2011 ocak bebişlerinin fotoları

maşalla bebeğiniz ne tatlı
ben 2010 annelerindenim
geçen sene biz bu heyecanları yaşıyorduk kah sevinip kah ağlıyorduk..
Rabbim meleklerinizi korusun bir ömür boyu onların acısını yaşatmasın size..

FONT][/I][/B]
ewet topiğimizin güsel meleklerinden elifimizin fotoları

bu da güsel annemiz şirvan we minik elifimiz

canım benim yaaaa :97: kıs şirvan bu kız seni sollar haberin olsunn maşşallah 41 değil 1001 kere maşşallah

Allah ım uzun hayırlı sağlıklı ömürler versinnn... darısı başımısaaaaa

maşallah elif bebeğe çok şirin ve sağlıklı görünnüyor
gözünüz aydın Allah kurtarmış ne güzel

inşallah topiğniz 2011 ocak bebeklerinin hepsinin güzel doğum haberleriyle dolar

maşallah elif bebeğe .. Allah analı babalı büyütsün sağlıklı hayırlı uzun ömürler nasip etsin inş.

bu güzel meleği veren Rabbime şükürler olsunnn.hepinize cok tesekkur ederim arkadaslar iyi dilekleriniz için inşallah bütün melekler saglıkla sıhhatle dogar ve saglıkla sıhhatle büyürler cok güzel bir duyguymus Allah isteyen herkese nasip etsin anne olmayı mınnosumla ben hepinizi kocaman kocaman öptük

canım şirvanım resimleri yeni gördüm.. Allah analı babalı büyütsün.. Şansı ve bahtı da yüzü gibi hep güzel olsun...Elif bebek hoş geldin.. maşallah sana...

canım şirvanım resimleri yeni gördüm.. Allah analı babalı büyütsün.. Şansı ve bahtı da yüzü gibi hep güzel olsun...Elif bebek hoş geldin.. maşallah sana...

canım arkadasım tesekkur ederım ınsallah sende saglıkla alınca melegını bızde gorucess mınnosunu:))

hepinşze tesekkur ederiz arkadaslar darısı kucagına bebegını almayı bekleyen annelerın basınaa inşallahhh

maşallah elif bebeğe, allah analı babalı büyütsün. çok güzel çok şirin bir bebek

ocak anneleri acele etmeyin ne olur) peşinizden geliyoruz şubat anneleri olarak

maşallah cnm kızına da sana da maşallah
ne güzel bi kız o öyle ağzı burnu nokta gbi ya yerimmm
allah bağışlasın,uzun ömürlr versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…