Allah hepimizin kucaklarını doldurur inşallah evinimiz neşeyle dolsun arkadaşlar bizim ki yarın belli olacak medicanaya drla görüşmeye gideceğim önce bi rapor çıkarmamız lazım ardından tedavi sürecine başlayacağız Allah izin verirse inşallah eğer başlarsak aralık sonuna denk geliyor adetim yani ocak başıda olabilir bakalım herşeyin hayırlısı olsun hepimiz için
İnşallah bir engel çıkmaz da biran önce başlarsın. Benimki de sorun çıkmazsa ocağın sonunda bitmiş olur. Bu sefer yüzüm güler umarım.
inşallah canım sağol rapor için başvurdum sayılır sadece eşimden tekrar test istediler raporu çıkarttıracağım yer onuda mecburen çünkü rapor şartlarından biri de raporun çıkartıldığı hastaneden sperm testi yaptırılmasıymış yoksa sgk onaylamıyormuş hayırlısı inşallah aralık sonunda da adetim gelicek o zamana kadar raporumu elime almış olursam tüp bebek tedavisine başlamış olucam Allahım izin verirse Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun arkadaşlar
merhaba halev; bende allah nasip ederse ocakta başlayacağım serüvene ....ama ben 5 yıldır mücadele ediyorum belirsiz kısırlıkla..... aslında bu kadar beklememin nedeni bebeğimin kendiliğinden olacak inancımdan ..... ama aslında sadece zaman kaybetmişim ...ve tabi bu arada aslında eşimin cift taraflı varokoseli olduğu ortaya cıktı neyse uzun mu uzun hikaye ve şimdi 5 yıl önce olmam gereken yerdeyim.... ve sana bir kac sorum olacak tercübenden dolayı .
bende bu ay rapor almaya calışacağım ....celal bayar üniversitesinden 3 aşılamam ....HSG filmi mevcut ....eşimin ameliyat olduğuna dair bilgi tabi bunlar elimde değil hastaneden alabilirim herhalde ama tarihleri 3 yıl öncesine ait gecerlimidir?bana bilgi verirsen sevinirim birde rapor için başka ne gibi belgeler gerekiyor.....
merhaba
bende sizler gibi ocakta baslicaktim ama baslayammiycam
cunku rahimde bisey gorduler
once ameliyat olucam
neyse hersey nasip iste
Merhaba Arkadaslar bende tamine OCak 20 gibi adet zamaninda olursa, dondurulmuslarla deniycem, dorduncu denmem benim insallah bu sefer hayirli sonuc alirim, uc emriyo transfer edilcek, allah hepimizin yardimcisi olsun.....
bende şu anda prosedürlerle uğraşıyorum inşallah yeni adetimle birlikte tüp bebeğe başlayacağız. yeni yıl bizlere şans ve bebiş getirir inşallah. umudumuzu kaybetmemeiz gerekiyor stres yapmamalıyız. prosedürelrde çok uzun sürüyor temmuzdan beri uğraşıyoruz. şimdi birde sgk sağlık raporu istiyormuş dünde onları hallettim şimdi bir doktoru bekliyoruz belgelerimiz kurula girecek ve işlemlere başlayacağız hayırlısıyla. allah dualarımızı kabul etsin.
bizde rapor için başvurduk haftaya çarşamba yada perşembe çıkacağını söylediler Allahtan bi mani çıkmazsa inşallah aralık sonunda da adetim geliyor ikinci günü dra gidip tedavime başlayacağım Allahın izniyle
benimde aralık sonunda adetim inşallah birlikte başlarız ve tutunur bebişlerimiz hayırlısı allahtan 2011 bize uğurlu gelecek buna eminim.
benimde aralık sonunda adetim inşallah birlikte başlarız ve tutunur bebişlerimiz hayırlısı allahtan 2011 bize uğurlu gelecek buna eminim.
Tekrar merhabeler arkadaşlar sanırım ben başlıyorum tedaviye cuma doktora gidiyorum eğer bir sorun olmazsa başlarız dedi doktorum,inşallah hayırlısı olur hepimiz için...
Tekrar merhabeler arkadaşlar sanırım ben başlıyorum tedaviye cuma doktora gidiyorum eğer bir sorun olmazsa başlarız dedi doktorum,inşallah hayırlısı olur hepimiz için...
kızlar bende mart gibi 6. Defa mikro deneyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?