2011 ocak ayı bizim ayımız olacak diyenler...

son günlerde stres sıkıntı falan mı yaptın acaba canım ya...adetin ondan gecikmiş olabilir mi?

iyi akşamlar herkese...ya yapmadım aslında stres ama bilemiyorum ki...2 adet vitamin alıyorum.biri saç için biri folic plus..onlar etkiledi diye tahmin ediyorum zira bünyem çoook hassastır:52:

ben iyiyim teşekkürler..göbeeemin boş olduğunu öğrendim ya eve bi geldim işten sonra dip bucak temizledim hafta içi hafta içi :52: oh be rahatladım..temizliği seviyorum yahu :16:

ben iyiyim teşekkürler..göbeeemin boş olduğunu öğrendim ya eve bi geldim işten sonra dip bucak temizledim hafta içi hafta içi :52: Oh be rahatladım..temizliği seviyorum yahu :16:
ohhh ne güzel yahu..temizliği bende çok seviyorum ama çok zorlanıyorum:))

:118: hadi kızlar göreyim sizi coşturun şu parmacıklarınızı da döktürelim şurda...bu arada ben de temizliği çok severim kafam bozuksa açarım süpürgeyi dağıtırım kafayı..."yaşasın temizlik kardeşliği":34:

sana yasakkkk:20::20::20::19::19::19:
eşin yapsın yapmam derse bi kadın al.sakın bak yorma kendini..çalışmasan neyse yawaş yawaş yap denir belki ama çalışıosun yoruluyosun zaten sakınn:20:

yazık ya elinden geldiğince yapıyor da, benim yaptığımın yerini tutmuyor.makineyi boşalttı,tencerenin içinden kaseler çıkıyor falan:) rende kayıp,kimbilir nereye tıkıldı.makine tutuyor o,kapılar bana batıyor.banyo wc de ille kendim yapacağım.idare ediyoruz.kadın hiç almadım ya daha. birine şunu yap bunu yap diyemem gibi geliyor. kendi haline bırakırsan yüzeysel oluyormuş.:53:bilemedim ki alsam mı?

yazık ya elinden geldiğince yapıyor da, benim yaptığımın yerini tutmuyor.makineyi boşalttı,tencerenin içinden kaseler çıkıyor falan:) rende kayıp,kimbilir nereye tıkıldı.makine tutuyor o,kapılar bana batıyor.banyo wc de ille kendim yapacağım.idare ediyoruz.kadın hiç almadım ya daha. birine şunu yap bunu yap diyemem gibi geliyor. kendi haline bırakırsan yüzeysel oluyormuş.:53:bilemedim ki alsam mı?

valla tatlım ben de almadım kadın daha da canımızdan kıymetli değil..eşin yine iyi yapıyomuş maşallah..şimdilik idare edersiniz de daha 8 ayın var..ayda bir fln almak lazım gibime geliyor tabi sen bilirsin..1 ay içinde de eşin idare eder..zaten batmaz 2 kişisiniz..benim de avantajım evimin ufak olması yoksa ben bile alırdım şu halimle heralde...çalışınca çok zor oluyo..bnm bi pazarım boş onda da malak gibi yatmak istiyorum çok afedersin :9::9:

eşin ne güzel anlayışlıymış bak baştan yarım yarım yapar ama içinde varsa zamanla seni bile geçer:1:
kadın konusunda ben çok katıyım valla ben olsam istemezdim heralde.ne bilim başkasının yaptığı işi hem beğenmem hem içim almaz tiksinirim.hamile kalayım da evi .ok götürsün:1:veririm benimkinin eline süpürgeyi parlattırırım her yeri ama onun yaptığını da beğenmem ben...annesi pek bi övdü nişanlıyken çok hamarattır diye ama bugüne kadar pek bi hamaratlığını görmedim.ilk evlendiğimizde pek tertipliyde de şimdi ayağından çıkardığı çorabı bile görmeden yapamıyomuşçasına yanıbaşına başköşeye koyuyo...bana rağmen:52:

valla tatlım ben de almadım kadın daha da canımızdan kıymetli değil..eşin yine iyi yapıyomuş maşallah..şimdilik idare edersiniz de daha 8 ayın var..ayda bir fln almak lazım gibime geliyor tabi sen bilirsin..1 ay içinde de eşin idare eder..zaten batmaz 2 kişisiniz..benim de avantajım evimin ufak olması yoksa ben bile alırdım şu halimle heralde...çalışınca çok zor oluyo..bnm bi pazarım boş onda da malak gibi yatmak istiyorum çok afedersin :9::9:

aynen! tek boşum pazartesi ve dünya yansa umrumda olmadan uyumak istiyorum. haklısın,aslında ayda 1 biri gelebilir.hele bir şu benim nazlının durumu belli olsun da:34:

eşin ne güzel anlayışlıymış bak baştan yarım yarım yapar ama içinde varsa zamanla seni bile geçer:1:
kadın konusunda ben çok katıyım valla ben olsam istemezdim heralde.ne bilim başkasının yaptığı işi hem beğenmem hem içim almaz tiksinirim.hamile kalayım da evi .ok götürsün:1:veririm benimkinin eline süpürgeyi parlattırırım her yeri ama onun yaptığını da beğenmem ben...annesi pek bi övdü nişanlıyken çok hamarattır diye ama bugüne kadar pek bi hamaratlığını görmedim.ilk evlendiğimizde pek tertipliyde de şimdi ayağından çıkardığı çorabı bile görmeden yapamıyomuşçasına yanıbaşına başköşeye koyuyo...bana rağmen:52:

off ya butun erkekler mi aynı...salonda bi çorap, yatak odasında yerde bi çorap, banyoda bi çorap..evimiz 1 oda 1 salon Allahtan...bi de topak yapmıyomu:52::52: heryere dökülüyo o çorap iplikleri..süpürüyorum gördükçe..annene kızıyosun ondan farkın yok salla biraz diyo ama nerdeee:52::52:

off ya butun erkekler mi aynı...salonda bi çorap, yatak odasında yerde bi çorap, banyoda bi çorap..evimiz 1 oda 1 salon Allahtan...bi de topak yapmıyomu:52::52: heryere dökülüyo o çorap iplikleri..süpürüyorum gördükçe..annene kızıyosun ondan farkın yok salla biraz diyo ama nerdeee:52::52:
bizim evin dağınığı benim:) temiz olmasına temiziz ama ev dağılıyor!aldığımı aldığım yere koysam...her temizlikte iki gün dikkat ediyorum yine unutuyorum.

aynı canım aynı en azından benim tespit ettiklerim.bi de gıcık olduğum başka bişey
be adam o çorabı ayağından çıkartıyosun da gidip niye kirli sepetinin kapağının üstüne bırakıyosun,aç kapağı at içine!ben zaten ayağa çoraba kıl olan bi insanım! bi gün sırf bana gıcığından beni delirtmek için o pis kokulu çorabını tişörtümün içine attı...:27:

Back
X