2011 ocak bebişlerinin fotoları

sheker_cat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2010
724
0
96
Adana
güzel anneler we anne adayları her ne kadar ocak bebişleri desekte bizim bebişler erkenciler biraz neyse
ewet anneler kuzularımızın fotolarını ekleyelim forum güsel bebişler görsün bekliyoruz

çok tatlııı minikk prenses maşallah süpanallah bahtı güzel olsun inş ..darısı başımıza

şirvancım 41 kere maşallah, dünya tatlısı, çok güzel bir kız :) Allah sağlıklı, sıhhatli uzun ömürler versin canım...

ocak bebişlerinin ilk fotosu.topik fotoğraf dolsun inşallah.hepside elif bebek gibi güzel olsun.:allahım bebişlerimizi nazarlardan korusun.

bende inşallahh şubat annesi olacağım Allah nasip ederse.sizin aceleci bebişlerinizi gördükçe acaba bizdemi erken tadıcaz bu duyguları diyoruzz

Şirvan hanım size ve minik prensesinizee
41 kere maşallah

Maşallah
Maşallah
Maşallah
Maşallah
Maşallah
Maşallah
Maşallah
Maşallah
Maşallah
Maşallah
Maşallah
Maşallah
Maşallah
Maşallah
Maşallah
Maşallah
Maşallah
Maşallah
Maşallah
Maşallah
Maşallah
Maşallah
Maşallah
Maşallah
Maşallah
Maşallah
Maşallah
Maşallah
Maşallah
Maşallah
Maşallah
Maşallah
Maşallah
Maşallah
Maşallah
Maşallah
Maşallah
Maşallah
Maşallah
Maşallah
Maşallah

elifim adin gibi cok güzelsin.Allahim seni bütün kötülüklerden korusun canim,cennet kokulum.Darisi dogan ve dogacak olan bebeklerimize olsun insallah.Resme bakinca bebeimi hemen kucagima alasim,kokusunu icime doyasiya cekesim geldi.Ben ilk oglumu koklardim hep esimin tuhafina giderdi.

Maşallah Elif bebeğe,çoooook tatlı,Allah analı babalı büyütsün,hayırlısıyla bize de sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.

Arkim . .Yavyu kuşum ,pembe şekerim hoşgeldinnnn . .ayrıca bu güzel şey sahiplidir ilginize bilginize duyrulur onun bi abisi var kimseler göz koymasın cok kızarız heee :)). .Kankim ya bu çok tatlıııııı . .ama aynı sen bu . .

Bu arada bende Aralık 2009 annesiyim gecen sene bu zamanlar aynı heycan içindeydim . .şimdiyse oğluşumun doğum günü telaşesi içindeyim oda ayrı bi heycan kızlar inanın ilk yaş günü ve herşeyin özel olmasını istiyor insan . .neyse uzatmıyım bu güzel duyguyu tatmaya cok az kaldı . . Allah sağlıkla hepinizin kucağına almayı nasip etsin inşallah . .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…