2011 Ocak ayında hamile olduğunu öğrenen arkadaşlarım..hamilelik süreciyle ilgili gelin deneyimlerimizi,tahlillerimizi,soru ve sorunlarımızı paylaşalım..
herkese hamileliği hayırlı olsun..Allah tamamına erdirsin..
Ocak ayında hamile kaldığını benden başka öğrenen kimse yok galiba :26: yada var da onlar da ben gibi çoğu zaman uyuyolar herhalde beni uyku bastırıyor da hep ayık olduğum zaman sayısı azaldı
Evet ben de öğrendim, fakat dış gebelikmiş, 1.5 aylık, kaybettim malesef doğal olarak... Çok agrili, cok sancılı zamanlardi. Kürtaj oldum, arkasından ameliyat... Allah kimsenin basına vermesin. Sana da canım Allah en güzeli ile bebeğini kucağına almayı nasip etsin.
çok üzüldüm geçmiş olsun..minicik de olsa başın saolsun..umarım en kısa zamanda sende yeniden hamile kalıp sağlıkla kucağına alırsın arkadaşım..dua edicem senin için de..
benimde hamileliğimi öğrendiğimde belim çok ağrıyordu..dr bu kadar bel ağrının olmaması lazım dedi..dış gebelikten falan şüphelendi herhalde bilmiyorum ama benimde 3 ayım zor geçti..düşük riskinden 3 aydır yatıyorum..şuan iyiyim ama maşallah..
Allah isteyen herkese en kısa zamanda bebek nasip etsin inş..
Çok çok teşekkür ederim canım. Çok değişik bir duygu, anlayamadım hamile oldugumu, arada duzensiz olduğumdan reglimi... Kısmet herseyde bir hayır vardır diyerek önümüze baktık. En az 7 ay koruncam. 1 sene olursa daha sağlıklı olur dedi doktor. Benim bir tüpüm de gitti. Riskli bir durumum var. Ama annelik fena zor, dogumhane de bir gece gözlem altın da yattim. Annenin ayakları opulse doyulmamalı. Birnciyi öptün mü, ikincinin hatırı kalmalı...
haklısın öyle gerçekten..hele de zor hamile kalan yada bebeği zor olan,düşük,dış gebelik vb yaşayan anne adaylarının ve annelerinin yeri bende çok ayrı..asıl anneliği yaşayanlar onlar..10 tane kolayca doğuranlar değil de benim için asıl anneler bu kişiler..düşükten dolayı gözyaşı dökenler yada zor hamile kalanlar vb..
bende tedavi ile hamile kaldım..
bu arada dış gebelik çok zor bişey..gerçekten çok üzüldüm..hastanede bi kadınla tanışmıştım..yanımda sıra beklerken yere oturdu acıyla noldu iyi misiniz falan diye sohbet ettik de kadın dış gebelikten ameliyat olmuş ağrısı çokmuş..dr antibiyotik falan veriyodu yanımda..ağrı yerlerini falan soruyordu..hem kürtaj yaşamışsın hem ameliyat..gerçekten çok çokkkk geçmiş olsun..
tek tüpün için de üzülme Allah verdikten sonra olmaması için sebep yok aslında..dr un çocuğun asla olmaz dediği kadınlar tedavisiz hamile kalıyor..
Allah inşallah gönlüne göre versin arkadaşım..geç olsun temiz olsun derler ya inş sağlıkla hamile kalırsın dilediğin zamanda tekrar..
Çok teskkur ederim duygulandirdin beni... Doktorum dogum sancısı ile bir olduğu soyledi okadar agrili gecti.. Karnıma kanamaya başlayınca, bayıldım mahvetti beni.. Dikişlerim var daha.. İyilesmedim tAm. Sende dikkat et mümkün oldugunca kontrollerine git. Aksatma. Ben çok aksattım kendimi . .. İlk bebeğim tecrubesizdim. Düşük olayı inanılmaz cogaldi. 5 gün yattım hep bu sorundu. Yediklerine dikkat et hormonlu beslenme, bir sebebin de bu olduğunu soyledi doktorlar. Çok değişik sorunları olan kadınlar vardı, neler neler... İnsan hastanede yatinca anlıyor. Bu zamanda stressiz, sorunsuz hamilelik yaşayanlar inan çok şanslılar. İnsallah içlerinde sende olursun, bebeğini alırsın kucağında tek nefeste.
bilmem ki valla ben hergün giriyorum da topiğime yazan olmadı pek Ocak ayında hamile kaldığını öğrenen pek yok galiba :44:
bu arada hayırlı olsun bebeğin..sağlıkla kucağına al inş..
bilmem ki valla ben hergün giriyorum da topiğime yazan olmadı pek Ocak ayında hamile kaldığını öğrenen pek yok galiba :44:
bu arada hayırlı olsun bebeğin..sağlıkla kucağına al inş..
ben yazdım ama dikkate almadınız
hangi ayda doğum yapacaksanız o topiğe gidin eylül annneleri veya ekim anneleri
o topikler hem çok kalabalık hem de güzel öneriler yapılıyor
yazını gördüm dikkate de aldım merak etme..bahsettiğin 2011 Eylül anneleri topiğine bakıyorum hergün ama yorum yazmıyorum..bu topiği bu odada açtım yani gebelikte..testleri falan karşılaştırırız diye..her odanın takip edeni farklı sanki..oraya takılan arkadaşları burda görmüyorum,burdakileride orda..
:44: