üşütmeden de olur ama akıntımın kıvamı sadece ilk hamilelikte yaşadığım gibi pütür pütürdü.ilkinde de 2 hafta sonra kasıkta hep batma olmuştu ama konduramamıştım.

yazmıştım da denk gelmedin galiba.ben ilk bebekten sonra deneyimli olduğum için hissetmiştim.yani şöyle,daha 3 günlükken midem bulanıyordu.o hadi üşütmeden de olur ama akıntımın kıvamı sadece ilk hamilelikte yaşadığım gibi pütür pütürdü.ilkinde de 2 hafta sonra kasıkta hep batma olmuştu ama konduramamıştım.

Tamam canım,sanırım en büyük belirti akıntı,genelde hep ondan anlıyorlar.

iyiyim canım napiyim, geldim yine kürkçü dükkanına. hava cok soguk, daha ne kabanımı ne eldivenimi çıkarabildim,, ısınmadı içim hala.Sen nasılsın?

İyiyim canım sağol burası da çok soğuk evde battaniyenin altında oturuyorum.Aslında vim çok sıcak olur ama ısınmıyo bi türlü bugünler de amma soğuk hava.Şöyle bi de kar yağsaydı çok gzel olurdu...:97:

Back
X