Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
omman________________________1 ocak
duruşah_______________________5 ocak
kad_er________________________7 ocak
psiyoji________________________7 ocak
asyauzun_____________________9 ocak
tarfil_________________________10 ocak
smyr_________________________10 ocak
_ebru32______________________11 ocak
bengu_ck_____________________12 ocak
turlik_________________________12 ocak
ronya________________________13 ocak
minikyaramaz__________________16 ocak
süper kızların süper listesi en güncel hali![]()
s
kızlar beni yazın 8ocak inşallah hayırlısı olur hepimiz için canlarım![]()
ebrucum hani dün gece kendimiz için bişeyler yapalım kafamızı dağıtalım ve stresten uzak duralım demiştin ya...bugün çarşıya çıkıp yün-şiş falan aldım atkı bere örücemay çok heyecenlıyım bir an önce başlamak istiyorum
![]()
ooo turlikçimm valla tebrik ederim bu ne hamaratlık,beceriklilik,,,maşşşalhh,,,ben hiç anlamam örgü işlerinen,keşke bende yapabilsem,kafamı dağıtsammm![]()
nazelmas canım aramıza hoşgeldin...listeye ekledim seni de...
Eki Görüntüle 115540
valla canım ben örgü örmeyi oldum olası severim...severim ama henüz başlama aşamasından bitiş aşamasına gelebilen tek parça örgüm yok
geçen yıl atkı,şal falan yaptım bu yıl da daha renkli daha çabuk bitebilecek türden işlere başladım...cupcake bere yapıyorum...bakalım ekleyebilirsem koyarım örneğin fotosunu...
![]()
ebrucum hani dün gece kendimiz için bişeyler yapalım kafamızı dağıtalım ve stresten uzak duralım demiştin ya...bugün çarşıya çıkıp yün-şiş falan aldım atkı bere örücemay çok heyecenlıyım bir an önce başlamak istiyorum
![]()
valla aslında benimde başlanmış bir örgüm var ama hiç elime almak istemiyorumbende örgüye basladim cnmValla terapi gibi gelioo
![]()
Kızlar ben de listeye katılmak istiyorum ama bi şey sorayım önce.Ben 10 aralıkta gece adet oldum.Şimdi bu günü tam gün olarak mı düşünüp 28 günü hesaplayacağım yoksa ertesi günden itibaren mi sayacağım.Kafam karıştı yaaa(
Kızlar ben de listeye katılmak istiyorum ama bi şey sorayım önce.Ben 10 aralıkta gece adet oldum.Şimdi bu günü tam gün olarak mı düşünüp 28 günü hesaplayacağım yoksa ertesi günden itibaren mi sayacağım.Kafam karıştı yaaa(
6- 7 ocak diyelim o zaman.Mühim olan listeye girip uğurundan istifade etmek değil mi :))