2011 Ocak bebekleri kaç gr :)

ay maşallah bebişlerimize.biz de 23. haftada 28 cm,645 kgzemuszemus doktorumuz çok güzel dedi,maşallahopuyorumnanaktan

canım hiç korkma , bundan önceki hamileliğimde oğlum 3 hafta önden gidiyordu , doktorum şekerden şüphelendi çok şükür çıkmamıştı ..maşallah sen güzel besliyorsun bebeğini ondandır ,,sol tarafına uzanmakçok iimiş , yemek yedikten sonra sol tarafınıza uzanın öyle dinlenin..

İnşallah bir şey çıkmaz hogatoee.Herkesin bebişine kırkbir kere maaşallah.Benim bebişim de 21 haftada 375gr

İnşallah canım. Maşallah bebişine de.

Peki canım oğlunu tam haftasında mı doğurdun? Yani bebek büyük diye erken doğmazmış diye okudum netten ama sende nasıl olmuştu?

İnşallah canım. Maşallah bebişine de.

Peki canım oğlunu tam haftasında mı doğurdun? Yani bebek büyük diye erken doğmazmış diye okudum netten ama sende nasıl olmuştu?

malesef 34 haftalık doğdu , ama doğum sebebi kilosu değildi strese bağlıydı..

24+3 DE 730GR 31 CM KIZIM BEN DAHA KİLO ALMADIM
BOL BOL SÜT İÇİYORUM
MEYVE YİYORUM
AZ AMA ÖZ YİYORUM
UMARIM HEPİMİZİN BEBİŞLERİ SAĞLIKLI OLUR

yaa ne guzelll , simdi agliycam kizlar .. Burada usg yok . . sorun olmadigi surece sokmuyolar , ben de gormek istiyorum bebisi ve kilosunu merak ediyorum (

cnm hastanedemi ultrasona sokmuyorlar. özel muayeneye gitsende mi aymı sokmuyorlar

Evet canim . Burada ozel muayene yok. hamileligin boyunca 2 kez giriyosun onun disinda sorun olmadikca giremiyosun .Karnimizi mezro ile olcuyolar . bide 1 sn bebegi kalp atislarini dinliyolar... kontroller bundan ibaret (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…