2011 ocak ayı bizim ayımız olacak diyenler...

koçççç:27:

uykusuzluk,tansiyon???yarın eczanede klasik yöntemle tansiyon ölçtür.b irkaç gün tekrarlat bakalım.kaç gündür streslisin,telaşlısın oradan oraya...düşüyor olabilir.

Dün ölçtürdüm 10 6 çıktı.Düşük..Normalde 12/8 çıkardı ama çok fena yaa resmen göremiyorum bazen:37:

kız b ilsem 5 yıldır....da....ben kendi evimden başka yerde uyuyamıyorum bile ya:37:

aslinda bende öyle:26:

yaaa babamın evde olmadığı zamanları kollamalıyım :87::87::87: evlendik barklandık hala babadan kaçıoruz ya :1::1::1::1:

evet canimm... dikkatli ol baban evden ciktimi haydaaaaaa hemen yataga:52:

Ya gözlerim bulanık görüyo on gündür falan bugün had safhaya ulaştııı göz doktoruna gittim bi şey yok dedi.Başka neden olur ki:53: bulanık görme

canim benim gözlerim genelde.. gözüme sürme ve rimel cekince bulaniyo:53:

Ben ces seda heaven koç :32:

hadi yaa...:23::23::23:

koçççç:27:

uykusuzluk,tansiyon???yarın eczanede klasik yöntemle tansiyon ölçtür.b irkaç gün tekrarlat bakalım.kaç gündür streslisin,telaşlısın oradan oraya...düşüyor olabilir.

kiz sendemi koc.... koclarin arasinda kalmisim megerr:9::9: ben kova:49:

ikizlerle kovalar cok iyi anlasirmis:87::87::87:

eczaneden katranlı şampuan aldım kızlar..yarın akşama da randevu aldım cildiyeden..şu sebatitime bi careeeee :24::24:

kiz sendemi koc.... koclarin arasinda kalmisim megerr:9::9: ben kova:49:

ikizlerle kovalar cok iyi anlasirmis:87::87::87:

benim en yakın arkadaşlarım genelde kova,bir tane boğa var o da sakin mi sakin canım benim,eşim de kova. kova süper burç,sadece yüzü yumuşak,kimseye hayır diyemez,kendini hizmet etmeye adar benim tanıdıklarım.uyuz olurum ben de:27:

esram keçi boynuzundan sen de ye...şekeri o kadar kesme hemen:20:
ben de kocama aldım keçiboynuzu pekmezi ..az kuduruktu ya sanki:69::69:beklicek bikaç gün daha.:77:

Yok canım kullanmıyorum sanırım tansiyon düşüklüğünden bi de şeker hiç kullanmıyorum artık birden bırakınca mı oldu böyle acaba :27:

aman cnm ya takip et de o zaman devam ederse mutlaka git astigmat gizli ilerliyo olabilir ya da bişeylerin yan etkisi olabilir ihmal etme

benim en yakın arkadaşlarım genelde kova,bir tane boğa var o da sakin mi sakin canım benim,eşim de kova. kova süper burç,sadece yüzü yumuşak,kimseye hayır diyemez,kendini hizmet etmeye adar benim tanıdıklarım.uyuz olurum ben de:27:

:12::12::12::12::12::108::108::108::108::108:
..kendimle gurur duyuyorum:87::87::37:

Back
X