Kısmetinde varsa eğer bebeğin seninle birliktedir. Sakın sıkma canını. Olacaksa eğer olur ve kimse önüne geçemez.. Rica ederim birazda olsa sıkıntını unutup rahatlıyosan ne mutlu bana

Bende pko var.. 5yıldır evliyim. 3-4 defa yumurta takibi yaptırdım. Yumurtalarım olgunlaştı çatladı ama hiç birinde gebelik oluşmadı. Daha sonra adetlerim düzene girsin diye korunma hapı kullandım. Bıraktım yine adetlerim düzene girmedi. Sonra aşılama yöntemini denemeye karar verdik. Yaptık oda tutmadı sonucu alınca günlerce ağladım. Sonra kendi kendime dedim neden kendini harap ediyorsun.. Rabbime hergün hayırlısı diye dua ediyorum. Ama olmuyor demekki bi hayır var. Ben üzülürsem ağlarsam eşimide üzücem biliyorum. Sevdiklerim benden daha çok üzülücekler. Oyüzden ne eşimi nede sevdiklerimi üzmeye hakkım yok. Ben elimden geleni yapıyorum Takdir rabbimin elinde.. Herşey onun ol demesiyle olur. Tabiki emeklerimize çabalarımıza hem maddi hem manevi olarak üzülürüz ama olmayınca elden ne gelir.. Çok konuştum galiba

Rabbim sana,dileyen isteyen bütün kullarına ve bana annelik duygusunu tatmayı hayırlısıyla nasip etsin..