Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
turlikcim çok geçmiş olsun..
bi dra git diyeceğim ama riske atmak istemiyorsun...
dinlen bol bol bari...
arkadaşlar grip için bildiğim en deva kuru soğan salatası. sumakla ovalayıp, limonlayıp tuzlayıp tüketin. farkını hemen göreceğinize inanıyorum. hamile arkadaşlarım bununla atlattı gribini. acil şifalar diliyorum.
selam kızlar
nerelerdesiniz bakalım nasılsınız...
ben hala çok hastayım ve çok uykum var,gece eklem ağrılarımdam hiç uyuyamadım:2::2::2:
selam kızlar ben yeni yıla bebegimle gircektim ama malasef düşük yaptımturlik hastaymıssın heralde gecmiş olsun sakın ilac icme bende hamile kaldıgımı ögrenmeden önce grip gibi oldum dedigin gibi her yerim agrıyodu dayanamadım ilac ictim ama hamile oldugumu düşünmüyodum megersem hamileymişim ama tutunamadı bebegim belki ilactan belki başka bişeyden ama keske ilac icmeseydim cok pişmanım
![]()
pelincim canım çok üzüldüm senin için...inşallah en yakın zamanda tekrar kavuşursun bebeciğine...
ben de dikkat ediyorum ilaç almamaya ama benim adetim bu ay çok uzun sürdü o yüzden çalışmalara da başlayamadık bende bugün dayanamayıp grip ilacı aldım...
Ay canım benim, kaç gündür yoğunluktan pestilim çıkmış bir halde eve gelip sızıyordum. bir türlü gelemedim buraya... :18:
Turlikcim çok geçmiş olsun. :2:
Ha bu arada, ben grip olduğumda bir bardak suya bir çay kaşığı tuz, bir çay kaşığı karbonat, bir tatlı kaşığı da sirke koyup onunla gargara yapıyorum.. En çok boğazdan enfeksiyon yayılıyor ya, bu karışım mikropları öldürüyor, çoğalmasını engelliyor. Bir de akşamları yatmadan 3 çorba kaşığı pekmez içiyorum, üstüne de dişlerimi fırçalayıp söylediğim karışımla gargara yapınca bir kaç güne hiçbişeyciğim kalmıyor. Aklınızda olsun kızlar..![]()
tavsiyen için teşekkürler canım.yatmadan önce yapiim bende.boğaz pastili aldım ama pek bişey fark etmedi.
Canım boğaz pastili alacaksan da strepsils marka al, onun içinde dezenfektanlar var.. Boğazda grip yapan b grubu strekoptokok virüslerini öldürüyor, onun için adı strepsilsbir de tabi kat kay giyinip terlersen gece, toksinleri kısa sürede atıyorsun.
En kısa zamanda iyileşirsin inşallah...