24+4 te 26+6 günlük çıktı ve 963 gr bebişim. Artık korkmaya başladım acaba şeker mi var bende diye. Kızkardeşim geçen sene doğum yaptı. Bebeği sadece 1 hafta büyüktü. Yükleme yaptılar ve şeker çıktı. Son iki ayını hastanede geçirdi günde 4 defa insülin vuruldu v.s. Bebek iyice büyümeye başlayınca ben de korkuyorum artık.10 gün sonra şeker yüklemesi yaptırıcam bakalım inş. bişey çıkmaz.
İnşallah bir şey çıkmaz hogatoee.Herkesin bebişine kırkbir kere maaşallah.Benim bebişim de 21 haftada 375gr
canım hiç korkma , bundan önceki hamileliğimde oğlum 3 hafta önden gidiyordu , doktorum şekerden şüphelendi çok şükür çıkmamıştı ..maşallah sen güzel besliyorsun bebeğini ondandır ,,sol tarafına uzanmakçok iimiş , yemek yedikten sonra sol tarafınıza uzanın öyle dinlenin..
İnşallah canım. Maşallah bebişine de.
Peki canım oğlunu tam haftasında mı doğurdun? Yani bebek büyük diye erken doğmazmış diye okudum netten ama sende nasıl olmuştu?
malesef 34 haftalık doğdu , ama doğum sebebi kilosu değildi strese bağlıydı..
kızlar dün doktora gittim 25+3 831 gr
25+3 de oğluşum 930 gr
24+3 730 GR
yaa ne guzelll , simdi agliycam kizlar .. Burada usg yok . . sorun olmadigi surece sokmuyolar , ben de gormek istiyorum bebisi ve kilosunu merak ediyorum(
cnm hastanedemi ultrasona sokmuyorlar. özel muayeneye gitsende mi aymı sokmuyorlar
Evet canim . Burada ozel muayene yok. hamileligin boyunca 2 kez giriyosun onun disinda sorun olmadikca giremiyosun .Karnimizi mezro ile olcuyolar . bide 1 sn bebegi kalp atislarini dinliyolar... kontroller bundan ibaret(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?