Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy evvet yaa... böyle giderse zaten ben değil, benim adam bıkacak.. :92:
ohh ohh ne güzel şenlendi buralar...![]()
ayy yoktur bısı ya yenı gıttım hıc sevmıom su kadın dogum uzmanlarını görunce:18:tırsıyorum aynen bole oluyorum belkı yumurtluyorumdur beyımde yok ama :))sımdı olmasın neyse bı kahve yapam gelıorum![]()
Arkadaşlar ben kaçaarrrr.. Herkese iyi gecelerrr......:90:
Merhaba arkadaşlar
malesef aralık ayını da yarıladık ve bir çoğumuz umutlarını aralık ayının ilk günlerinde bıraktı...şimdi azalan umudumuzu 2011 ocak ayında tekrar çoğaltmak için hep birlikte burda toplanalım...
Dilerim yeni yıl hepimize uğurlu gelir ve benim gibi bebiş isteyen herkes yılın sonlarında bebişlerini alır kucağına.güzel öneri ve paylaşımların olacağı bi ortam olması dileğiyle...
herkese bol şans:))
slm nasılsın canım?
canım iyiyim sen nasılsın?
nerelerdesin hiç uğramıyosun topiğimize...
beklenmeyen tarihini ver de seni de ekleyelim listemize![]()
iyi sayılırım bende 4 gündür rahatsızdım doktor aşılama öncesi ilaç vermişti 1 tanesini 1 kutu kullanacağıma 2 kutu kullanmışım mide bulantılarım artınca doktoru aradık ilaçtan kaynaklandığını söyledi. bende acaba hamile olabilirmiyim diyordum, herşeye midem bulanıyor, kasıklarımda da ağrı vardışimdi 3-5 gün sonra bekliyorum gelsinde doktora gideceğim kısmetse başlıcaz