2011 Ocak bebekleri kaç gr :)

biz 21+6da 381 gr dık:çok üzgünüm:

canım normal sınırlar içindeyse hiç kafana takma.Çünkü anne babanın doğum kilosuyla da ilgiliymiş bu. Ben kaç kilo doğdum bilmiyorum ama eşim 6.600 Kg doğmuş. akannehir E haliyle bizimki de ona çektiyse vay halimekaydirigubbakcemile3

sağolun anlarım
dediğiniz gibi bundan sonra dah hızlı büyür hem bana çektiyse minik olması normalsırnaşık şeyhem normal sınılar içinde doktor da gayet ii olduğunu söyledi zaten
ama maşşşşaallah sizinkileri tosun gibi görünce kızkandım:asigim:

ileriki dönemlerde birden yarım kilo alabilirlermiş o yüzden canını sıkma zaten ileriki dönemler iyi oğluşumun babası iri bana bile daha çok olması gerekiyor gibi geliyor....

ileriki dönemlerde birden yarım kilo alabilirlermiş o yüzden canını sıkma zaten ileriki dönemler iyi oğluşumun babası iri bana bile daha çok olması gerekiyor gibi geliyor....

benim eşim doğduğunda çok zayıfmış.
ama eşim çok uzun boylu.
bende tombiş bir bebekmişimm
bakalım benim oğlum babasınamı
annesinemi çekecek.

benim eşim doğduğunda çok zayıfmış.
ama eşim çok uzun boylu.
bende tombiş bir bebekmişimm
bakalım benim oğlum babasınamı
annesinemi çekecek.

ben eşimde iri yarı ben küçücük bişeyim doğduğundada öyleymiş şimdi doktor gr söyleyince eşimle kıyaslıyorum az geliyor doktora diyorum zaten şöle 4 kilo kalan olsunda ele avuca gelsin bebiş :))))

21+1 de 380 grdı
ev taşıdım 10 gün kadar ne yedim ne doğru düzgün uyudum
o dönemde kilosu böyle çıktı
şimdi daha rahatım umarım bebiş besleniyordur

loliscim bu kilolar cok cok yanıltıcı olabiliyor...
mesela bende 5-6 aylıkken doktorum en fazla 2500 -3 doğar fazlasını bekleme dedi...ama kzızım 3500 doğdu..
baska bi arkadasımdada bebeğin iri sezaryan olmalısın dedi 3200 doğdu
o yüzden bu kilolara hiç takılmayın..sağlıkları yerinde olsun yeterki...

sağol canım içimi ferahlattn
aslında bebeğim çok sağlıklı,kilosu da normal değerler içinde ve bu benim için herşeyin önünde tabi
ama arkadaşların bebekleri çok daha ilerde benimkinden(maşallah hepsine)
ben acaba yanlış mı besleniyorum suç bende mi diye üzülüyorumm aslında

lolis bu birazda yapıyla alakalı canım...senin besleyip beslememenle ilgili değil..su an zaten sizin elinde olan bişi değil...sağlıklı yeterli beslendikten sonra yapacak baska bişi yok zaten...(muttlaka her yemekten sonra sol a yatmakta fayladı bu arada)
önemli olan doğduktan sonra güzel beslemek 6 sadece anne sütü vermek.. ..

sağol canım gerçekten rahatlattın.
doğduktan sonra tombişleşir benim bebik de napalımkaydirigubbakcemile2
teşekkürler canım öpüyoruma.s.

ben hıç bılmıyorum..haftaya persembe yazıcam buraya kaç gramm bebekım..

24+4 te 26+6 günlük çıktı ve 963 gr bebişim. Artık korkmaya başladım acaba şeker mi var bende diye. Kızkardeşim geçen sene doğum yaptı. Bebeği sadece 1 hafta büyüktü. Yükleme yaptılar ve şeker çıktı. Son iki ayını hastanede geçirdi günde 4 defa insülin vuruldu v.s. Bebek iyice büyümeye başlayınca ben de korkuyorum artık.10 gün sonra şeker yüklemesi yaptırıcam bakalım inş. bişey çıkmaz.

İnşallah bir şey çıkmaz hogatoee.Herkesin bebişine kırkbir kere maaşallah.Benim bebişim de 21 haftada 375gr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…